Eredivisie
15/09/2022

Eredivisie speelronde 7 begint met FC Utrecht – N.E.C. Nijmegen

Eredivisie speelronde 7 begint met FC Utrecht – N.E.C. Nijmegen
FC Utrecht
NEC

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Aanstaande vrijdag maken FC Utrecht en N.E.C. Nijmegen een begin aan de zevende speelronde van de Eredivisie. Het duel vindt plaats in de Galgenwaard te Utrecht. FC Utrecht lijkt de boel langzaam maar zeker op de rit te krijgen en N.E.C. zit in een reeks met allemaal puntendelingen. Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.nl en scoor hoge odds bij de Nederlandse bookmakers!

Henk Fraser: “Tegen N.E.C. Nijmegen knokken voor punten”

Na een moeilijke competitiestart lijkt FC Utrecht uit een diep dal te krabbelen. In de laatste twee speelronden werden zes punten behaald, maar volgens FC Utrecht-trainer Henk Fraser zit er meer in zijn team. “Voetballend kan en moet het nog beter, maar we zijn in elk geval wel strijdbaar. Dat biedt vertrouwen voor de toekomst. We zullen tegen N.E.C. Nijmegen gewoon weer moeten knokken voor drie punten”, vertelt de trainer van FC Utrecht.

“Logisch dat er wat van ons verwacht wordt”

FC Utrecht staat inmiddels achtste en trainer Fraser hoopt snel hoger op de ranglijst te kunnen komen. FC Utrecht speelt dit weekend voor eigen publiek. “Dat er nu wat verwacht wordt van ons tegen N.E.C. is logisch. Sterker: die druk leggen we onszelf op. Het zou raar zijn als wij tevreden zouden zijn over de huidige klassering”, aldus trainer Fraser.

Rogier Meijer: “FC Utrecht kan extreem gevaarlijk zijn”

N.E.C. Nijmegen-trainer Rogier Meijer heeft ook nog wat punten om aandacht aan te besteden voordat zijn ploeg naar Utrecht reist. “We zijn aan het groeien als team. Al zijn er nog een hoop dingen die beter moeten in ons spel. En een van die dingen is het creëren van kansen”, zegt de trainer die een moeilijk duel in de Domstad voorspeld. “FC Utrecht kan extreem gevaarlijk zijn.”

“FC Utrecht één van de mooiste uitwedstrijden”

De trainer van N.E.C. hoopt op steun van de supporters die ook vorig seizoen zeer belangrijk waren in de wedstrijd tegen FC Utrecht. “Dat was vorig jaar qua sfeer en beleving de mooiste uitwedstrijd van het seizoen. Na afloop zeggen we dan ook tegen elkaar in de bus hoe geweldig ons uitvak weer was. Ze komen altijd boven de andere supporters uit. Dat is echt uniek en het helpt ons enorm tijdens wedstrijden”, besluit trainer Meijer.

Statistieken

De Eredivisie is zes speelronden ver. FC Utrecht staat met acht punten op de achtste plaats. N.E.C. Nijmegen staat met een puntje minder dan de Domstedelingen op de tiende plek van de ranglijst.

Head 2 Head

FC Utrecht en N.E.C. speelde op 29 april dit jaar voor het laatst tegen elkaar in de Galgenwaard. De Domstedelingen wonnen dit duel met 1-0. In februari 2013 wist de Nijmeegse ploeg voor het laatst te winnen in Utrecht. Op 10 februari werd het zelfs 0-3 voor N.E.C. in Utrecht.

Huidige vorm FC Utrecht

In de maand september wist FC Utrecht tweemaal te winnen. De uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard werd met 3-4 gewonnen. Vorig weekend werden er thuis drie punten gescoord tegen Vitesse. In de Galgenwaard werd het 1-0 voor de Domstedelingen.

Huidige vorm N.E.C. Nijmegen

Uit de laatste vier wedstrijden die N.E.C. speelde werden vier punten behaald. Achtereenvolgend waren dat de duels tegen FC Groningen thuis 1-1, AZ uit 1-1, sc Heerenveen uit 0-0 en Fortuna Sittard thuis 1-1.

Lappenmand

Bij FC Utrecht zijn Ramon Hendriks, Tommy St. Jago, Artur Zagre, Mike van der Hoorn en Bart Ramselaar niet inzetbaar door blessuren. Of Nick Viergever weer inzetbaar is, is nog twijfelachtig.

N.E.C. kan nog niet beschikken over Joris Kramer, Philippe Sandler en Mathias de Wolf. Het drietal zit ook dit weekeinde nog in de lappenmand.

Prognose

En dan onze prognose voor de wedstrijd FC Utrecht – N.E.C. Nijmegen. De bookmakers wijzen FC Utrecht aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten in op een 2-2 puntendeling in de Domstad bij de online bookmakers. Wat is jouw voorspelling?

Quoteringen FC Utrecht – N.E.C. Nijmegen

De bookmakers noteren bij dit duel de hoogste odds bij een zege van N.E.C. Als de ploeg uit Nijmegen drie punten komt halen in de Galgenwaard, keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal x 4.95 het speelbedrag uit.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem goed voor een hoge quotering van x 4.15 je inleg.

Mocht FC Utrecht de punten in eigen huis houden, dan zijn de wedkantoren bereid tot maximaal x 1.72 het speelbedrag uit te gaan keren.
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën