Eredivisie
22/04/2024 29 wedtips

Bookmakers schroeven odds op bij Overijsselse derby PEC Zwolle - Heracles Almelo

Bookmakers schroeven odds op bij Overijsselse derby PEC Zwolle - Heracles Almelo
PEC Zwolle
Heracles Almelo

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Dit weekend spelen de Eredivisie ploegen de 31ste speelronde van de Nederlandse competitie en staat er ook een derby op het programma. In Overijssel nemen PEC Zwolle en Heracles Almelo het tegen elkaar op. De twee Overijsselse ploegen ontmoeten elkaar in het MAC3PARC Stadion. De bookmakers pakken flink uit bij deze streekderby en schroeven de odds lekker hoog op. Gaan de Blauwvingers of Heraclieten winnen? Voorspel mee met PEC tegen Heracles Almelo en speel mee bij de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Johnny Jansen (trainer PEC Zwolle): “Heracles is een echt team”

Aanstaande zondag wacht PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo en trainer Johnny Jansen weet wat dat inhoudt. “Heracles is een echt team. Hun speelwijze is ons bekend. Heracles wil aan het voetballen komen en ons dwingen tot keuzes. Het wordt interessant hoe wij dat gaan oplossen en of wij er druk op kunnen krijgen”, zegt trainer Jansen.

 “We gaan echt ons best doen”

Een goed resultaat in eigen huis, is voor PEC Zwolle van groot belang. “Vorig jaar speelden we echt goed in Zwolle en wonnen we ons duel. Dat gaf een goed gevoel, maar als we zondag slecht spelen en winnen, houd ik er ook een goed gevoel aan over. Van daaruit kun je verder bouwen. We gaan echt ons best doen om dit seizoen nog zoveel mogelijk punten te pakken”, stelt trainer Jansen vast.

Erwin van de Looi (trainer Heracles): “We gaan er zondag tegen PEC Zwolle weer tegenaan”

Heracles Almelo won twee van de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie en dat hadden de Heraclieten hard nodig om in de veilige middenmoot te belanden. De ploeg van trainer Erwin van de Looi heeft nog maar een paar punten nodig om zeker te zijn komend seizoen in de Eredivisie uit te mogen komen. Tegen PEC in Zwolle moet dat maar gebeuren vindt trainer Van de Looi. “Het mes is iets verder van de keel af, maar we zijn er nog niet. We hebben nog alles om voor te spelen. We gaan ermee door en er zondag weer tegen aan tegen PEC Zwolle”, zegt trainer Van de Looi.

“Wij moeten de wedstrijd tegen sc Heerenveen zien om te buigen”

De trainer van de ploeg in Almelo wil de laatste wedstrijd die de Heraclieten snel doen vergeten. Van sc Heerenveen werd verloren en dat resultaat wil de coach in Zwolle wegpoetsen. “Wij moeten de wedstrijd tegen sc Heerenveen zien om te buigen met een zege bij PEC Zwolle. We moeten verder bouwen en daar hebben we nog een paar wedstrijden voor”, besluit de trainer van Heracles Almelo.

Statistieken

PEC Zwolle en Heracles Almelo hebben in de Eredivisie tot nu toe evenveel punten binnengehaald. Beide teams wisten 32 punten bij elkaar te rapen. De ploeg in Zwolle staat op de dertiende plaats en de Heraclieten moeten het met de veertiende plaats doen. Beide teams maakten dit seizoen veertig doelpunten, maar de ploeg in Zwolle kreeg er vier minder tegen en staat daarom een plaatsje hoger dan de Almeloërs. Voor PEC maakte Lennart Thy dit seizoen de meeste doelpunten. De Duitse aanvaller was goed voor elf goals en twee assist. Bij Heracles is Jizz Hornkamp de meest trefzekere speler. De Nederlander maakte dit seizoen tien doelpunten voor de Heraclieten en was goed voor twee assist.

Head 2 Head

Dit seizoen speelden Heracles Almelo en PEC Zwolle al tegen elkaar in het Erve Asito Stadion. De Heraclieten wonnen in eigen stadion met 2-1 van de Blauwvingers. De twee ploegen speelden vorig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en beide keren wist de ploeg uit Zwolle te winnen. In Zwolle werd het 3-2 en in Almelo werd het 0-3.

Huidige vorm PEC Zwolle

PEC Zwolle speelde haar laatste wedstrijd tegen NEC in Nijmegen. De ploeg van trainer Jansen wist knap een punt te veroveren in De Goffert. Het werd 2-2 tegen de ploeg in Nijmegen die zeven plaatsen hoger staat dan PEC. De laatste thuiswedstrijd van de Blauwvingers werd gespeeld tegen Excelsior Rotterdam en gewonnen met 2-1.

Huidige vorm Heracles Almelo

Heracles Almelo speelde voor de bekerfinale van afgelopen weekend uit bij sc Heerenveen. De ploeg van trainer Van de Looi verloor het duel in het Abe Lenstra Stadion met 0-2. Een week eerder werd er nog met 1-2 gewonnen op Het Kasteel van Sparta in Rotterdam. Ook veroverde de Heraclieten knap drie punten in de thuiswedstrijd tegen AZ Alkmaar. In het Erve Asito Stadion werd het zelfs 5-0 voor de Heraclieten.

Lappenmand

Bij PEC Zwolle kan men geen beroep doen op de geblesseerde middenvelders Zico Buurmeester, Nick Fichtinger en Ryan Thomas. Ook aanvaller Ferdy Druijf verblijft door een knieblessure in de lappenmand van de Blauwvingers.

De Heracles-verdedigers Stijn Bultman,  Sava-Arangel Cestic en Jannes Wieckhoff moeten geblesseerd afhaken voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De Zweedse middenvelder Emil Hansson kan door een blessure ook niet meespelen in deze Overijsselse derby.

Prognose PEC Zwolle - Heracles Almelo

De Voetbalgokken.nl prognose voor de derby van Overijssel luidt een gelijkspel. Volgends de statistieken zijn de teams duidelijk aan elkaar gewaagd en volgens ons resulteert zich dat aanstaande zondag in een puntendeling.

Wij voorspellen een 2-2 gelijkspel in Zwolle en plaatsen deze weddenschap in het 1x2 spelsysteem. Maak een mooie combideal door bijvoorbeeld te wedden op een doelpunt van Blauwvinger Lennart Thy of Heracliet Jizz Hornkamp in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Vergelijk de bijbehorende odds en deals via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen voor PEC Zwolle - Heracles Almelo

De Nederlandse bookmakers hebben de hoogste pre-odds in het 1x2 spelsysteem bij deze derby ingedeeld bij een gelijkspel. Als de twee Overijsselse ploegen de punten met elkaar delen, keren de bookmakers tot 3.71 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van PEC Zwolle pakt de ploeg van trainer Jansen drie punten in de thuiswedstrijd tegen de Heraclieten en kunnen voetbalgokkers tot 2.17 keer het speelbedrag scoren met een correcte weddenschap op winst van de Blauwvingers.

Een overwinning van Heracles Almelo krijgt weer een hogere quotering mee. Als de Heraclieten winnen, staat er tot maximaal 3.06 keer het speelbedrag ingedeeld in het 1x2 spelsysteem van de bookmakers. Vergelijk de meest actuele odds via VoetbalGokken.nl en zet op het beste moment in.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën