WK 2022
29/03/20214 reacties

Wedden dat Nederland ook van Gibraltar wint!?

Wedden dat Nederland ook van Gibraltar wint!?
Dinsdag speelt Oranje haar derde WK kwalificatieduel van deze week. De eerste wedstrijd ging met 4-2 verloren in en tegen Turkije. Afgelopen zaterdag werd de tweede wedstrijd gespeeld en die werd met 2-0 gewonnen door Letland te verslaan. Gaat bondscoach Frank de Boer ook van Gibraltar winnen? Voorspel hoe dit duel verloopt en scoor de beste online deals bij VoetbalGokken! Wedden dat Nederland ook van Gibraltar wint!?

Frank de Boer: “Gibraltar verslaan door in een hoog tempo dreigend te spelen”

De kritiek op bondscoach Frank de Boer zwengelde maar weer eens flink aan toen er met 4-2 verloren werd van Turkije. De slechte start in de WK kwalificatie brengt het Nederlands elftal dan ook in een lastig pakket. Immers alleen de groepswinnaar plaatst zich voor de WK eindronde in Qatar. Volgens De Boer gaat het in de resterende acht wedstrijden, maar om één ding: winnen! En dat kan volgens de bondscoach bereikt worden door: “Beter te beseffen waar onze tegenstander goed in is en daar vervolgens beter op anticiperen. Wij moeten het tempo hoog houden en dreigend spelen om van Gibraltar te winnen. Zo bouwen we aan vertrouwen voor de rest van WK kwalificatie cyclus.”

“Doelsaldo is echt belangrijk”

De Boer zag zaterdag dat Letland met 2-0 verslagen werd. Een zege, maar met te weinig doelpunten. En ook dat moet tegen Gibraltar anders, zo vertelt hij aan de NOS: “We weten allemaal dat doelsaldo een extra punt oplevert in de WK-kwalificatie. We moeten met minimaal vijf doelpunten winnen om onszelf in een goede positie te zetten qua doelsaldo.”

Julio Cesar Ribas: “Tegen Nederland betere wedstrijd van maken”

Voor Gibraltar is het bijna onmogelijk om iets te bereiken in Groep G, maar de thuiswedstrijd tegen Nederland moet wel gespeeld worden. Bondscoach Julio Cesar Ribas hoopt tegen Oranje toch een punt binnen te kunnen tikken. “We gaan er een betere wedstrijd van maken tegen Nederland”, verklaart bondscoach Ribas.

“Nederland komt om aan te vallen”

Ribas weet ook dat Oranje de punten hard nodig heeft om met Turkije en Noorwegen te kunnen concurreren. “Zij komen om aan te vallen en gaan er natuurlijk een moeilijke wedstrijd van maken voor ons”, aldus de bondscoach die ondanks de cijfers hoopt dat zijn team kan genieten het duel tegen het Nederlands elftal. “We willen ze zoveel mogelijk plezier uit deze wedstrijd halen. We hebben een heel jong team en we staan te popelen om dinsdag weer aan de slag te gaan”, besluit de keuzeheer van Gibraltar zijn vooruitblik op de komst van Oranje.

Statistieken

In Groep G staat Turkije op de eerste plek met zes punten. De Turken hebben zevenmaal gescoord en kregen twee doelpunten tegen. Montenegro staat op de tweede plek met evenveel punten dan Turkije, maar heeft een doelpunt minder gemaakt dan de Turkse formatie.Oranje is de nummer drie met drie punten. Alleen de eerste plek geeft direct toegang tot het WK2022 in Qatar. De nummer twee kan zich via play-offs nog kwalificeren.

Head 2 Head

Het is de eerste keer dat Nederland naar Gibraltar gaat voor een duel met de beste elf voetballers van het land.  De positie op de wereldranglijst zegt echter genoeg over de H2H kansen: Nederland 14e en Gibraltar 195e.

Huidige vorm Gibraltar

Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van bondscoach Ribas uit tegen Montenegro. Gibraltar verloor met 4-1 van het landenteam. De eerste wedstrijd van de poule was voor de Gibraltarezen thuis tegen Noorwegen. De Noren scoorde driemaal waaronder AZ-speler Jonas Svensson die het laatste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam.

Huidige vorm Nederland

Het Nederlands elftal wist afgelopen zaterdag in de Johan Cruijff Arena te winnen van Letland met 2-0. Steven Berghuis opende de wedstrijd met zijn goal in de 32ste minuut. Luuk de Jong wist in de tweede helft van de wedstrijd het tweede doelpunt van het duel en van de WK- kwalificaties te maken. Daarmee werd de verloren wedstrijd tegen Turkije 4-2 iets verzacht, maar Oranje zal in Groep G achter de feiten aan moeten blijven lopen.

Prognose

Onze wedtip is dat het Nederlands elftal ook deze wedstrijd wint. Gibraltar moet thuis toch te verslaan zijn voor de mannen van bondscoach De Boer. Mocht dat niet het geval zijn en jij voorspelde dat al bij de bookies, dan kan je rekenen op torenhoge odds. In onderstaand odd-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor Gibraltar - Nederland.

Quoteringen Gibraltar – Nederland

De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitbetaald als Gibraltar dit duel wint. Gemiddeld wordt er een torenhoge odd van x 100.00 keer je inleg uitgekeerd als Oranje de tweede nederlaag in de groep moet slikken.Een gelijkspel krijgt een duidelijk lager ingeschaald, maar met een quotering van x 13.75 keer je speelbedrag is spelen op een gelijkspel nog altijd de moeite meer dan waard. Met een zege van Oranje kan bondscoach De Boer en zijn team de eerste drie duel van de kwalificatie toch nog goed sluiten.Bij de bookmakers staat er dan een odd van x 1.01 keer je speelbedrag gereed. Check de bookmakerspagina van VoetbalGokken voor meer speeltechnieken om winst van Oranje voor jou waardevoller te maken.
De WK kwalificatie wedstrijd Gibraltar – Nederland wordt gespeeld op dinsdag 30 maart om 20:45 uur in het Victoria Stadion te Gibraltar. Maak jij bij VoetbalGokken.nl de winnende deal voor deze derde groepswedstrijd van Oranje? Speel dan nu alvast mee en scoor de hoogste odds.

De beste Online Bookmakers