04/07/2024

TOTO: €50 Gratis Bets bij €10 Inzet op Nederland - Turkije

TOTO: €50 Gratis Bets bij €10 Inzet op Nederland - Turkije

Nederland heeft zich weer een ronde verder weten te spelen op het EK 2024 en neemt het aanstaande zaterdag in de kwartfinale op tegen Turkije. Voor deze cruciale wedstrijd heeft TOTO een speciale promotie in petto. Dit keer ontvang je met een inzet van minimaal €10 op de wedstrijd Nederland – Turkije, aan het einde van de wedstrijd, direct €50 aan gratis weddenschappen op je account bijgeschreven. Lees hier verder voor alle details en hoe je deze bonus kunt claimen.

€50 gratis wed-tegoed bij inzet van €10 op Nederland - Turkije

Voor iedereen die van plan is te wedden op de kwartfinale tussen Oranje en Turkije, biedt bookmaker TOTO een lucratieve EK-actie. Bij een minimale inzet van €10 krijg je €50 aan gratis weddenschappen op je account bijgeschreven. Deze free bets kun je vrij inzetten op weddenschappen naar keuze. Deze actie is naast de kwartfinale wedstrijd van Oranje tegen Turkije ook geldig en te claimen voor de andere wedstrijden in de kwartfinales, namelijk: Spanje - Duitsland, Frankrijk - Portugal en Zwitserland - Engeland.

Volg deze stappen om je free bet te claimen

 1. Registreren bij TOTO: Maak via deze link een persoonlijk spelersaccount aan bij TOTO.
 2. Doe een eerste storting: Stort minimaal €10 op je account en zet deze in op de wedstrijd Nederland – Turkije of Spanje – Duitsland.
 3. Ontvang jouw €50 aan free bets: Na afloop van de wedstrijd krijg je €50 aan gratis weddenschappen op je account bijgeschreven.

Voordelen van de €50 aan gratis weddenschappen

 • Gratis wedden: Zet €50 in zonder je eigen geld te gebruiken.
 • Meer kans op winst: Ontvang 5 free bets van elk €10, waardoor je vijf keer een weddenschap kunt plaatsen.
 • Eenvoudig te activeren: Volg simpele stappen om de EK free bet bonus te claimen.
 • Direct na de wedstrijd beschikbaar: De €50 aan free bets worden vrijwel direct na afloop van Nederland – Turkije of Spanje – Duitsland op je account bijgeschreven.

Voorwaarden voor de bonus

 • Nieuwe spelers: Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.
 • Minimale inzet: Zet minimaal €10 in.
 • Quotering: Minimaal 1.50; cash-out en draw no bet tellen niet mee.
 • Geldigheid: Free bets zijn 7 dagen geldig.
EK 2024 TOTO Actie: Nederland - Turkije
€10 inzet op Nederland - Turkije levert je €50 aan Free Bets op!

Ben je al speler bij TOTO?

Ben je al geregistreerd bij TOTO? In dat geval kun je geen gebruik maken van de €50 free bet actie voor de EK-wedstrijd van zaterdag of de wedstrijd van vrijdag. Maar niet getreurd, want ook bestaande spelers worden tijdens het Europees Kampioenschap 2024 niet vergeten. TOTO heeft tal van andere acties speciaal voor het EK beschikbaar waarmee je alsnog mooie prijzen kunt winnen.

Overige promoties bij TOTO tijdens het EK 2024

VoetbalGokken.nl brengt je weer een update van de laatste TOTO EK-acties voor Nederland - Turkije. Bij TOTO kun je profiteren van verschillende lucratieve promoties en acties tijdens het EK 2024. Hier zijn enkele van de meest aantrekkelijke aanbiedingen:

 • Hoofdprijs van €88.000 winnen: Voor elke inzet van €10 bij TOTO maak je kans op de hoofdprijs van €88.000. Wekelijks zijn er extra prijzen zoals gratis weddenschappen en exclusieve bonussen.
 • Verdien tot €30 aan gratis weddenschappen: Tijdens de wedstrijd Nederland - Roemenië kun je tot €30 aan gratis weddenschappen verdienen bij een minimale quotering van 1.50.
 • Gratis €10 live weddenschap voor EK 2024: Plaats een inzet van €10 en ontvang een gratis live weddenschap van €10. Deze promotie is geldig bij een minimale quotering van 1.50.
 • Vervroegde uitbetaling bij 2 doelpunten voorsprong: TOTO biedt een vroege uitbetaling aan als je team met twee doelpunten voorstaat. Deze promotie geldt voor geselecteerde EK-wedstrijden.

Met deze aantrekkelijke promoties en exclusieve EK-acties maakt TOTO het wedden op het EK 2024 nog spannender en winstgevender. Mis deze kansen niet om je inzet te maximaliseren en geweldige prijzen te winnen.

Wed mee met Nederland – Turkije bij TOTO

Ga jij ook wedden op Nederland tegen Turkije en heb je nog geen account bij TOTO? Plaats je voorspellingen en profiteer van deze exclusieve TOTO EK-actie. Met TOTO aan je zijde heb je niet alleen een spannende wedstrijd om naar uit te kijken, maar ook een unieke kans om je winsten te maximaliseren met €50 aan gratis weddenschappen. Mis deze kans niet en voorspel mee!

De beste Online Bookmakers