EK 2024
19/11/2023 19 wedtips 1 promo

Geplaatst Nederlands elftal op jacht naar monsterscore tegen Gibraltar

Geplaatst Nederlands elftal op jacht naar monsterscore tegen Gibraltar
Gibraltar
Nederland

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Oranje doet mee aan het EK voetbal van 2024 in Duitsland. Het Nederlands elftal verzekerde zich van deelname door met 1-0 van Iersland te winnen. Hierdoor is de laatste groepswedstrijd tegen Gibraltar puur voor de statistieken. Kan Nederland hierdoor vrijuit voetballen en een monsterscore behalen tegen het 'arme' Gibraltar? Voorspel Gibraltar - Nederland en wed mee via VoetbalGokken.nl bij de vertrouwde Nederlandse bookmakers met odds en speel mee!

Julia Cesar Ribas (bondscoach Gibrlatar): "Niet trots op record"

Gibraltar verloor zaterdagavond uit bij Frankrijk met 14-0 en is nu het land met de grootste nederlaag uit de Europese interlandgeschiedenis. Het oude record stond op naam van San Marino, dat met 13-0 van Duitsland verloor. Ribas: "Dat is geen record om trots op te zijn, maar Frankrijk is gewoon heel erg goed en topfavoriet straks op het EK."

"Respect voor Nederland"

Ribas hoopt tegen Nederland dan ook de schade te beperken. "Wat wij proberen te doen is beter te worden. We hebben veel respect voor een land als Nederland. We hebben nul punten en zijn dus we halen het niet in ons hoofd om stoer te doen. Onze focus ligt op het goed doen van ons werk. En welke uitslag of stand daar dan bij hoort, maakt ons niet uit." 

Virgil van Dijk (aanvoerder Nederlands elftal): "Feestje gevierd na winst op Ierland"

Nederland is er volgend jaar in Duitsland dus bij als er op 14 juni wordt begonnen aan het Europees kampioenschap voetbal. Virgil van Dijk maakte in het begin van zijn interland carriere nog mee dat Oranje twee keer een eindtoernooi misliep en dus is hij enorm blij dat het dit keer wel weer gelukt is. "De twee gemiste toernooien zijn zwarte bladzijde in mijn carriere. Nu zijn we er voor de derde keer op rij weer bij, dus hebben we na deze winst op Ierland wel even een feestje gevierd."

Circus SuperOdds 100X je inleg!
Circus.nl promotie: 100X je inleg bij +3 doelpunten door Nederland

"Gibraltar goede tegenstander voor ons"

Van Dijk liep ook mee in de polonaise die na Nederland - Ierland in de kleedkamer werd gelopen en dat was niet alleen vanwege de verjaardag van Joey Veerman. "Ook voor Joey natuurlijk, maar ik ben gewoon echt blij. Ik wil dinsdag ook graag spelen. Het is lekker weer in Portugal en Gibraltar is een goede tegenstander voor ons op dit moment. Tegen hun kunnen we hopelijk deze lijn doortrekken en met een mooie uitslag werken aan ons vertrouwen."

Statistieken

Nederland staat na de 1-0 winst op Ierland tweede in poule B. Het elftal van bondscoach Ronald Koeman heeft nu vijftien punten uit zeven wedstrijden. Griekenland kan eventueel nog langszij komen, maar vanwege het onderlinge resultaat tegen de Grieken is Nederland nu al zeker van die tweede plaats en dus aan deelname op de EK eindronde in Duitsland.

Gibraltar staat na de historische nederlaag tegen Frankrijk nog troostelozer onderaan dan het voor die tijd al stond. Het land heeft nul punten, nul doelpunten gemaakt en inmiddels al 35 tegentreffers. Hoeveel zullen er daar tegen Nederland nog bijkomen? 

Head to Head

In de thuiswedstrijd tegen Gibraltar wist Oranje drie keer te scoren. Gibraltar kreeg een paar kleine kansjes maar echt gevaarlijk werden ze niet. Hierdoor eindigde Nederland - Gibraltar op 27 maart van dit kalenderjaar in 3-0. 

Huidige vorm Gibraltar

Het moge duidelijk zijn dat Gibraltar geen topvorm heeft. De 14-0 nederlaag tegen Frankrijk was zelfs het dieptepunt in de gehele internationale voetbalgeschiedenis van Gibraltar. 

Voor een overwinning moeten we terug naar november vorig jaar. Toen werd Andorra met 1-0 verslagen. Daarna volgden tien wedstrijden die alle tien werden verloren door de voetballers van Gibraltar. Maakt Oranje het elftal nederlagen compleet? 

Huidige vorm Nederland

Het voetbal is nog niet zo best van Nederland, maar de mannen van Koeman zijn inmiddels al wel geplaatst voor het EK en verloren in de afgelopen vijf interlands slechts eenmaal. Dat was tegen topland Frankrijk. Van Griekenland en Ierland werd twee keer gewonnen, waardoor Oranje nu al zeker is van het EK. 

Prognose Gibraltar - Nederland

De Voetbalgokken.nl prognose voor deze laatste groepswedstrijd van Oranje gaat via het correcte score speltype. Omdat we vrijwel zeker zijn dat Nederland gaat winnen proberen we op deze manier de hoogste winstbonus te behalen. 

Wij zetten bij de Nederlandse Sportsbooks die je op onze bookmakerspagina kunt vinden in op een 5-0 zege. Daarmee wordt de feestvreugde van zaterdag met een paar dagen verlengd. Zeker als dit de winnende voorspelling blijkt te zijn, want dan vieren wij ook mee met Oranje! 

Quoteringen voor Gibraltar - Nederland

Spelen via het 1x2 spelsysteem betekent dat je kiest voor één van de drie opties: winst voor Nederland, winst voor Gibraltar of een gelijkspel. De hoogste odds komen bij deze wedstrijd voor als er met succes ingezet wordt op Gibraltar. De pre-wedstrijd quoteringen stijgen dan naar spectaculaire hoogte met een maximum van 51,00 keer de inleg. De kans dat Gibraltar wint lijkt op voorhand dan ook heel klein. 

Een gelijkspel zou natuurlijk ook zomaar kunnen, al vinden de bookmakers de kans hierop ook nog steeds niet groot. Die verwachting resulteert in een maximale pre-wedstrijd quotering van 21,00 keer de inlegwaarde. 

De odds voor winst van Nederland staan een heel stuk lager. Dit komt omdat de wedkantoren de winstkansen voor Oranje heel hoog inschatten. De maximale beloning in het 1x2 spelsysteem staan nu dan ook op 1,01 keer het ingelegde speelbedrag.

Exclusieve promotie

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën