Eredivisie
09/09/2021

Hoge pre-odds Eredivisie wedstrijd FC Twente – FC Utrecht

Hoge pre-odds Eredivisie wedstrijd FC Twente – FC Utrecht
FC Twente
FC Utrecht

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

In de Grolsch Veste te Enschede wordt zaterdag de wedstrijd FC Twente - FC Utrecht gespeeld. De teams staan er heel verschillend voor in de Eredivisie, maar het doel blijft in deze vierde speelronde hetzelfde: drie punten binnenhalen. De online bookmakers op VoetbalGokken.nl willen er niets van missen en hebben de quoteringen al hoog ingeschaald voor elke voetbalpunter die dit weekend wil voetbal wedden op dit duel. 

Ron Jans: “FC Utrecht is een goede ploeg”

FC Twente-trainer Ron Jans moet zijn team klaarstomen voor een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volgens Jans zijn de Domstedelingen met een heel goed seizoen bezig. “FC Utrecht is een goede ploeg. Ze zijn goed in de aanval en op het middenveld staan zij goed georganiseerd. Ze kunnen gewoon heel goed voetballen, maar ik kan over onze eigen ploeg net zo'n verhaal houden”, zegt de trainer van de Tukkers.

“Wij hebben vertrouwen”

Het team uit Enschede heeft minder punten uit drie wedstrijden behaald dan FC Utrecht, maar wist dit seizoen tegen Ajax al wel een punt te verdienen. In de Grolsch Veste werd het 1-1 tegen Ajax. Trainer Jans kijkt dan ook niet na de huidige statistieken en schat de kansen van zijn team hoog in. “Wij hebben vertrouwen in onszelf en dat is belangrijk. Ik denk dat wij ons gewoon moeten kunnen meten met FC Utrecht”, aldus trainer Jans van FC Twente.

René Hake: “Goed niveau halen bij FC Twente”

FC Utrecht draait tot nu toe een goed seizoen. Het team van trainer René Hake draait mee in de top drie en won pas nog met 3-1 van Feyenoord. Bij FC Twente op bezoek wil trainer Hake dat zijn team weer net zo goed voor de dag zal komen. “Zaterdag tegen FC Twente moeten we ook een goed niveau halen”, bevestigt de trainer van de Domstedelingen.

“FC Twente onderuit spelen”

Dat FC Twente vorige maand een punt wist te halen tegen Ajax (1-1) is trainer Hake niet ontgaan. De trainer vergelijkt de teams met elkaar. “Ajax is een ploeg die snel druk vooruit zet, FC Twente heeft die intentie ook. Zij zullen ons op die manier ook tot fouten willen dwingen, aan ons de taak om daar goed onderuit te spelen en zelf goed gefocust te zijn op die specifieke momenten”, besluit  trainer Hake de voorbeschouwing op Twente - Utrecht.

Statistieken

Met zeven punten staat FC Utrecht op de derde plek van de Eredivisie. Het team van trainer Hake heeft evenveel punten als de nummer twee Ajax. Op de eerste plek staat PSV met negen punten. FC Twente vinden we pas terug op plek vijftien. De Tukkers hebben één punt bij elkaar geraapt (tegen Ajax).

Head 2 Head

Vorig seizoen verliet FC Utrecht de Grolsch Veste met drie punten. Het werd toen 1-2 voor de Domstedelingen in Enschede. In 2019 waren het de Tukkers die wonnen. FC Utrecht werd toen met 3-1 verslagen. In september 2017 werd het zelfs 4-0 voor FC Twente. In 2016 werd het voor de laatste keer een gelijkspel (1-1) tussen deze twee teams.

Huidige vorm FC Twente

FC Twente heeft tot nu toe één punt in de Eredivisie, maar wist die wel binnen te tikken in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het werd 1-1 in de Grolsch Veste tegen de regerend landskampioen.

De eerste wedstrijd van dit competitieseizoen ging verloren bij Fortuna Sittard met 2-1. Ook de derde wedstrijd tegen SC Cambuur werd verloren. De Friezen wonnen met 2-0 van het team van trainer Ron Jans.

Huidige vorm FC Utrecht

FC Utrecht won de eerste wedstrijd van dit seizoen met 4-0 van Sparta Rotterdam. Een week later reisde het team van trainer Hake naar FC Groningen. Het werd een gelijkspel in de Euroborg: 0-0.

De laatste wedstrijd voor de interlandbreak werd er in de Galgenwaard gewonnen van Feyenoord met 3-1. Begin september werd er nog een oefenwedstrijd tegen het Belgische Cercle Brugge gespeeld en ook dat duel werd met 3-1 gewonnen door de Domstedelingen.  

Lappenmand

FC Twente heeft een lange blessurelijst. De spelers Denilho Cleonise, Virgil Misidjan, Kik Pierie, Julio Pleguezuelo, Vaclav Cerny en Jody Lukoki zijn door blessuren en ziekten niet aanwezig.

FC Utrecht komt zonder spelers Remco Balk, Christopher Mamengi en Tommy St. Jago naar Enschede. Het drietal wordt door de medische staf van FC Utrecht behandeld voor diverse blessuren.

Prognose

En dan de prognose voor FC Twente – FC Utrecht. Onze wedtip is 0-2 voor FC Utrecht. Wat is jouw voorspelling? Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de bookmakers voor je gereed hebben staan.

Quoteringen FC Twente – FC Utrecht

De hoogste bookmakersbonussen kun je scoren door in te zetten op een gelijkspel of op een overwinning van FC Twente. De online bookies keren x 3.50 keer je inleg uit als Twente en Utrecht de punten delen.

In het 1X2 spelsysteem levert een zege van FC Twente je ook x 3.50 keer het speelbedrag op. Een overwinning van FC Utrecht is goed voor een beloningen van x 1.97 keer je speelbedrag als je wedt in de pre-fase. Bij live betting zijn de quoteringen anders ingedeeld.

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – FC Utrecht wordt gespeeld op zaterdag 11 september om 16:30 uur in de Grolsch Veste te Enschede. Winnen de Tukkers of gaan de drie punten mee naar Utrecht? Voorspel en scoor de hoogste beloningen via VoetbalGokken.nl!

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën