Eredivisie
24/05/2024 1 wedtip

Blijft Excelsior ten koste van ADO Den Haag kans houden op Eredivisie?

Blijft Excelsior ten koste van ADO Den Haag kans houden op Eredivisie?
Excelsior
ADO Den Haag

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Excelsior Rotterdam is de promotie/degradatie wedstrijden goed van start gegaan. De ploeg uit de Eredivisie won afgelopen week met 1-2 van ADO Den Haag. De Hagenezen hebben aanstaande zaterdag nog een kans het tij te keren, want dan volgt de return op Woudestein. Keert Excelsior terug naar de Eredivisie ten koste van ADO Den Haag of verrassen de Hagenezen ons met een klinkende overwinning op Woudestein? Vergelijk de odds voor Excelsior tegen ADO en scoor bij de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Marinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “Dat we gewonnen hebben is echt lucky”

Excelsior Rotterdam won met 1-2 van ADO Den Haag, maar Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen is er niet tevreden over. “Dat we gewonnen hebben is echt lucky. Ik zag hele gekke dingen gebeuren, maar ook wel weer goede dingen. We hebben twee keer gescoord, maar krijgen er dan ook nog een tegen. We zullen het zaterdag wel veel beter moeten doen willen we de finale halen”, zegt Dijkhuizen.

“Zware wedstrijd tegen ADO Den Haag”

Excelsior moet de klus zien af te maken in eigen huis. De ploeg van Dijkhuizen treft ADO aanstaande zaterdag op Woudestein. Dijkhuizen blikt vooruit naar de return tegen de Haagse ploeg. “Het wordt een hele zware wedstrijd. We moeten zaterdag volle bak spelen en hopelijk kunnen we de wedstrijd iets makkelijk naar ons toewerken”, aldus Dijkhuizen.

Darije Kalezic (trainer ADO Den Haag): “Deze nederlaag was absoluut niet nodig”

De ontevredenheid was bij ADO Den Haag nog een stuk groter dan bij Excelsior. ADO-trainer Darije Kalezic vond het verlies tegen de Rotterdamse Eredivisieploeg onnodig. “Deze nederlaag was absoluut niet nodig. We hadden met 5-1 moeten winnen, minimaal zelfs. Maar ik ben wel trots op het team dat ik vandaag heb gezien. We hebben gestreden en hebben deze wedstrijd samen onze supporters op de mat gelegd”, zegt de coach van ADO Den Haag.

“Op jacht naar overwinning”

Kalezic maakt een nieuw plan voor de return tegen de Kralingens en wil daar nog niets over loslaten. ADO moet winnen wil het de finale nog halen dus wordt het alles op alles voor de ploeg van Kalezic. “We gaan op jacht naar een overwinning op Woudestein. Eerst gaan we de wedstrijd van vandaag eens goed en rustig analyseren en maken we ons plan voor de return van aanstaande zaterdag”, besluit de Bosnische coach.

Statistieken

Excelsior Rotterdam heeft aanstaande zaterdag genoeg aan een gelijkspel om door te stoten naar de finale van de promotie/degradatie play-offs. ADO Den Haag moet winnen met meer dan een doelpunt verschil dan de Kralingens. De ploeg die het aanstaande zaterdag het beste doet op Woudestein speelt de finale tegen FC Emmen of NAC Breda. De heenwedstrijd tussen beide teams werd een gelijkspel (1-1) en dus zal daar aanstaande zaterdag ook de beslissing vallen als de teams elkaar aan De Oude Meerdijk aantreffen.

Head 2 Head

Excelsior Rotterdam kwam afgelopen woensdag al snel op voorsprong dankzij een doelpunt van Couhaib Driouech. De veel besproken speler van de Rotterdamse ploeg maakte in de zestiende minuut van de wedstrijd al een doelpunt. Enkele minuten later scoorde ook Lance Duijvestijn voor Excelsior. In de tweede helft van de wedstrijd kwam ADO Den Haag terug met een treffer van Henk Veerman.

Huidige vorm Excelsior

Excelsior Rotterdam verloor de laatste Eredivisie wedstrijd van het seizoen met 4-0 van stadsgenoot Feyenoord Rotterdam. De ploeg van Dijkhuizen wist een duel eerder nog te winnen met diezelfde cijfers van Heracles Almelo. De Kralingens werden zestiende en werden zo veroordeeld voor de nacompetitie tegen ADO den Haag.

Huidige vorm ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft er al een speelronde opzitten in de promotie/degradatie play-offs. In de kwartfinale van de play-offs rekende ADO af met De Graafschap. De heenwedstrijd vond plaats in Doetinchem en werd met 2-3 gewonnen door Kalezic en zijn team. Vervolgens speelde ADO in eigen stadion gelijk tegen De Graafschap (2-2), maar dat was voldoende om Excelsior in de halve finale te treffen.

Lappenmand

Excelsior-speler Kik Pierie doet door een voetblessure niet mee in de return tegen ADO. Ook Serano Seymor en Derensili Sanches Fernandes zijn door blessureleed niet van de partij tegen de ploeg uit Den Haag.

Bij ADO Den Haag is de lappenmand voor zover bekend leeg. Kalezic kan dus met een fitte basiskern afreizen naar Kralingen.

Prognose Excelsior - ADO Den Haag

De VoetbalGokken.nl richt de pijlen op winst van Excelsior. Wij denken niet dat de Kralingens de voorsprong nog uit handen gaan geven. Bovendien weet Couhaib Driouech het net vaak te bollen. We maken er dan ook een mooie combideal van bij de bookmakers.

Wij zetten in op een 2-0 zege van Excelsior en voorspellen dat het eerste doelpunt van Excelsior door Driouech gemaakt gaat worden. Ontdek zelf wat deze combideal waard kan zijn bij jouw favoriete bookmaker of maak je eigen perfecte deal via VoetbalGokken.nl om torenhoge odds te kunnen scoren.

Quoteringen voor Excelsior - ADO Den Haag

Wie op zoek is naar hoge pre-odds bij nacompetitiewedstrijden zit goed bij het duel tussen Excelsior en ADO. Bij dit duel worden de hoogste odds uitgekeerd bij winst van ADO Den Haag. De bookmakers keren tot 3.98 keer de inleg uit als de Hagenezen winnen van Excelsior.

Weten de Kralingens zich te plaatsen voor de finale door te winnen van ADO, dan keren de bookmakers tot 1.77 keer het ingelegde speelbedrag uit.

In het 1x2 spelsysteem staan de odds bij een gelijkspel weer wat hoger ingeschaald dan bij een zege van Excelsior. Als het zaterdagavond een gelijkspel wordt op Woudestein keren de wedkantoren op VoetbalGokken.nl tot 3.82 keer de inleg uit als je met succes hebt gewed op een gelijkspel.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën