Conference League
28/09/2021 0 reacties

Feyenoord treft SK Slavia Praag in de Kuip

Feyenoord treft SK Slavia Praag in de Kuip

Feyenoord speelt aanstaande donderdag de tweede groepswedstrijd van de UEFA Europa Conference League tegen SK Slavia Praag. De Tsjechische ploeg staat eerste in Groep E en Feyenoord krijgt in de Kuip te Rotterdam de kans zelf eerste te worden in de poule. Dan moet er donderdagavond wel gewonnen worden. Wat verwacht jij van de Rotterdamse ploeg? Voorspel de wedstrijd via VoetalGokken.nl en scoor de hoogste odd.

Arne Slot: “We weten dat Slavia sterke ploeg is”

De reactie van Feyenoord-trainer Arne Slot toen Slavia Praag werd geloot in de Groep E was dat zijn team tegen een sterke tegenstander uit Tsjechië zal moete aantreden. “De eerste ploeg, Slavia Praag, komt uit pot 1 dus we wisten al dat in die pot alleen sterke ploegen zaten. Tegen deze club willen we óók goed voetbal spelen en het liefst met een overwinning erbij”, blikt Feyenoord-trainer Slot vooruit op de wedstrijd van donderdag.

“Veel vertrouwen richting Slavia Praag duel”

Afgelopen weekend werd N.E.C. Nijmegen in de Kuip verslagen (5-3) en dat zorgt volgens trainer Slot voor veel vertrouwen om donderdag de wedstrijd tegen Slavia te spelen. “We willen vooral een bepaald soort voetbal spelen. Dat moet gepaard gaan met zo veel mogelijk overwinningen en de ontwikkeling van spelers. Daarom is het ook zo mooi om te zien dat de resultaten goed zijn, het spel goed is en dat spelers zich ontwikkelen. Dat geeft ons veel vertrouwen richting Slavia Praag”, aldus trainer Slot.

Jindrich Trpisovsky: “Geweldige wedstrijd tegen Feyenoord”

SK Slavia Praag maakte een goed begin aan de groepsfase en doet het in de Tsjechische competitie ook goed. Slavia-trainer Jindrich Trpisovsky kijkt dan ook met een goed gevoel naar de uitwedstrijd in de Kuip. “Ik kijk oprecht uit naar de wedstrijd in Rotterdam”, bevestigt de trainer van Slavia. “Met Feyenoord hebben we donderdag een geweldige wedstrijd in een geweldig stadion”, zegt Trpisovsky in zijn persconferentie.

“Feyenoord heeft veel aanvallende kracht”

De trainer van Slavia heeft de Rotterdamse ploeg al een tijdje in de gaten gehouden en weet wat zijn team kan verwachten in de Kuip. “Feyenoord heeft veel aanvallende kracht, nu hebben ze N.E.C. zaterdag in de laatste 10 minuten van 2-3 naar 5-3 gekeerd. Het wordt moeilijk om tegen hen te spelen, het is een goed georganiseerd team. We zijn gefocust op donderdag”, besluit de trainer van Slavia Praag.

Statistieken

Slavia Praag won in de eerste groepswedstrijd met 3-1 van 1. FC Union Berlin en staat met drie punten op de eerste plek. Feyenoord is de nummer twee in het rijtje van vier. De ploeg van trainer Slot wist in de eerste wedstrijd niet te winnen van Maccabi Haifa. Het werd een gelijkspel 0-0 voor de Rotterdammers in Israël. Maccabi staat met één punt op de derde plek en Union staat met nul punten op plaats vier.

Head 2 Head

Feyenoord speelt voor de eerste keer in de clubgeschiedenis tegen SK Slavia Praag. We kunnen dus niet uit eerdere ontmoetingen pijlen welke ploeg er in het verdelen sterker was.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord begon de week van de Conference League met een overwinning op N.E.C. In de Kuip te Rotterdam werd het afgelopen zaterdag 5-3 tegen de ploeg uit Nijmegen. Drie dagen daarvoor werd SC Herenveen met 3-1 verslagen. De Rotterdammers staan nu op de derde plek in de Eredivisie. Zaterdag speelt Feyenoord uit bij Vitesse in Arnhem dat ook uitkomt in de Europe Conference League.

Huidige vorm SK Slavia Praag

Slavia Praag begon de week ook met een overwinning in eigen competitie. In het Sinobo Stadion te Praag werd Hradec Kralove verslagen met 4-1. De ploeg van trainer Trpisovsky staat na acht speelronden op de tweede plek in de 1.Liga. De laatste wedstrijd die Slavia verloor was de wedstrijd van eind augustus tegen Legia Warschau. In de laatste voorronde van de Europa Conference League werd het 2-1 tegen de Poolse ploeg.

Lappenmand

Feyenoord kan donderdag niet beschikken over Marcus Holmgren Pederson, Reiss Nelson, Francesco Antonucci en Mark Diemers. Het viertal verblijft door blessureleed in de lappenmand van de Rotterdamse ploeg.

Slavia Praag heeft een lange lijst met geblesseerden. Zo zullen verdedigers Taras Kacharaba, Ondrej Kudela en David Hovorka niet meekomen naar Rotterdam. Ook spelers Jakub Hromada, Lukas Provod en doelman Ondrej Kolar blijven door blessuren achter in Praag.

Prognose

En dan de prognose voor Feyenoord – Slavia Praag. Onze wedtip is een 3-1 overwinning van Feyenoord. Wat is jouw voorspelling voor deze Conference League groepswedstrijd?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de goksites hebben klaargezet voor Feyenoord - Slavia Praag in de Europa Conference League.

Quoteringen Feyenoord – Slavia Praag

De hoogste pre-odds van deze tweede groepswedstrijd van Feyenoord staan het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Worden de punten gedeeld in de Kuip, dan kun jij x 3.60 keer je speelbedrag terugverdienen.

Nog meer hoge quoteringen vind je in het 1X2 spelsysteem bij een zege van Slavia Praag. Jouw speelbedrag wordt x 3.30 keer je inleg waard als de Tsjechische ploeg komt winnen in onze havenstad. Een overwinning van Feyenoord staat op een hoge quotering van x 2.00 keer het aantal ingelegde euro’s genoteerd.

De UEFA Europa Conference League wedstrijd Feyenoord – SK Slavia Praag wordt gespeeld op donderdag 30 september om 21:00 uur in de Kuip te Rotterdam. Gaan de Rotterdammers winnen in Groep E van dit nieuwe Europese voetbaltoernooi? Bij VoetbalGokken.nl vind je de hoogste odds en de beste deals voor de wedstrijd Feyenoord Rotterdam – Slavia Praag.

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!