Conference League
21/07/2021 0 reacties

Europa Conference League: wint Feyenoord van FC Drita?

Europa Conference League: wint Feyenoord van FC Drita?

Aanstaande donderdag begint Feyenoord aan de voorrondes van het kersverse voetbaltoernooi: de Conference League. De ploeg van trainer Arne Slot reist daarvoor af naar de FC Drita in Kosovo. Denk jij dat Feyenoord wint en doorgaat naar de volgende ronde? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.nl en win de hoogste beloningen.

Ardijan Nuhiji: “We hebben Feyenoord geanalyseerd”

FC Drita en Feyenoord zijn onbekenden van elkaar. FC Drita-trainer Ardijan Nuhiji heeft dan ook een flinke studie gemaakt van de Rotterdamse ploeg. “We hebben naar verschillende wedstrijden van Feyenoord gekeken. Ze zijn een zeer sterk team met veel individuele klasse, maar ze kunnen ook heel goed als team spelen. Er zitten veel getalenteerde spelers in het team, maar dat alles schrikt ons niet af”, zegt de trainer van Drita in zijn voorbeschouwing.

“We zullen niet bang zijn”

Drita weet in haar eigen competities de laatste weken maar moeizaam te winnen. Toch denkt de trainer van FC Drita dat er genoeg vertrouwen in zijn ploeg zit als donderdag Feyenoord op de stoep zal staan. “We zullen niet bang zijn. We spelen ons eigen spel”, zegt Nuhiji die verwacht dat Feyenoord vooral veel zal gaan aanvallen om een goede positie te hebben voor de return in de Kuip. “Er is geen twijfel mogelijk dat we op onze verdedigers moeten vertrouwen”, aldus Nuhiji.

Arne Slot: “Donderdag weet ik alles van FC Drita”

Velen verwachten dat Feyenoord donderdag in de tweede voorronde van de Conference League de Kosovaarse nummer twee van het afgelopen seizoen verslaat. Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zich verdiept in de voor Feyenoord onbekende tegenstander. “Ik weet er nog niet alles van, maar wel het nodige. Wees ervan verzekerd dat ik er donderdag wél alles van weet”, zo stelt de nieuwbakken Feyenoord leidsman.

“Ali gaat niet mee naar Drita”

Nu Steven Berghuis de Rotterdamse club heeft verlaten voor Ajax, heeft trainer Slot Alireza Jahanbakhsh naar Feyenoord gehaald. De trainer gaat donderdag nog geen beroep doen op de vleugelaanvaller die afkomstig is van Brighton. “Nee, hij gaat niet mee donderdag. Hij heeft als ik me niet vergis 15 juni voor het laatst gespeeld en daarna niet meer getraind. Hij heeft vier weken vakantie gehad. Hij heeft echt wel wat voor zichzelf gedaan, maar ik kan niet verwachten dat hij over drie dagen al zo'n wedstrijd gaat spelen. Dat is het nadeel dat we moesten wachten op de inkomsten van Berghuis voordat we konden handelen, maar in de return in Rotterdam hopen we wel dat hij een korte periode kan spelen tegen FC Drita”, aldus Slot aan het eind van zijn vooruitblik.

Statistieken

Het is voor Feyenoord de eerste speelronde in de Conference League. Drita heeft de eerste speelronde al overleefd en mag nu aantreden tegen Feyenoord. De Conference League werkt hetzelfde als dat wij gewend zijn in de Champions League en Europa League. Er worden vier voorrondes gespeeld en daarna volgt de groepsfase en knock-outs. De finale wordt in één wedstrijd beslist en op neutraal terrein gespeeld.

Head 2 Head

Feyenoord is nog nooit eerder op bezoek geweest bij Drita. Ook is de ploeg uit Kosovo nog niet eerder naar Rotterdam geweest om tegen Feyenoord te spelen. Donderdag wordt het dus de eerste ontmoeting tussen deze twee teams.

Huidige vorm Drita FC

Drita speelde de vorige Conference League tegen FK Decic een ploeg uit Montenegro. Het team van trainer Nuhiji won uit met 0-1 van Decic en wist thuis ook al te winnen met 2-1. De ploeg werd vorig seizoen tweede in de Superliga, de hoogste voetbalcompetitie van Kosovo.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord heeft een succesvolle oefencampagne gehad. Zo werd de wedstrijd tegen AEK Athene met 3-1 gewonnen. Tegen het Belgische KAA Gent werd het 1-1, maar tegen Werder Bremen en Zurich lieten de Feyenoorders een goede indruk achter. Alleen van het Zwitserse Young Boys werd verloren met 2-0.

Prognose

De eerste Conference League wedstrijd van Feyenoord moet wat ons betreft te doen zijn voor de Rotterdammers. Onze wedtip is 0-2 voor Feyenoord in Pristina, de hoofdstad van Kosovo. Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren.

Quoteringen FC Drita – Feyenoord

De bookmakers zijn er wel uit. Feyenoord maakt veel kans om in Pristina te zegevieren. De hoogste quotering wordt dan ook gehanteerd als Drita de Rotterdammers te slim af is en toch weet te winnen. Maximaal wordt er dan x 6.70 keer je inleg uitgekeerd door de Nederlandse bookmakers geselecteerd op VoetbalGokken.

Nog een voortreffelijke pre-odd vind je bij een gelijkspel. Die quotering staat op x 4.85 keer jouw speelbedrag hoog ingeschaald. Voor een overwinning van Feyenoord staat een quotering van x 1.31 keer je inleg ingedeeld.

De UEFA Conference League wedstrijd Drita FC – Feyenoord wordt gespeeld op donderdag 22 juli om 21:00 uur in Stadion Fadil Vokrri te Pristina. Gaan trainer Slot en zijn mannen winnen van Drita in Kosovo en boeken de Feyenoorders een voorsprong naar de volgende voorronde van de Conference League? Voorspel en win via VoetbalGokken.nl!

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!