Serie A
04/12/2019

Odds voor Serie A topper Inter vs. AS Roma lopen hoog op

Odds voor Serie A topper Inter vs. AS Roma lopen hoog op
Aanstaande vrijdag vindt in San Siro de Italiaanse topper tussen Inter Milan en AS Roma plaats. De quoteringen voor dit duel lopen hoog op bij TOTO! VoetbalGokken.nl zet de hoogste odds bij iedere uitslag voor je op een rij en zocht de meest relevante statistieken op, zodat jij goed voorbereid kunt inzetten op deze Serie A topper! Zet jij je geld op Inter en Stefan de Vrij of verwacht je dat Kluivert – net als vorige week in de Champions League – weer gaat scoren voor een winnend Roma?

Antonio Conte: “AS Roma wordt lastig duel”

Vorig jaar werd hij nog in verband gebracht met AS Roma, maar Antonio Conte is nog altijd in dienst als trainer van Inter Milaan. Vrijdag treft zijn team de club uit Rome voor een spetterend onderling duel waar Conte zich dan ook goed voor heeft voorbereid: “Deze week is er geen tijd voor ontspanning, want AS Roma wacht en dat wordt een zeer lastig duel”, vertelt hij aan de Italiaanse media.“We zullen Roma met groot enthousiasme tegemoet treden. Ik zal het enthousiasme binnen de ploeg moeten temperen, zodat we niet uit de bocht vliegen. We moeten die energie bewaren voor de wedstrijd zelf, want het zal geen ‘walk in the park’ worden om aan dit duel drie punten over te houden”, aldus de keuzeheer van Internationale.

Paulo Fonseca: “Inter is erg sterk”

AS Roma trainer Paulo Fonseca weet ook dat hem komende vrijdag een lastige uitwedstrijd wacht. De Romeinse coach beseft maar al te goed dat het bijzonder moeilijk gaat worden om in San Siro een stunt uit te halen: “Maar ik denk dat we altijd het veld op moeten gaan met het idee dat we kunnen winnen, die houding hoort ook bij AS Roma. Altijd alles moeten hebben. We mogen alleen niet vergeten dat Inter erg sterk is.”Daarmee wil Fonseca niet zeggen dat zijn ploeg kansloos is en zich bij voorbaat neerlegt bij de suprematie van de thuisploeg: “Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons, waarbij we tot het laatste eindsignaal zullen moeten blijven doorvechten voor een goed resultaat”, zo besluit de AS Roma-trainer op de clubwebsite zijn voorbeschouwing op de wedstrijd van aanstaande vrijdag.

Statistieken

Inter – AS Roma mag met recht worden aangemerkt als een topper. De thuisploeg is koploper na veertien duels, omdat Juventus afgelopen weekend punten verspeelde tegen Sassuolo (2-2). AS Roma doet het ook best aardig. De Romeinen staan keurig vijfde met 28 punten uit veertien duels. Dat is negen punten achter Inter Milaan.

Head 2 Head

In de onderlinge confrontaties zien we dat de laatste drie keer dat Inter thuis tegen AS Roma speelde de thuisploeg niet één keer tot winst kwam. Vorig seizoen eindigden Inter – AS Roma in 1-1, in het seizoen 2017 – 2018 werd het in San Siro ook 1-1 en de wedstrijd op 2 februari 2017 werd zelfs een prooi voor de bezoekers uit Rome: 1-3. Het wordt dus hoog tijd dat Inter eindelijk weer eens thuis een zege gaat boeken op AS Roma, maar simpel zal dat niet zijn, want de Romeinse equipe is goed op stoom.

Huidige vorm Inter Milaan

Dat brengt ons bij de huidige vorm van beide elftallen. Inter is in de Italiaanse competitie al zeven wedstrijden ongeslagen. De laatste nederlaag in de Serie A was de 1-2 tegen Juventus op 6 oktober van dit jaar. In de Champions League ging de ploeg van Conte nog wel onderuit toen ze op bezoek gingen bij Borussia Dortmund (3-2) en van Parma werd er niet gewonnen in het competitieduel dat 26 oktober werd afgewerkt: 2-2. Maar verder alleen maar klinkende overwinningen en driepunters met als voorlopig laatste wapenfeit de 2-1 winst tegen Spal.

Huidige vorm AS Roma

Ook AS Roma morsten voor het laatst punten tegen Parma (2-0). Daarna werd er drie op rij gewonnen. In de Serie A werd Brescia met 3-0 eenvoudig opzij gezet, in de Europa League ging Basaksehir voor de bijl (0-3) en afgelopen weekend werd in de Italiaanse competitie wederom gewonnen: Hellas Verona moest met 1-3 buigen voor de Romeinse formatie. Tegen zowel Basaksehir als Hellas Verona was Justin Kluiver trefzeker. In Turkije tekende hij voor de 0-2, in Verona opende hij de score.

Lappenmand

Inter moet het vrijdag stellen zonder Barella (knieblessure) en de Chileen Sanchez (Enkelblessure). Het meespelen van Sensi is twijfelachtig omdat de Italiaan kampt met een dijbeenblessure. Diezelfde klachten liep Kluivert ook op in het duel tegen Verona. Onze landgenoot is om die reden één van de twijfelgevallen aan de kant van AS Roma. Devid Bouah (kniekwetsuur), Mirante en de Argentijn Pastore zijn de andere twijfelgevallen. Zeker is in elk geval dat Cristante (liesproblemen) en Zappacosta (knieblessure) zullen ontbreken op het wedstrijdformulier.

Prognose

Onze voorspelling voor Inter Milan – AS Roma is een gelijkspel. Niet alleen omdat dat de afgelopen jaren vaker is voorgekomen, maar ook omdat beide elftallen in een behoorlijke goede vorm verkeren en ze in op het eerste gezicht weinig voor elkaar onder hoeven te doen. Bovendien zijn de odds voor een puntendeling zeer interessant! Check onderstaand quoteringsoverzicht voor de gemiddelde actuele odds behorende bij deze topper uit de Italiaanse Serie-A!

Quoteringen Inter – AS Roma

De TOTO schroeft de quoteringen hoog op voor het duel in San Siro. Winst van AS Roma wordt voor deze wedstrijd het hoogst beloond. Je kunt x 4.00 keer je inleg terug verwachten als Roma wint en jij hierop vooraf hebt ingezet. Voor een gelijkspel wordt met x 3.60 keer je inleg al niet veel minder uitbetaald door de TOTO. Ook een overwinning van Inter levert je in het 1X2 spelsysteem met x 1.85 keer het speelbedrag een leuk extra centje op die altijd wel van pas komt.
De Serie A wedstrijd Inter Milaan – AS Roma wordt gespeeld opvrijdag 6 december om 20:45 uur in San Siro te Milaan. Wil jij meespelen met deze Italiaanse topwedstrijd? Ga dan snel naar de TOTO met jouw voorspelling en profiteer van de hoogste odds voor dit duel.

De beste Online Bookmakers