Champions League
07/08/2021 0 reacties

Maakt PSV de Champions League klus af bij Midtjylland?

Maakt PSV de Champions League klus af bij Midtjylland?

PSV Eindhoven gaat aanstaande dinsdag de return van de derde voorronde Champions League spelen tegen Midtjylland. De Eindhovenaren wisten thuis al met 3-0 te winnen van de Deense ploeg en is al zo goed als zeker van deelname aan de laatste voorronde van het Miljardenbal. Gaat PSV winnen in Herning? Voorspel de return van de Eindhovense ploeg via VoetbalGokken.nl!

Bo Henriksen: “Tot het einde vechten voor overwinning”

Midtjylland-trainer Bo Henriksen moest vorige week wat goede spelers missen. Met de 3-0 achterstand en de zieke spelers die Midtjylland ook dinsdag waarschijnlijk moet missen wil trainer Henriksen toch nog niet opgeven. “In het belang van het Deense voetbal zal ik een competitief elftal samenstellen dat tot het einde zal vechten voor de overwinning. We zullen tegen die tijd wel zien welke spelers ik tot mijn beschikking heb”, zegt de trainer van Midtjylland in zijn vooruitblik.

“PSV was op veel vlakken beter”

Volgens de Deense coach was PSV vorige week dinsdag ook net even een paar maatjes te groot voor zijn team. “Het is maar goed dat we niet iedere week tegen PSV spelen. Ze waren op veel vlakken beter dan wij, maar ik ben er trots op dat de jongens onder moeilijke omstandigheden alles hebben gegeven. Ze hebben de wedstrijd op een goede manier afgemaakt en we hebben niet met 6-0 verloren”, aldus trainer Henriksen aan het slot van zijn relaas in de Deense media.

Roger Schmidt: “We hebben duidelijk plan voor de return”

PSV-trainer Roger Schmidt houdt geen rekening met eventuele spelers van Midtjylland die door gezondheidsreden niet van de partij zijn. Volgens de trainer van PSV kan de Deense ploeg dat heel goed oplossen. “De uitwedstrijd van dinsdag tegen Midtjylland is een hele belangrijke voor ons. Wij willen door in de Champions League. Ze zullen een oplossing vinden en een goed team op het veld zetten. We moeten niet te veel denken aan hun problemen. We focussen ons op onszelf. We zijn in een goede moed en we hebben ook dit keer weer een duidelijk plan”, zegt de trainer van PSV in de voorbeschouwing op de return.

“Wordt zeker niet gemakkelijk”

Velen voorspellen al dat PSV doorgaat naar de volgende ronde, maar trainer Schmidt juicht pas als de negentig minuten gespeeld zijn in het Deense Herning. “Als wij ons niveau halen, dan hebben we denk ik een grote kans om ook daar te winnen. Of we favoriet zijn? Dat is altijd iets voor de media. Voor mij maakt het niet uit, dat is jullie beslissing. Ik wil doorgaan over deze wedstrijden, en dat is zeker niet makkelijk”, zo voorspelt de coach van de Eindhovense ploeg.

Statistieken

Mocht PSV zich bij Midtjylland verzekeren van de laatste voorronde dan treffen de Eindhovenaren Spartak Moskou of SL Benfica in de vierde voorronde. Benfica won vorige week met 2-0 van de Russische ploeg en speelt dinsdagavond de return in eigen Estádio da Luz te Lissabon. Zoals het er dus nu voor staat, speelt PSV in de volgende ronde tegen het Portugese Benfica.

Head 2 Head

De wedstrijd van vorige week dinsdag was de eerste keer dat PSV tegen Midtjylland speelde. Het wordt voor de Eindhovenaren ook de eerste keer dat het tegen de Deense ploeg aantreedt in de MCH Arena.

Huidige vorm Midtjylland

Midtjylland stroomde net als PSV in de tweede voorronde van de Champions League in. De ploeg van trainer Henriksen speelde tegen het Schotse Celtic. In Glasgow werd het 1-1 tussen de teams. In Herning wist Midtjylland de Schotse ploeg met 2-1 te verslaan. Al gebeurde dat wel pas in de verlenging.

Huidige vorm PSV

In de laatste wedstrijden van het Champions League toernooi heeft PSV heel wat mooie resultaten geboekt. Zo won de ploeg van trainer Schmidt de thuiswedstrijd tegen Midtjylland met 3-0, maar ook de wedstrijd tegen het Turkse Galatasaray verliep soepel in Eindhoven. In de tweede voorronde werd de Turkse ploeg met 5-1 verslagen in het Philips Stadion. De return in Istanbul werd met 1-2 afgerond.

Lappenmand

De kans is klein dat Midtjylland-spelers Mikael Anderson, Pione Sisto, Henrik Dalsgaard, Nicolas Madsen en Daniel Höegh er dinsdag bij zullen zijn. De spelers hebben gezondheidsproblemen dat ze aan de kant houdt.

PSV reist zonder spelers Richard Ledezma, Maxime Delanghe en Maximiliano Romero naar Denemarken. De drie spelers verblijven al een tijd in de lappenmand en zullen niet direct gemist worden.

Prognose

Het kan wat ons betreft niet meer fout gaan met PSV in Herning. De 3-0 voorsprong op de Denen moet genoeg zijn om in de MCH Arena de klus af te maken. Onze wedtip bij de gokkantoren is een 1-2 overwinning voor PSV en daarmee is de volgende voorronde van de Champions League een feit. Onderstaand odds-overzicht laat je zien wat jouw voorspelling waard kan worden.

Quoteringen Midtjylland – PSV

De hoogste pre-odds die de bookmakers voor deze wedstrijd uitkeren, staan bij een weddenschap op een gelijkspel. Gemiddeld krijg je x 3.60 keer je inleg terug als Midtjylland en PSV dinsdag gelijkspelen in deze Champions League voorronde.  

Nog meer torenhoge odds vind je in het 1X2 spelsysteem bij een zege van Midtjylland. Er wordt x 3.38 keer je speelbedrag uitgekeerd als de Denen dinsdag winnen. Trekt PSV ook dit keer aan het langste eind? Dan wordt jou inleg met x 2.00 keer je speelbedrag precies twee keer zoveel waard.

De Champions League wedstrijd Midtjylland – PSV Eindhoven wordt gespeeld op dinsdag 10 augustus om 20:00 uur in de MCH Arena te Herning. Gaat het voor de Eindhovenaren nog lastig worden om de Deense ploeg te verslaan of is PSV in deze return ook de sterkste ploeg? Bij VoetbalGokken.nl vind je snel en gemakkelijk de hoogste odds voor elke Champions League wedstrijd.

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!