WK 2022
24/03/20212 reacties

Bookmakers odds: Duitsland - IJsland in Groep J van WK kwalificatie

Bookmakers odds: Duitsland - IJsland in Groep J van WK kwalificatie
Aanstaande donderdag speelt het Duitse voetbalelftal de eerste WK Kwalificatie in Groep J. De ploeg van bondscoach Joachim Löw speelt tegen IJsland. Wint Die Mannschaft met twee vingers in de neus van de IJslanders? Via VoetbalGokken.nl kun je snel en overzichtelijk de hoogste quoteringen vinden voor de WK kwalificatiewedstrijden zoals Duistland – IJsland!

Joachim Löw: “IJsland uitdaging en een goede motivatie”

De Duitse bondscoach Joachim Löw heeft gezegd na het EK van dit jaar te stoppen als bondscoach van Duitsland. Het EK is niet de enige die Löw nog moet afmaken. Zijn team speelt de komende dagen de WK kwalificaties tegen IJsland, Roemenië en Noord-Macedonië. “Toch verheug ik me wel op deze wedstrijden”, zegt Löw. “Voor ons jonge team wordt het niet alleen een enorme uitdaging, maar ook een grote motivatie. Ik kijk ernaar uit om donderdag tegen IJsland te beginnen aan de WK kwalificaties.”

“Succesvol zijn met deze ploeg”

De bondscoach van Duitsland zag zijn team in de laatste gespeelde wedstrijd zwaar onderuit gaan tegen Spanje (6-0), maar heeft hoop voor de wedstrijd thuis tegen de IJslanders. “Dit jonge team is op de goede weg. Wij houden vast aan de rode draad. Die zal een goede ontwikkeling teweegbrengen. Daar zijn we heel zeker van. De allerbelangrijkste opdracht blijft het om met deze ploeg succesvol te zijn”, aldus Löw.

Arnar Vidarsson: “Tegen Duitsland er vol voor gaan”

Arnar Vidarsson is de nieuwe bondscoach van IJsland. Vidarsson volgt Erik Hamren op nadat IJsland zich midden november niet wist te plaatsen voor het EK 2022. De wedstrijd tegen Duitsland wordt voor de nieuwe bondscoach een zware opdracht. “Ons kwalificeren voor het WK 2022 wordt niet simpel, we zitten in een poule met Duitsland en Roemenië. Maar we gaan er vol voor”, laat Vidarsson weten.

Albert Gudmundsson

Het IJslandse team heeft met Albert Gudmundsson nog een Eredivisie-speler in de geleden. De 23-jarige aanvaller van AZ Alkmaar speelden afgelopen weekend nog mee met het uitduel tegen PSV in Eindhoven. In dit huidige Eredivisie seizoen scoorde de IJslandse aanvaller viermaal voor zijn club. In de Nations League seizoen 2020/2021 kwam Gudmundsson zesmaal uit voor het nationale team, maar kwam niet tot scoren.

Statistieken

Een WK zonder Duitsland is bijna niet meer voor te stellen. Die Mannschaft is er elke vier jaar wel bij. In 2014 werd Duitsland zelfs wereldkampioen. Vanaf 1954 weten de Duitsers het ver te schoppen op een WK. Op het WK 2018 kwam de ploeg van bondscoach Löw echter niet zo ver. In de groepsfase moesten de Duitsers het al opgeven.Voor IJsland was het WK 2018 in Rusland het hoogtepunt van de IJslandse voetbalgeschiedenis. De IJslanders schopten het tot in de groepsfase en dat was nog niet eerder gebeurd. Het land kwalificeerde zich nooit eerder voor een WK eindronde.

Head 2 Head

In de EK kwalificaties in 2003 troffen Duitsland en IJsland elkaar voor het laatst. In Groep 5 kwamen de landenteams elkaar tweemaal tegen, maar de Duitsers wonnen maar één partij van de IJslanders. In Hamburg wonnen de Duitsers met 3-0, maar in Reykjavík werd niet gescoord 0-0.

Huidige vorm Duitsland

De laatste keer dat de Duitsers in actie kwamen, was niet best te noemen. In de laatste Nations League wedstrijd verloor de ploeg van bondscoach Löw met 6-0 van Spanje. De Duitsers eindigden dan ook als tweede in Groep 4 waarin de Spanjaarden eerste werden. Enkele dagen voor de blunders in Spanje werd er thuis nog gewonnen met 3-1 van Oekraïne.

Huidige vorm IJsland

IJsland had het in de Nations League zwaar in Groep 2. Met België, Denemarken en Engeland in de poule wist de ploeg geen punt te veroveren en werd vierde. De laatste wedstrijd was tegen de Engelsen en in Londen gingen de IJslanders met 4-0 onderuit. De laatste wedstrijd die werd gewonnen, was op 8 oktober vorig jaar tegen Roemenië. In de promotie halve finale van de Nations League werd het 2-1 tegen de Roemenen.

Prognose

Voetbal is voetbal, maar het moet wel erg gek lopen, gaat Duitsland deze wedstrijd niet winnen. Onze wedtip is 3-0 voor Die Mannschaft. In onderstaand odd-overzicht vind je de hoogste odds in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers.

Quoteringen Duitsland – IJsland

De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald bij een zege van IJsland. Een overwinning van de IJslanders betekent een uitkering van x 17.50 keer je inleg als jij dit vooraf voorspeld hebt bij de bookies.In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel in Duisburg op x 7.45 keer je inleg ingedeeld. Een overwinning van Duitsland staat op x 1.13 keer je speelbedrag ingeschaald.
De WK kwalificatie wedstrijd Duitsland – IJsland wordt gespeeld op donderdag 25 maart om 20:45 uur in de Schauinsland-Reisen-Arena te Duisburg. Voorspel deze wedstrijd via VoetbalGokken.nl en profiteer van de hoogste odds en de beste deals die er beschikbaar zijn voor de mooiste WK kwalificatieduels van deze interland week!

De beste Online Bookmakers