Eredivisie
27/03/2024 2 wedtips

Kan Excelsior in Deventer tegen Go Ahead Eagles het tij keren?

Kan Excelsior in Deventer tegen Go Ahead Eagles het tij keren?
Go Ahead Eagles
Excelsior

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Aanstaande zaterdag speelt Go Ahead Eagles een thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. De ploeg in Deventer treft met de Rotterdamse formatie een club die het zeer moeilijk heeft in de Eredivisie. Wordt Excelsior een prooi voor Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst of keren de Kralingens hun tij door te winnen in Deventer? Vergelijk de Nederlandse bookmakers en speel mee voor hoge odds bij Go Ahead tegen Excelsior!

René Hake (trainer Go Ahead): “Excelsior heeft ook veel goede dingen laten zien”

Met Excelsior Rotterdam treft Go Head Eagles aanstaande zaterdag een ploeg die tegen degradatie strijdt. Ondanks dat weet GAE-trainer René Hake dat Excelsior een lastige tegenstander kan zijn. “Natuurlijk hebben wij een goede positie en heeft Excelsior het moeilijk, maar ze hebben in heel veel wedstrijden heel veel goede dingen laten zien”, zegt de trainer van Kowet.

“Excelsior heeft spelers die het verschil kunnen maken”

De trainer van de ploeg in Deventer is dan ook op zijn hoede voor de Kralingens die zaterdag op bezoek zullen komen in de Adelaarshorst. “We weten dat ze goed georganiseerd kunnen spelen vanuit verschillende organisaties. En dat ze ook spelers hebben die het verschil kunnen maken. We zullen hoe dan ook op onze hoede moeten zijn”, verklaart Hake zijn visie op de komst van Excelsior. 

Martinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “We zitten in een moeilijke fase”

Excelsior staat net boven de degradatiezone en de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen weet heel moeilijk punten te pakken. De trainer wil de moed niet in de schoenen laten zakken nu zijn team aanstaande zaterdag op bezoek gaat bij Go Ahead Eagles. “We zitten in een moeilijke fase en dan is het heel makkelijk om kritisch en cynisch naar elkaar te worden, maar het moet juist andersom. Want we hebben elkaar nu juist veel meer nodig’’, aldus hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen.

“We willen weer een keertje winnen”

Excelsior kan niet nog meer punten verliezen wil het in de veilige middenmoot van de competitie eindigen in dit seizoen. “We willen wel weer een keertje winnen, want dat is lang geleden. Voor ons wordt elke punt die we kunnen pakken belangrijk. We hopen op een mooie avond bij Go Ahead Eagles”, besluit de trainer van Excelsior Rotterdam.

Statistieken

Go Ahead Eagles staat op de zevende plaats van de Eredivisie. De ploeg van trainer Hake heeft 37 punten en houdt FC Utrecht net achter zich. De Domstedelingen hebben 36 punten en zitten Kowet dus behoorlijk op de hielen. Excelsior Rotterdam staat momenteel op de vijftiende plaats. De ploeg van trainer Dijkhuizen heeft 22 punten en dat zijn er evenveel dan RKC Waalwijk er bij elkaar heeft geraapt. De Brabantse ploeg staat op de zestiende plaats dat aan het einde van het seizoen nacompetitie moet spelen voor handhaving in de Eredivisie.

Head 2 Head

Excelsior en Go Ahead Eagles speelden dit seizoen al een duel tegen elkaar op Woudestein. In Rotterdam waren de teams op 16 december vorig jaar nog aan elkaar gewaagd. Het werd 1-1 tussen de ploegen die elkaar dit weekend weer in Deventer zullen aantreffen. Vorig seizoen wist Kowet in eigen stadion te winnen van de Kralingens. Op 14 april werd het 2-1 voor Go Ahead Eagles in eigen Adelaarshorst.

Huidige vorm Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles trof Heracles Almelo in de laatst gespeelde wedstrijd van de Eredivisie. De ploeg van trainer Hake wist niet te winnen van haar provinciegenoot en verloor in het Erve Asito Stadion met 2-0 van de Heraclieten. Een week voor het treffen met Heracles wist ook koploper PSV te winnen bij de ploeg in Deventer. De Eindhovenaren wonnen met 0-1 in de Hanzestad. Op 2 maart wist Go Ahead voor de laatste keer drie punten te pakken. Toen werd RKC Waalwijk met 1-0 verslagen.

Huidige vorm Excelsior Rotterdam

Na het gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1) op 27 januari verloor Excelsior zes wedstrijden op rij. Zo werd er niet gewonnen van Almere City (2-1), FC Twente (0-3), Sparta (4-2), Fortuna (5-2) en AZ (4-0). Net voor de interlands wist de ploeg van trainer Dijkhuizen een punt te pakken tegen RKC Waalwijk. Op eigen Woudestein werd het 1-1 tegen de Brabantse ploeg uit Waalwijk.

Lappenmand

Go Ahead Eagles middenvelder Philippe Rommens kan aanstaande zaterdag door een enkelblessure niet meespelen tegen Excelsior.

Excelsior heeft met Kik Pierie, Ian Smeulers en Redouan el Yaakoubi drie verdedigers in de lappenmand verblijven. Middenvelder Serano Seymor komt door een blessure ook niet in actie tegen Go Ahead Eagles. De Ierse aanvaller Troy Parrott blijft door een blessure ook achter op Kralingen.

Prognose Go Ahead Eagles - Excelsior

Go Ahead Eagles had het de laatste twee competitiewedstrijden niet gemakkelijk, maar wij verwachten dat de ploeg van trainer Hake de draad na de interlands snel weer gaat oppakken en wint van Excelsior.

De VoetbalGokken.nl prognose komt dan ook uit op een zege van Kowet. Wij vullen een 2-0 zege van de Deventenaren in op het wedstrijdformulier van de online bookmakers. Ook wedden op Go Ahead Eagles - Excelsior? Check de odds en ontdek de vele speltypen die de bookmakers op VoetbalGokken.nl aanbieden.

Quoteringen voor Go Ahead Eagles - Excelsior

De Nederlandse bookmakers schroeven de odds in de pre-fase hoog op bij het duel tussen Go Ahead Eagles - Excelsior Rotterdam. In het 1x2 spelsysteem staan de hoogste odds ingedeeld bij winst van Excelsior. Mochten de Kralingens zegevieren in De Adelaarshorst, dan keren de bookmakers tot 5.09 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel zijn de beloningen niet veel lager dan bij een zege van de Rotterdamse ploeg. Een puntendeling is goed voor een maximale uitkering van 4.42 keer het speelbedrag.

Gaat Go Ahead Eagles winnen van de Kralingens? Dan zijn de bookmakersbeloningen niet hoger dan 1.58 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op een zege van Kowet. De meest actuele odds zijn gemakkelijk te vergelijken in het matchcenter van VoetbalGokken.nl!

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën