Premier League
27/08/2014

Zet Tottenham goede start tegen Liverpool door?

Zet Tottenham goede start tegen Liverpool door?
Tottenham Hotspur is in de Premier League goed van start gegaan. Afgelopen twee wedstrijden werden winnend afgesloten. QPR werd afgelopen weekend met 4-0 aan de kant gezet. Onder andere Chadli (ex-FC Twente) maakte indruk met twee doelpunten voor de Spurs. Liverpool verloor de topper tegen Manchester City en zal zich moeten herpakken tegen Tottenham.

City profiteert van defensieve fouten Liverpool

De defensie liet het tegen City meerdere malen afweten en dat is tegen een topploeg als Manchester City nu eenmaal dodelijk. De kampioen van vorig jaar profiteerde optimaal van de defensieve fouten achterin bij de ploeg van Rodgers. Een flinke domper voor Liverpool dat zich alweer voor een volgende zware wedstrijd moet opmaken; namelijk de uitwedstrijd op White Hart Lane tegen Tottenham.

Goede seizoensstart Spurs

De Spurs kennen zoals gezegd een goede seizoensstart. Een 4-0 overwinning is altijd goed voor het zelfvertrouwen en zeker in het begin van het seizoen. Opvallend was de rol van Nacer Chadli, die vorig seizoen toch weinig aan spelen toekwam, maar nu twee keer het net wist te vinden voor zijn huidige werkgever. Ook tegen Liverpool liggen er kansen voor het aanvallend ingestelde Tottenham. Wie de wedstrijd tegen City heeft geanalyseerd, heeft gezien dat er veel gaten in de verdediging vallen bij Liverpool. Wellicht kunnen Eriksen, Chadli en Dembele hiervan profiteren.

Balotelli al in de spits tegen Tottenham?

Maar de nummer 2 van vorig seizoen heeft, ondanks het vertrek van Suarez, nog genoeg kwaliteit in huis om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Naast oudgediende Gerrard, zijn ook de Engelse talenten Sterling en Sturridge van de partij. Sturridge vormde vorig seizoen een gevaarlijk aanvalsduo samen met Suarez. Nu de Uruguayaan is vertrokken naar Barcelona is Mario Balotelli zijn opvolger in de spits. Volgens diverse media is de Italiaan fit genoeg om zijn opwachting te maken op White Hart Lane. De wildebras kwam over van AC Milan voor zo’n 20 miljoen euro en tekende voor drie seizoenen. Dat Balotelli goed kan voetballen staat buiten kijf, maar laat hij zijn fratsen dit keer wel achterwege?

De beste Online Bookmakers