25/06/2024

Unibet EK 2024 Bonus: 50x bij winst Nederland tegen Oostenrijk

Unibet EK 2024 Bonus: 50x bij winst Nederland tegen Oostenrijk

Unibet heeft voor het EK 2024 een exclusieve actie met verhoogde odds beschikbaar voor de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk. Met een exclusieve EK Odds Boost kun je als nieuwe speler bij de bookmaker jouw inzet voor deze groepsfasewedstrijd van Oranje met een eenmalige unieke quotering van 50 keer je inzet tot maximale uitkering verhogen. Dit betekent dat je met een maximale inzet van €1, een potentiële winst van €50 kunt behalen als Nederland erin slaagt om de wedstrijd tegen Oostenrijk te winnen. Dus, was jij van plan om een weddenschap op Nederland - Oostenrijk af te sluiten? Lees dan hier verder en profiteer dan van dit unieke aanbod bij Unibet.nl.

Exclusief: 50x Odds voor Nederland - Oostenrijk

De wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk is de derde en laatste wedstrijd van de groepsfase in Poule D. Met de 50x EK Odds van Unibet kun je met een minimale inzet van €1 een maximale winst van €50 behalen als je de juiste winnaar voorspelt.

Hoe claim ik deze EK 2024 bonus bij Unibet?

Voor het kunnen claimen van de Unibet odds boost promotie volg je deze simpele stappen bij Unibet:

  1. Aanmelden bij Unibet: Maak als nieuwe speler een account aan bij Unibet.
  2. Storting maken: Stort minimaal €5 op je Unibet spelersaccount
  3. Super Odd selecteren: Kies de Unibet Super Odd voor de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk.
  4. Inzet plaatsen: Plaats je weddenschap van €1 op de geselecteerde Super Odd.

De bonusvoorwaarden en kleine lettertjes

Bij VoetbalGokken.nl vinden we het belangrijk om de algemene voorwaarden en bonusvoorwaarden door te nemen. Deze voorwaarden hebben wij uitgelicht voor deze promotie:

  • Deze promotie is exclusief beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouder zijn.
  • Tijdens de registratie moet je de eenmalige ‘Nederland Bonus’ selecteren.
  • Let op dat je maar één welkomstbonus kunt kiezen; verschillende bonussen kunnen niet tegelijkertijd gecombineerd worden.
  • De maximale inzet voor deze specifieke weddenschap is €1. Je kunt dus maximaal €50 winnen met een juiste weddenschap op winst voor Nederland tegen Oostenrijk.
  • Er zijn verder geen verborgen voorwaarden; zodra je €50 hebt gewonnen, kun je dit bedrag direct laten uitbetalen.
Afbeelding ALT
Unibet EK Actie: 50X Odds Boost bij winst Nederland tegen Oostenrijk

Waarom deelnemen aan deze Unibet bonus promotie?

Maximaal winstpotentieel

Met deze Unibet promotie krijg je de kans om je inzet aanzienlijk te verhogen. Met een odds boost van 50x zijn de potentiële winsten bij een overwinning van Nederland enorm gestegen.

Makkelijk meedoen

Deelname aan deze promotie is snel en eenvoudig. Ga naar Unibet: registreer een account, stort geld, en plaats je weddenschap op Nederland - Oostenrijk. Zo simpel is het.

Transparant & heldere voorwaarden

Er zijn geen verborgen regels bij deze promotie. Alles is duidelijk en eerlijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Alle andere Unibet EK 2024 promoties

Ben jij al speler bij Unibet? Helaas kun je dan geen gebruik maken van het unieke verhoogde aanbod van 50x je inzet. Maar niet getreurd, want Unibet is ook zijn bestaande spelers met het EK 2024 niet vergeten. Naast de 50x EK Odds Boost voor nieuwe spelers heeft Unibet Nederland namelijk ook voor bestaande spelers genoeg promoties rondom het EK 2024 beschikbaar. Zo kunnen bestaande spelers bijvoorbeeld kans maken op een totale prijzenpot van wel €1.000.000! Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste acties bij de bookmaker:

Golden Goal Actie

Voorafgaand aan EK-wedstrijden kun je bij Unibet voorspellen wie het eerste doelpunt scoort en in welke minuut. Als je dit correct voorspelt, maak je kans op €25.000 cash!

Win EK 2024 Tickets

De twee spelers met de hoogste odds op een winnende weddenschap winnen tickets voor de EK-finale! De nummers 3 tot en met 100 winnen een cash prijs.

Hoogste Odds Challenge voor EK 2024 Finale Tickets

Plaats een weddenschap met de hoogste odds en win tickets, vervoer en accommodatie voor twee personen voor de finale van het EK 2024! Schrijf je in voor deze promotie en wed minimaal €5 op wedstrijden tijdens het EK 2024. De top 2 spelers met de hoogste odds op hun winnende weddenschap winnen de tickets plus vervoer en accommodatie voor de finale.

Wed mee op Nederland – Oostenrijk op EK 2024 bij Unibet!

Of je nu een nieuwe of bestaande speler bent, Unibet biedt volop kansen om te profiteren van fantastische promoties met het EK 2024. Nieuwe spelers kunnen hun winst verveelvoudigen met de 50x odds boost, terwijl bestaande spelers kunnen deelnemen aan acties met mooie prijzen. Mis deze kansen niet en maak vandaag nog een account aan bij Unibet.

Wordt het EK 2024 ook voor jou een winnend avontuur met het plaatsen van weddenschappen bij een bookmaker? Win groot tijdens het Europees Kampioenschap en volg voor het laatste wednieuws en overzichten van legale beschikbare aanbieders in Nederland onze website: VoetbalGokken.nl. Zo mis je het hele toernooi niets en profiteer je altijd van de laatste actuele EK-deals!

De beste Online Bookmakers