EK 2024
17/06/2024 25 wedtips

Zet makkelijk scorend Duitsland ook 'monsterscore' neer tegen Hongarije?

Zet makkelijk scorend Duitsland ook 'monsterscore' neer tegen Hongarije?
Duitsland
Hongarije

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Duitsland vervolgt het Europees kampioenschap in eigen land met een duel tegen de Hongaren. De Duitsers maakte in het openingsduel tegen Schotland indruk door met grote overmacht te winnen. Hongarije streed tegen Zwitserland voor wat het waard is, maar lijkt het ideale land voor De Duitsers om opnieuw uit te halen met een hoge score. Gaat Duitsland ook een monsterscore neerzetten tegen Hongarije? Voorspel via VoetbalGokken.nl om de beste odds te scoren bij Duitsland – Hongarije!

Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland): “Hongarije is een heel vervelende ploeg”

Voor de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann kon het EK in eigen land niet beter beginnen, want de 5-1 zege op Schotland geeft het team en de fans veel vertrouwen. Nagelsmann. Toch is hij op zijn hoede voor de dreiging van de Hongaarse formatie. “Ook al was het tegen de Schotten nog maar de eerste stap, het was een hele goede. We kunnen hierop voortbouwen en we zijn erg blij. Maar Hongarije is een heel vervelende ploeg", zei hij na de triomfantelijke start van de Duitser op dit EK voetbal.

“Hongarije is lastig te controleren”

Nagelsmann vertelde na afloop van dat openingsduel ook dat hij het geweldig vind dat er meerdere doelpunten gemaakt zijn, want dat kan in het vervolg van het toernooi van belang worden, “Dat geeft iedereen een goed gevoel. Maar Hongarije is een tegenstander waarop je je lastig kunt voorbereiden, ze hebben soms een wilde opbouw en zijn lastig te controleren. Ik ben verre van een waarschuwende stem. Het heeft weinig zin om nu de ambities bij te stellen. We zullen er dan ook vol voor blijven gaan in dit tweede duel.”

Marco Rossi (bondscoach Hongarije: “Niet bang om tegen thuisland te spelen”

Marco Rossi mikt met Hongarije op het behalen van de tweede ronde. Een punt of meer tegen Duitsland zou enorm helpen om die ambitie waar te maken, maar na de nederlaag tegen Zwitserland is het moeilijk om de moraal hoog te houden. Bondscoach Marco Rossi houdt de moed er echter in. “Je moet niet bang zijn om tegen een sterk thuisland te spelen, anders kom je nergens.”

“Karakter tonen tegen de Duitsers”

Hongarije wil het dus niet op de laatste wedstrijd tegen de Schotten aan laten komen om kwalificatie voor de tweede ronde te bewerkstelligen. Als het enigszins kan dan wil Rossi via een stunt tegen de Duitsers al zakendoen. “We moeten karakter tonen en het de Duitsers moeilijk maken waar ze goed in zijn. En ze zijn overal goed in, dus simpel wordt dat absoluut niet”, aldus Rossi die een glimlach niet kon onderdrukken bij het uitspreken van die laatste zin.

Statistieken

Na de eerste speelronde staat Duitsland bovenaan in Poule A. De 5-1 winst op Schotland zorgt ervoor dat ze twee doelpunten voorstaan op nummer twee Zwitserland. De Zwitsers versloegen op dag twee van dit EK de Hongaarse ploeg met 3-1. De Hongaren staan derde en houden dus nog wel Schotland achter zich.

Head to Head

In 2022 speelden beide voetballanden voor het laatst tegen elkaar. In League A van de UEFA Nations League wisten de Hongaren het Die Mannschaft bijzonder lastig te maken. In Hongarije werd het op 11 juni 1-1.

Op 23 september 2022 kreeg Duitsland al de kans op revanche. In speelronde vijf van de Nations League speelde het thuis opnieuw tegen de Hongaren. Dat duel verliep voor Duitsland echter ook niet goed af. Hongarije wist dit keer zelfs te winnen van onze oosterburen. De inmiddels gestopte Adam Szalai maakte in de 17e minuut de enige treffer waardoor Hongarije met 0-1 kon zegevieren.

Huidige vorm Duitsland

De Duitsers verloren op 21 november 2023 voor het laatst. Toen was Oostenrijk met 2-0 te sterk voor Die Mannschaft. Daarna wist het in de vijf gespeelde interlands vier overwinningen te behalen. Alleen tegen de Oekraine ging het mis. In aanloop naar dit EK speelde Duitsland daartegen met 0-0 gelijk. Het EK zelf begon wél goed. Schotland werd afgelopen vrijdag met 5-1 simpel opzij gezet.

Huidige vorm Hongarije

De Hongaren kende een prima EK kwalificatiereeks. Ze kwalificeren dan ook simpel en vroeg voor deze eindronde. In de aanloop naar EURO 2024 ging het echter mis toen er met 2-1 werd verloren van Ierland. Dankzij een 3-0 overwinning op Israël werd het vertrouwen nog een beetje hersteld. De 1-3 nederlaag in het eerste EK duel van de Hongaren brengt de formatie waar onder meer voormalig AZ-speler Kerkez voor uitkomt echter wel in een lastig parket richting dit tweede groepsduel tegen de Duitsers.

Prognose Duitsland - Hongarije

De VoetbalGokken.nl prognose voor de wedstrijd Duitsland – Hongarije is een 3-0 overwinning voor de Duitsers die na de zege op Schotland de smaak te pakken zullen hebben en tegen de Hongaren vrolijk op dat elan door zullen gaan. Wij zetten in via het spelsysteem waarbij je het aantal doelpunten kunt voorspellen en plaatsen een wedje op de optie meer dan 2,5 goals. Ben jij het met onze voorspelling eens of zie je het totaal anders aflopen in Stuttgart? Check dan snel alle actuele odds en spelopties via VoetbalGokken!

Quoteringen voor Duitsland - Hongarije

Bij winst van de Duitsers plaatsen ze zich definitief voor de tweede ronde op dit EK in hun eigen land. Als jij dit als VoetbalGokkers vooraf goed wist te voorspellen kan je in het 1X2 spelsysteem dat tot maximaal 1,27 keer het ingelegde speelbedrag gaan opleveren.

Zet je via de 1X2 speloptie in op een overwinning voor de Hongaarse elf? Dan zal je dat in de pre-wedstrijd fase tegen odds kunnen doen die maximaal oplopen naar 11,50 keer de inlegwaarde. Een zeer forse quoteringen op een EK eindronde!

Eindigt deze tweede poulewedstrijd uit Groep A in een gelijkspel? Dan scoren VoetbalGokkers met een puntendeling tussen de Duitsers en de Hongaren een maximale winstbonus van 6,50 keer het ingelegde speelbedrag! Ook een zeer hoge en interessante quotering natuurlijk. 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën