Eredivisie
08/04/2022 2 reacties

Eredivisie wedden op PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

Eredivisie wedden op PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

Aanstaande zondag heeft PSV Eindhoven een thuiswedstrijd gepland staan tegen RKC Waalwijk. De Eindhovenaren moeten winnen, willen ze met Ajax blijven strijden om de kampioenschap. De online bookmakers op VoetbalGokken.nl keren hoge pre-odds uit aan voetbalgokkers die dit duel juist voorspellen. Vergelijk de odds, zet in en win!

Roger Schmidt: “RKC speelt goed, gedurfd voetbal”

PSV Eindhoven is volop in de titelstrijd als RKC Waalwijk aanstaande zondag op bezoek komt. PSV-trainer Roger Schmidt herinnert zich de voorgaande ontmoetingen met RKC en al werden die gewonnen ze waren volgens de coach niet gemakkelijk. “Ik kan mij de vorige duels tegen Waalwijk nog goed herinneren. Ze speelde daarin goed, gedurfd voetbal. Ze hebben veel lopende spelers die ook graag mee opkomen als ze aanvallen.“

“RKC nooit onderschatten”

Trainer-Schmidt zegt zelfs dat RKC een wedstrijd is die goed voorbereid dient te worden. “Voor de buitenwereld is RKC Waalwijk misschien een makkelijke wedstrijd voor PSV, maar voor mij als coach niet. Sowieso moet je elke tegenstander met respect behandelen en nooit onderschatten. We gaan ons dus ook voor dit duel zo goed mogelijk voorbereiden. En dat is met het drukke schema waar we inzitten niet gemakkelijk. We weten dat we RKC Waalwijk kunnen verslaan, maar dan moeten we zelf wel goed spelen”, zegt de trainer van PSV aan het slot van zijn voorbeschouwing op dit Eredivisieduel.

Joseph Oosting: “PSV is een mooie, maar moeilijke uitdaging”

RKC Waalwijk-trainer Joseph Oosting weet uit ervaring dat de punten niet voor het rapen liggen in Eindhoven, maar dat alles mogelijk is. “Er staat ons een mooie uitdaging te wachten met de uitwedstrijd tegen PSV voor de boeg. We willen het maximale eruit proberen te halen. Ik denk altijd in kansen”, blikt de trainer vooruit.

“Naar onszelf kijken”

Trainer Oosting vertelt waar volgens hem die kansen liggen. “We bekijken altijd waar liggen onze kansen en waar de bedreigingen? We kijken daarbij ook zeker naar onszelf, naar de manier waarop wij graag willen voetballen. Ik pik er wat dingen uit, zowel in de opbouw, positiespel aanvallend en verdedigend, stilstaande situaties, enzovoorts. Helemaal uitgemeten. Dan bepalen we met wie we dat gaan doen. Ik hoef mijn jongens niet te motiveren”, aldus RKC trainer Oosting tot slot van zijn vooruitblik op de uitwedstrijd bij PSV.

Statistieken

De Eredivisie is 28 speelronden onderweg en Ajax Amsterdam staat nog altijd op de eerste plaats. De Ajacieden hebben 69 punten. PSV Eindhoven is de nummer twee in het rijtje met 65 punten. Op de veertiende plaats vinden we RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Oosting heeft 28 punten.

Head 2 Head

Vorig seizoen won PSV in het Philips Stadion met 2-0 van RKC Waalwijk. Eran Zahavi en Pablo Rosario die inmiddels uitkomt voor OGC Nice scoorden toen voor PSV. De Eindhovenaren wisten dit seizoen ook in Waalwijk te winnen. Het werd toen 1-4 voor de Eindhovense ploeg. De laatste keer dat de Waalwijkse ploeg nog eens kwam winnen in Eindhoven was in 1993. Het werd toen zelfs 0-3 voor RKC.

Huidige vorm PSV Eindhoven

In de Eredivisie is PSV al lange tijd ongeslagen. De ploeg van trainer Schmidt verloor op 5 februari nog van AZ. De Alkmaarders wonnen met 1-2 in het Philips Stadion en sindsdien is er geen ploeg meer in Eindhoven geweest die drie punten mee naar huis kon nemen. Vorige week speelde PSV uit bij FC Twente en dat duel eindigde in een 3-3 puntendeling.

Huidige vorm RKC Waalwijk

Van de laatste drie wedstrijden wist RKC Waalwijk er een te winnen en tweemaal werd het een gelijkspel. De laatste wedstrijd was thuis tegen FC Utrecht. Het team van trainer Oosting kwam al snel tot achterstand, maar in het slot van de wedstrijd scoorde Michiel Kramer voor RKC en werd er toch een punt binnen geharkt bij de ploeg uit Waalwijk.

Lappenmand

PSV kan zondag niet beschikken over Philipp Max, Armando Obispo, Thomas Ryan en Fode Fofana. De spelers van de Eindhovense ploeg verblijven door een blessure in de lappenmand van PSV.

Bij RKC Waalwijk is Sebbe Augustijns nog altijd niet hersteld van een kuitbeenblessure. Hij zit dus in de lappenmand als zijn collega’s het Philips Stadion betreden.

Prognose

En dan de prognose voor PSV Eindhoven – RKC Waalwijk. De online bookmakers zetten in op een overwinning voor PSV en dat is ook exact wat wij voorspellen. Op ons online wedformulier bij Jacks.nl vullen we bij correcte score een 3-1 eindstand in.

Wat verwacht jij? Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers hanteren bij PSV – RKC.

Quoteringen PSV Eindhoven – RKC Waalwijk

De quoteringen voor de wedstrijd van PSV tegen RKC krijgt hoge pre-odds mee van de bookmakers. De hoogste odd kun je vinden bij een zege van de ploeg uit Waalwijk. In het 1X2 spelsysteem staat een quotering van x 19.00 keer de inleg voor je ingedeeld als RKC drie punten pakt in Eindhoven.

Bij de bookmakers is een gelijkspel is ook een hoge quotering waard. Maximaal valt er een uitkering van x 9.00 keer je speelbedrag te scoren als de teams de punten delen.

Op een overwinning van PSV wordt het meest gewed. In de pre-odd fase staat gemiddeld x 1.12 keer de inleg voor je klaar als de Eindhovenaren zondag winnen.
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën