Website
29/06/2021 0 reacties

Welkom op de nieuwe site van VoetbalGokken.nl

Welkom op de nieuwe site van VoetbalGokken.nl

Allereerst willen wij je hartelijk welkom heten op de nieuwe omgeving van VoetbalGokken. Het team van VoetbalGokken.nl is de afgelopen maanden achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van het nieuwe website platform. Met een gebruiksvriendelijke en nieuwe website vol innovatieve features en mogelijkheden willen wij richting onze bezoekers écht wat te bieden hebben op het gebied van correct voetbal voorspellen en het winnen bij bookmakers.

Een week vol verandering op VoetbalGokken

Voor de vaste bezoekers van VoetbalGokken.nl viel het afgelopen week hoogstwaarschijnlijk al wel op. De gloednieuwe website is gelanceerd en heeft een ander jasje gekregen. De eerste veranderingen zijn nu dan ook al goed zichtbaar op de site. Momenteel zit de website in een afrondende fase, waarbij de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ worden gezet en technische zaken verder worden geoptimaliseerd. Maar de huidige omgeving is nog lang niet alles en zelfs slechts een tipje van de sluier in de beschikbare nieuwe mogelijkheden op VoetbalGokken.nl.

Een moderne nieuwe omgeving

De nieuwe website van VoetbalGokken.nl biedt een strak, modern ontwerp, gemakkelijke navigatie en handige tools en diensten die kunnen worden gebruikt. Het doel van de nieuwe look en feel van de VG-website is om klanten beter te voorzien van informatie over wedden op voetbal en het helpen ondersteunen van plaatsen van voetbalweddenschappen bij een betrouwbaar Nederlands aanbod in bookmakers.

De website van VoetbalGokken.nl heeft op het nieuwe platform veel interessante nieuwe tools en bronnen. Deze features zijn eenvoudig te raadplegen en maakt duidelijk dat VoetbalGokken.nl voorop loopt in trends en technologie in de branche.

De site is gemaakt met de gebruikerservaring in gedachten en bevat veel nieuwe functies om bezoekers te helpen snel en gemakkelijk door de site te navigeren en de service te bieden die bezoekers nodig achten voor het plaatsen van weddenschappen op voetbalwedstrijden. Nieuwe features zijn onder meer:

Gratis lidmaatschap met Club VoetbalGokken

Word als bezoeker gratis lid van Club VoetbalGokken. Het lidmaatschap is kosteloos en dient als jouw eigen online omgeving waar je als member goed kunt voorbereiden op een aankomende weddenschap. Lidmaatschap heeft tal van voordelen zoals actuele acties en exclusieve wedtips, verhoogde quoteringen, gezamenlijk voorspellen met onze leden, het sparen van coins en volledige toegang tot onze live omgeving in het Matchcenter.

Altijd goed voorbereid met analyses via het Matchcenter

VoetbalGokken.nl biedt met de introductie van de nieuwe site een interactieve liveomgeving aan in het Matchcenter. Hier vind je een groot aanbod aan verschillende wedstrijden met tal van verschillende wedstrijddata en statistieken, zodat je altijd goed voorbereid bent met het analyseren van een potentiele winstgevende weddenschap bij een bookmaker. Het Matchcenter biedt daarnaast ook een handige vlugge blik op de beste quoteringen beschikbaar voor een voorspelling, waardoor je altijd de hoogst haalbare waarde haalt bij het plaatsen van een weddenschap.

Spaar voor gratis producten met VG-coins

Binnenkort kan jij met je persoonlijke Club VoetbalGokken account sparen voor coins. Deze coins spaar je door actief deel te nemen op de site van VoetbalGokken.nl. In onze coinsstore kan je vervolgens jouw gespaarde punten omwisselen voor te gekke prijzen en gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van gratis wed-tegoed of een exclusieve VoetbalGokken trui of speaker? Met onze VG-coins spaar je automatisch voor tal van leuke items! Fysieke items die worden aangeschaft via de coinsstore worden gratis verzonden naar het door jou opgegeven adres binnen Nederland. 

Recente voetbal voorbeschouwingen en nieuwsitems

Op VoetbalGokken.nl wordt je dagelijks van het aller laatste nieuws omtrent gokken op voetbalwedstrijden voorzien. Hierbij nemen we iedere dag de beste en meest interessante voetbalweddenschappen met je door. Wil je wedden op voetbal, maar weet je nog niet welke wedstrijden voor jou als voetbalgokker interessant kunnen zijn? Ons overzicht met voorbeschouwingen van aanstaande voetbalwedstrijden biedt de ideale uitkomst en vooruitblik  op  een actuele keuze.

Raadpleeg de uitgebreide VG klantenservice

De klantenservice van VoetbalGokken.nl is op verschillende fronten flink uitgebreid en is op verschillende manieren te benaderen. Via het contactformulier neem je eenvoudig contact op met de redactie van VoetbalGokken.nl en neemt een medewerker doorgaans binnen enkele uren contact met je op. Ook zijn wij telefonisch te benaderen via de VoetbalGokken Hulplijn. Hier kan je contact opnemen met een medewerker van VoetbalGokken, die jou kan helpen bij het beantwoorden van je vraag. Je vraag wordt mogelijk ook reeds beantwoord in de FAQ-sectie, waar de meest gestelde vragen duidelijk uiteen zijn gezet.

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!