Premier League
25/04/20195 reacties

Premier League-topper: Manchester United tegen Chelsea

Premier League-topper: Manchester United tegen Chelsea
Aanstaande zondag staat in de Premier League de topper tussen Manchester United en Chelsea op het programma. De inzet is een plek die recht geeft op deelname aan de lucratieve Champions League voor volgend seizoen. Bij de TOTO geldt dit duel als een absolute topwedstrijd en dat resulteert zich een hoge pre-wedstrijdquoteringen voor deze Engelse competitiekraker. 

Ole Gunnar Solskjær: “Alles aan doen om van Chelsea te winnen”

Manchester United staat momenteel zesde, een plek waarmee de ploeg zich kwalificeert voor de voorrondes van de Europa League voor volgend seizoen. De ploeg zal echter veel meer willen en zich weer in de Champions League willen laten zien. Daarvoor moet het zien af te rekenen met Chelsea, dat momenteel drie punten voorstaat en bovendien op een vierde plek staat die wel recht geeft op de Champions League. Verliest United, dan zijn de kansen op het Europese hoofdtoernooi verkeken. Dat weet ook trainer Ole Gunnar Solskjær: “We zullen er alles aan doen om onze laatste drie wedstrijden te winnen, te beginnen bij Chelsea. Het is een voordeel dat we in ieder geval thuis spelen. We kunnen hier de eerste horde nemen. We hebben drie van onze laatste vier wedstrijden verloren, maar in het voetbal kunnen dingen snel veranderen.”

Maurizio Sarri: “Het zal niet makkelijk worden tegen United”

Chelsea staat momenteel op plek vier, maar United en Arsenal kunnen de club nog van de vierde plek stoten. En dat heeft grote gevolgen, want eindigen op plek vijf betekent dat de ploeg volgend seizoen in de Europa League zal aantreden. Bij winst op Manchester United kan het dit weekend hoogstpersoonlijk al afrekenen met één concurrent. Coach Maurizio Sarri zal daar, tot grote opluchting van Sarri zelf, ‘gewoon’ bij zijn. De coach kreeg vorige wedstrijd een rode kaart voorgeschoteld, maar dat leverde hem geen schorsing op, maar een geldboete: “Het is duidelijk dat het laatste gedeelte van het seizoen ook het zwaarste is, voor elk team. We moeten dus puur op resultaat spelen. Dit is voor ons een grote kans, maar het zal niet makkelijk zijn.” 

Miljoenen op het spel

Afgezien van de sportieve belangen die op het spel staan, staan ook de Champions League-miljoenen op het spel voor beide clubs. Chelsea kan zelf afrekenen met United als concurrent, maar bij verlies komt United in punten gelijk en kan Arsenal de club ook passeren op de ranglijst. De belangen zijn dus enorm groot.

Blessures

United kan in de wedstrijd tegen Chelsea niet beschikken over Antonio Valencia. Jones, Herrera en Bailly zijn twijfelgevallen. Bij Chelsea zullen Ampadu, Hudson-Odoi, Rudiger en Marco van Ginkel in ieder geval niet in actie komen. Marcos Alonso is ook nog een twijfelgeval.

Statistieken

Manchester United lijkt te snakken naar het einde van de competitie. Van de laatste zes wedstrijden verloor de ploeg er vier. Ook Chelsea verloor de nodige punten in de laatste zes wedstrijden met tweemaal verlies en een gelijkspel. De club is in uitwedstrijden ook niet erg sterk: Vijf van de laatste zeven wedstrijden gingen verloren.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Man United - Chelsea

De pre-wedstrijdquoteringen van de TOTO zijn vrijwel in evenwicht en dat komt niet vaak voor. Een overwinning voor United levert x 2,65 keer je inleg op, een overwinning voor Chelsea x 2,63. De odds voor een gelijkspel staan in het 1X2 spelsysteem op x 3,40. Welke ploeg wint volgens jou deze Engelse topper in de Premier League?18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-topper Manchester United - Chelsea wordt op zondag 28 april om 17.30 uur gespeeld op Old Trafford in Manchester. Weet Chelsea concurrent United een nederlaag toe te brengen of komt de thuisploeg gelijk in puntenaantal? Speel mee en vul het wedstrijdformulier bij de TOTO!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers