Eredivisie
30/08/2022

Eredivisie voorspellen: FC Twente – Excelsior Rotterdam

Eredivisie voorspellen: FC Twente – Excelsior Rotterdam
FC Twente
Excelsior

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

FC Twente speelt aanstaande woensdag een inhaalwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Deze wedstrijd werd uitgesteld zodat de ploeg uit Enschede de kans kreeg Europees voetbal te halen. De Tukkers grepen de groepsfase van de Conference League mis en richten de pijlen nu volledig op de Eredivisie. Voorspel de wedstrijd in de Grolsch Veste bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Ron Jans: “Er komt een moment dat het niet goed gaat”

Na de uitschakeling in de play-offs van de Conference League is FC Twente het even kwijt. De ploeg van trainer Ron Jans verloor afgelopen weekend ook de uitwedstrijd bij FC Volendam met 1-0. De trainer wil snel herstel zien voordat woensdag Excelsior Rotterdam op de stoep zal staan. “Je weet als het goed gaat, dat er een keer een moment komt dat het niet goed gaat. Tegen FC Volendam hebben we van onszelf verloren. Vooral de manier waarop is erg. Ik ben kwaad”, zegt de coach van de Tukkers.

“Ik wil woensdag tegen Excelsior verbetering zien”

Trainer Jans wil woensdag voor eigen publiek niets minder dan drie punten pakken tegen de ploeg uit Rotterdam. “In de kleedkamer heb ik de spelers ook gezegd wat ik ervan denk. Wat ik precies gezegd hebt, blijft in de kleedkamer, maar ga er maar vanuit dat ik woensdag tegen Excelsior verbetering wil zien”, aldus trainer Jans.

Marinus Dijkhuizen: “Harde les tegen PSV is bagage voor duel FC Twente”

Excelsior Rotterdam kreeg afgelopen zondag alle hoeken en gaten van haar eigen stadion te zien. PSV Eindhoven kwam met 1-6 winnen in Rotterdam Kralingen. Met die zure nederlaag gaat de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen op pad naar Enschede. “Tegen PSV hebben we een harde les geleerd. Dit moeten we als bagage meenemen naar de wedstrijd tegen FC Twente. Ik heb tegen PSV ook een paar spelers gewisseld met het oog op Twente”, zegt trainer Dijkhuizen.

“Hopelijk gaat het beter tegen FC Twente”

Trainer Dijkhuizen wil dit verloren duel snel vergeten en geconcentreerd aan het duel tegen FC Twente beginnen. “We moeten ook niet te spannend doen over de 6-1 nederlaag tegen PSV, dat kan gebeuren. Voor veel jongens was dit de eerste wedstrijd tegen een topclub. We willen heel snel door naar Twente en hopelijk gaat dat beter”, besluit de trainer van de Rotterdamse ploeg.

Statistieken

Na drie speelronden staat FC Twente op de zesde plaats met zes punten. Ook Excelsior Rotterdam heeft zes punten, maar staat door iets minder goede resultaten een plek lager dan FC Twente in de Nederlandse competitie.

Head 2 Head

FC Twente speelde op 27 oktober 2017 voor de laatste keer thuis tegen Excelsior. De ploeg uit Rotterdam kwam toen met 1-3 winnen in de Grolsch Veste. Dat seizoen wisten de Tukkers in Kralingen ook al niet tot winst te komen. De punten werden toen dankzij een 0-0 gelijkspel netjes verdeeld.

Huidige vorm FC Twente

FC Twente heeft drie duels op een rij niet gewonnen. Van FC Volendam werd afgelopen zondag verloren met 1-0. Vorige week donderdag wist de ploeg van trainer Jans al niet te winnen van Fiorentina voor een ticket naar de groepsfase van de Europa Conference League (0-0). In Florence werd er nog verloren met 2-1.

Huidige vorm Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam werd afgelopen zondag met 1-6 verslagen door PSV Eindhoven. Een week daarvoor versloeg de ploeg van trainer Dijkhuizen Vitesse Arnhem met 3-1 op Kralingen. Ook bij SC Cambuur in Leeuwarden wist Excelsior met 0-2 te winnen.

Lappenmand

FC Twente mist verdediger Julio Pleguezuelo en de drie middenvelders: Wout Brama, Casper Staring en Thijs van Leeuwen voor het duel tegen Excelsior. De spelers van FC Twente verblijven door een blessure in de lappenmand.

Excelsior Rotterdam kan niet rekenen op aanvaller Nikolas Agrafiotis die door een blessure achterblijft in de havenstad.

Prognose

En dan onze prognose voor de wedstrijd FC Twente – Excelsior Rotterdam. De bookmakers wijzen de Tukkers aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de ploeg van trainer Jans gaat winnen en zetten in op een 1-0 overwinning van FC Twente bij de online bookmakers. Wat is jouw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan.

Quoteringen FC Twente – Excelsior Rotterdam

De bookmakers keren de hoogste odds bij dit duel uit als Excelsior wint. De wedkantoren Bet365 en Unibet keren tot maximaal x 7.50 het speelbedrag aan je uit als Excelsior wint.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een hoge quotering bij een gelijkspel. De bookmakers keren tot maximaal x 5.65 het speelbedrag uit als het een gelijkspel wordt in de Grolsch Veste.

De pre-odds bij een zege van FC Twente lopen op tot maximaal x 1.40 het speelbedrag. Ook deze pre-odd is te vinden bij het wedkantoor van Unibet en daarmee opvallend weer als bookmaker met het uitdelen van de meest interessante odds!
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën