Coinstore

Op VoetbalGokken.nl ontvang je automatisch punten door je deelname aan de community. Plaats reacties, maak voorspellingen of neem deel aan speciale acties.

Wissel je punten in voor gratis (exclusieve) producten, bets en goodies. Waar spaar jij voor?

Veelgestelde vragen

Wil jij gratis producten scoren op VoetbalGokken.nl? Met een gratis lidmaatschap van ClubVG spaar je als member automatisch punten door actief deel te nemen op de site.

Koop met jouw gespaarde coins in de store exclusieve producten zoals VG merchandise, de nieuwste gadgets en unieke deals zoals gratis wed-tegoed en kaartjes voor topvoetbalwedstrijden.

Als lid van ClubVG spaar je automatisch voor punten (coins) door actief deel te nemen op de website. Het delen van jouw voetbalkennis in de VG-community wordt zeer gewaardeerd en levert je gratis punten op. Zo verdien je coins je met het delen van wedtips en door te reageren op voorbeschouwingen en nieuws!

Lid worden van ClubVG is gratis en speelt zich volledig af op het digitale platform van VoetbalGokken.nl. Ons lidmaatschap is volledig gratis, maar je moet 24 jaar of ouder zijn om te kunnen deelnemen.

Tijdelijk worden nieuwe leden van ClubVG beloond met een welkomstcadeau. Je ontvangt na aanmelding op de site 300 coins als welkomstcadeau, welke direct op je persoonlijke account worden gestort. Dat is direct een leuk begin van jouw VoetbalGokken-avontuur!
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.