21/05/2023

TOTO heeft €100 gratis weddenschappen voor nieuwe spelers

TOTO heeft €100 gratis weddenschappen voor nieuwe spelers

Bij TOTO Sport kun je momenteel profiteren van een aantrekkelijke aanbieding voor nieuwe spelers. Als je een account aanmaakt bij TOTO en je eerste weddenschap plaatst, kun je tot maar liefst €100 aan Gratis Weddenschappen extra in je account ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen, is je persoonlijke gegevens invullen en een account aanmaken. Vervolgens kun je je saldo opwaarderen via iDEAL en heeft TOTO naast de maximale €100, ook lagere bedragen van €5 en €50 als optie om te kiezen. Je hoeft dus niet maximaal in te zetten, om toch gebruik van de actie te kunnen maken! Nieuwsgierig geraakt naar de TOTO €100 Gratis Weddenschappen deal? Lees hieronder meer over de actie en je bent klaar om te beginnen.

Hoe tot €100 te claimen?

Om bij Toto de bonus tot €100 te claimen, moet je deze activeren voordat je een storting doet. Je hebt hiervoor als speler drie opties: stort €5, €50 of €100, afhankelijk van je voorkeur en budget. Nadat je de storting hebt gedaan, is het tijd om je weddenschap te plaatsen. Op de homepage van TOTO Sport zie je de belangrijkste en binnenkort te beginnen wedstrijden. Kies een wedoptie met een quotering van minimaal 1,50 en plaats vervolgens je weddenschap van €5, €50 of €100.

Het is belangrijk om te weten dat wedopties zoals ‘Cashout’ en bijvoorbeeld "draw no bet" (bij gelijkspel) niet meetellen voor deze TOTO €100 Gratis Weddenschappen promotie.

Gratis weddenschappen ontvangen

Zodra de wedstrijd waar je op hebt ingezet is afgelopen en de uitslag bij TOTO is verwerkt, ontvang je €30, €50 of zelfs maximaal tot €100 Gratis Weddenschappen op jouw spelersaccount. Deze Gratis Weddenschappen worden verdeeld in vijf of zes weddenschappen met een waarde van €5, €10 of €20 per stuk. Je kunt dit bonusgeld vervolgens zeven dagen lang op je account gebruiken voor het plaatsen van gratis weddenschappen. Dit wordt bij het plaatsen van weddenschappen vervolgens direct door TOTO beschikbaar gesteld en weergegeven op het wedformulier.

Alleen vanaf 24 jaar!

Zeker niet onbelangrijk om te vermelden is dat je alleen aan deze actie kunt deelnemen als je 24 jaar of ouder bent. Zorg ervoor dat je ook alle andere actievoorwaarden hebt bekeken om volledig op de hoogte te zijn welke bonusvoorwaarden de bookmaker hanteert bij het claimen van de gratis weddenschap promotie.

Kortom, als je op zoek bent naar Gratis Weddenschappen, dan is TOTO Sport momenteel met hoge gratis weddenschappen, interessant om te overwegen bij het plaatsen van bijvoorbeeld voetbalweddenschappen. Wil je gebruik maken van deze TOTO actie? In een paar eenvoudige stappen is het gratis wedtegoed te claimen. Je registreer bij TOTO een account, stort een bedrag naar keuze, plaats je eerste weddenschap en geniet van €30, €50 of €100 aan Gratis Weddenschappen. Vergeet niet om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen en veel succes met je weddenschappen!

De beste Online Bookmakers