Eredivisie
28/03/2024 18 wedtips

Houdt Almere City de drie punten in Flevoland in Eredivisieduel tegen FC Volendam?

Houdt Almere City de drie punten in Flevoland in Eredivisieduel tegen FC Volendam?
Almere City
FC Volendam

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Almere City FC spelt aanstaande zondag in eigen Yanmar Stadion tegen hekkensluiter FC Volendam. In de resterende wedstrijden moet FC Volendam alles op alles zetten om degradatie te voorkomen. Voor Almere City lijkt het een geslaagd seizoen te gaan worden en dat kan de focus doen verslappen waardoor er punten gemorst gaan worden. Houdt Almere City het hoofd koel tegen FC Volendam en verovert het thuis drie punten van de hekkensluiter uit Volendam? Vergelijk de beste odds en pak op Eerste Paasdag de hoogste uitbetaling voor Almere City - FC Volendam via VoetbalGokken.nl!

Alex Pastoor (trainer Almere City: “Vertrouwen voor duel FC Volendam”

Almere City FC maakt zich op voor een thuiswedstrijd tegen FC Volendam en trainer Alex Pastoor hoopt punten te kunnen gaan pakken tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. “Wij hebben een ploeg die kan doen wat er gevraagd wordt. Ons team is bestemd om punten te pakken en daar gaat het om. We hebben vertrouwen in een goede wedstrijd tegen FC Volendam”, zegt Pastoor op de clubwebsite.

“Vol gas gaan tegen FC Volendam”

In de laatste vier competitiewedstrijden wist de ploeg van trainer Pastoor punten te pakken en dus wil trainer Pastoor die reeks in de resterende periode graag doortrekken. “We willen weer vol gas gaan tegen FC Volendam en hopen tot het einde van het seizoen iedereen fit en fris te houden”, aldus de Almeerse hoofdtrainer Alex Pastoor in zijn vooruitblik op de komst van Volendam naar Flevoland.

Regillio Simons (trainer FC Volendam): “Almere City cruciale wedstrijd”

Voor FC Volendam wordt het erop of eronder in de laatste acht wedstrijden van dit Eredivisie seizoen. De ploeg van trainer Regillio Simons staat onderaan en punten pakken is vanaf nu van levensbelang. “We worden elke keer weer met de neus op de feiten gedrukt. We borduren verder op de positieve dingen en zien elke wedstrijd als een cruciale wedstrijd. Almere City-uit is er zo’n eentje”, zegt Simons over de reis naar Almere.

“We hebben de kwaliteiten wel”

De trainer van de hekkensluiter in Volendam wil positief blijven en vol voor winst gaan bij Almere City. “Het is zaak dat we aanvallend dingen kunnen laten zien, want we hebben die kwaliteiten wel, maar gebruiken dat nog te weinig. Tegen Almere City hebben we daar weer een kans voor”, besluit trainer Simons zijn verhaal.

Statistieken

Na 26 wedstrijden staat Almere City op de twaalfde plaats van de Eredivisie. De ploeg van trainer Pastoor heeft dertig punten en heeft niet veel punten meer nodig voor handhaving in de Eredivisie. Dat is voor FC Volendam wel anders. De ploeg van trainer Simons staat achtste en heeft veertien punten. Vitesse Arnhem staat met drie punten meer net een plaatsje boven FC Volendam. De Eredivisie ploegen hebben nog acht wedstrijden te gaan als de balans van de competitie wordt opgemaakt.

Head 2 Head

FC Volendam speelde op 14 januari in eigen Kras Stadion tegen Almere City. De ploeg van trainer Simons werd verslagen met 0-1 door de Flevolanders. Almere City-speler Thomas Robinet maakte dat enige doelpunt van de wedstrijd. In Almere hebben de teams elkaar op 17 december 2021 voor de laatste keer ontmoet. Toen speelden de teams nog in de Keuken Kampioen Divisie en won FC Volendam de wedstrijd met 2-3.

Huidige vorm Almere City

Almere City speelde tijdens de interlands een oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf. Op bezoek bij de Duitse ploeg zegevierde het team van trainer Pastoor met 0-2. De laatste competitiewedstrijd voor de interlands werd een puntendeling bij Vitesse Arnhem. De ploeg van trainer Pastoor kwam in de Gelredome niet verder dan een gelijkspel 1-1 tegen de nummer zeventien van de competitie.

Huidige vorm FC Volendam

FC Volendam laste ook een oefenduel in tijdens de interlands. De ploeg van trainer Simons speelde uit bij ADO Den Haag en verloor met 4-0 van de Hagenezen. De laatste competitiewedstrijd van de Volendamse ploeg ging met dezelfde cijfers verloren. De Noord-Hollandse derby tegen AZ Alkmaar werd een 0-4 zege van de bezoekers uit Alkmaar.

Lappenmand

Almere City kan geen beroep doen op doelman Nordin Bakker. De 26-jarige doelman van Almere City heeft een liesblessure.

FC Volendam mist verdediger Xavier Mbuyamba door een blessure. Ook de middenvelders Joey Antonioli, Diego Gustavo en Calvin Twigt zijn door gezondheidsproblemen niet inzetbaar tegen Almere City.

Prognose Almere City - FC Volendam

Bij de wedstrijd Almere City - FC Volendam is de VoetbalGokken.nl prognose een zege voor de ploeg van trainer Pastoor. Wij voorspellen een 1-0 zege van de Flevolandse ploeg en zetten deze voorspelling in via het halftime/fulltime speelsysteem omdat we verwachten dat het doelpunt al in de eerste helft van de wedstrijd gemaakt gaat worden.

Ook wedden op Almere City FC - FC Volendam? Laat de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl dan op tijd weten wat jouw weddenschap is of speel live mee op Almere City - FC Volendam

Quoteringen voor Almere City - FC Volendam

De wedstrijd Almere City - FC Volendam is de laatste wedstrijd in speelronde 27 van de Eredivisie, maar de pre-odds zijn zeker niet de minste. Zo kan de hoogste beloning bij dit duel gescoord worden bij een zege van FC Volendam. Komt de hekkensluiter van de Eredivisie winnen in Almere, dan keren de bookmakers tot 6.10 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen in het 1x2 spelsysteem er ook goed op. Er kan tot maximaal 4.50 keer het speelbedrag gewonnen worden bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Dan de quoteringen bij een zege van Almere City. Wint de ploeg van trainer Pastoor voor de tweede maal dit seizoen van de Volendammers? Dan kunnen voetbalgokkers tot 1.50 keer het speelbedrag ontvangen van de bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën