Eredivisie
03/04/2015

Utrecht gaat voor volle winst tegen Ajax Amsterdam

Utrecht gaat voor volle winst tegen Ajax Amsterdam
De afgelopen twee edities tussen FC Utrecht en AFC Ajax eindigde in stadion Galgenwaard in een gelijkspel. FC Utrecht wil dan ook alles op alles zetten om daar verandering en te brengen en de drie punten dit keer in eigen huis te houden. Ajax zal dit niet zonder slag of stoot laten gebeuren, want de Amsterdammers hebben plots weer een beetje zicht op de landstitel na de nederlaag van PSV tegen Feyenoord.

Beladen duel met enorme belangen

De wedstrijd winnend afsluiten is dus voor beide teams van groot belang. Bovendien leven de supporters op Bunnik-Side het hele jaar toe naar dit altijd beladen duel. Ook voor de Amsterdamse fans is winnen in Utrecht zeer belangrijk, al zullen de supporters dit jaar vooral kijken naar de stand op de ranglijst in plaats van naar de tegenstander. Toch zal de eeuwige rivaliteit tussen beide supportersgroepen ook komende zondag weer een rol gaan spelen op de tribune.In het veld zal Ajax met name zijn spits Arek Milik gaan missen. Milik raakte afgelopen zondag in het EK kwalificatieduel Ierland – Polen geblesseerd aan zijn linkerknie. Onderzoek in het ziekenhuis van Amsterdam heeft uitgewezen dat zijn buitenste knieband ernstig verrekt is, waardoor de spits de komende weken niet inzetbaar zal zijn. Milik zal daardoor vanaf de kant moeten toekijken hoe zijn teamgenoten het Utrechtse veld betreden.Milik viel tegen Ierland in de 84e minuut uit. Polen stond op dat moment nog met 0-1 voor, maar zag Ierland in blessuretijd gelijkmaken. Wellicht een slecht voorteken voor Ajax, dat het dus de gehele wedstrijd zal moeten doen zonder de ‘man in vorm’?Ajax heeft het altijd lastig in en tegen Utrecht. De statistieken wijze uit dat de Amsterdammers vaak puntverlies lijden tegen de ploeg uit de Domstad en als ze winnen dan is dat vaak met moeite. Het duel staat daarnaast ook garant voor veel doelpunten, al eindigde het de vorige twee seizoenen in 0-0 en 1-1.

Geen paassfeer verwacht in Galgenwaard

Komend weekend wordt een spannende strijd verwacht omdat beide ploegen gebrand zijn om te winnen. Bij dit paasduel wordt wederom een allesbehalve vredige sfeer verwacht. Beide ploegen zetten alle middelen in om als overwinnaar uit de bus te komen.De bookmakers spreken hun vertrouwen uit in een overwinning voor Ajax. De ploeg van trainer Frank de Boer krijgt veel lagere noteringen dan de thuisploeg. Bij een goede gok op Utrecht betalen de bookmakers bij een inzet van 25 euro gemiddeld 90 euro uit. Mocht je hebben ingezet op een gelijkspel en de teams delen inderdaad de punten dan kun je rekenen op een uitkering die x 3,50 zo groot is als het ingezette bedrag. Kies je ervoor om bijvoorbeeld 10 euro in te zetten op winst voor Ajax en de Amsterdammer winnen daadwerkelijk dan krijg je 19,50 euro uitbetaald (bijna het dubbele!). [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt op zondag 05 april 2015 om 12:30 uurgespeeld in het Stadion Galgenwaard in Utrecht. Geeft Ajax zich over in deze wedstrijd door het kampioenschap voorbij te laten varen en kan FC Utrecht hiervan profiteren? Voorspel de uitkomst en win mooie geldprijzen. [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers