Eredivisie
09/05/2024 17 wedtips

Kan Excelsior Rotterdam nacompetitie ontlopen door te winnen van Heracles?

Kan Excelsior Rotterdam nacompetitie ontlopen door te winnen van Heracles?
Excelsior
Heracles Almelo

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Het wordt aanstaande zondag voor Excelsior Rotterdam erop of eronder. De ploeg in Rotterdam staat zestiende en dat zou voor de Kralingens nacompetitie gaan betekenen. Excelsior ontvangt dit weekend Heracles Almelo en kan bij winst op de Heraclieten zich redden van nacompetitie. Heracles is echter ook nog niet zeker van lijfbehoud en zal zich niet zomaar gewonnen geven. Speel mee via VoetbalGokken.nl op Excelsior - Heracles en scoor dit weekend ook bij de bookmakers met wedden op voetbal in de Eredivisie! 

Marinus Dijkhuizen (trainer Excelsior): “We gaan zondag voor onze laatste kans”

Excelsior Rotterdam heeft tot nu toe niet genoeg punten weten te pakken om uit de rode zone te blijven. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen heeft nog twee kansen om nacompetitie te ontlopen. Zondag speelt het tegen Heracles Almelo en een week later uit bij Feyenoord. “We geven niet op. We gaan vol voor de winst en we zien dan weer verder. We zijn al wel bezig met het plannen van de nacompetities, maar we gaan zondag vol voor onze laatste kans en hopen dat nacompetitie spelen niet nodig is”, zegt de trainer van Excelsior.

“We zullen moeten herstellen”

Afgelopen weekend leed Excelsior puntverlies tegen NEC Nijmegen. Op eigen Woudestein verloren de Kralingens met 0-3 van NEC. Dat heeft de ploeg van Dijkhuizen veel krach gekocht. “We zullen moeten herstellen om volle bak tegen Heracles te kunnen. Heracles staan niet ver boven ons. Het staat allemaal dichtbij elkaar en daar zullen we ons aan vast moeten houden”, zegt Dijkhuizen.

Erwin van de Looi (trainer Heracles Almelo): “Dingen anders doen in laatste twee duels”

Heracles Almelo verloor de laatste drie wedstrijden van de Eredivisie en kreeg daarin tien tegengoals om de oren. Dit is niet het gewenste resultaat waar trainer Erwin van de Looi op gehoopt had. Heracles Almelo is namelijk nog niet zeker van handhaving in de Eredivisie. “We hadden het afgelopen weken prima voor elkaar dus het is mij ook een vraag waarom we nu zo ver wegzakte. We moeten niet gaan doemdenken, maar moeten dingen wel anders gaan doen in de laatste twee wedstrijden van het seizoen”, zegt de trainer van Heracles.

...we hebben nog één punt nodig.

“Samen er keihard voor knokken”

Van de Looi wil deze week dan ook gebruiken om zijn team te herstellen voor de laatste twee opdrachten van dit competitieseizoen. “We moeten zo goed mogelijk spelen, want we hebben nog een punt nodig. We moeten ons niveau weer halen door in de spiegel kijken, want dan kunnen we het dit seizoen halen. We moeten het samen doen en keihard met elkaar knokken. We hebben alles nog in eigen hand en daar moet je profvoetbal speelt, mee om kunnen gaan”, besluit de trainer van de Heraclieten.

Statistieken

Heracles Almelo staat veertiende met 32 punten. De ploeg van trainer Van de Looi is nog niet zeker van handhaving in de Eredivisie. De ploeg uit Almelo heeft nog een punt nodig om zeker te zijn van lijfbehouden in de Eredivisie. RKC Waalwijk staat net een plaatsje onder Heracles en heeft 28 punten. Op de zestiende plek staat Excelsior Rotterdam met 26 punten. Er zijn dit seizoen nog twee speelronden te spelen en dus zes punten te pakken.

Head 2 Head

Vorig seizoen speelden Heracles en  Excelsior niet tegen elkaar omdat de Heraclieten niet in de Keuken kampioen Divisie uitkwamen. De laatste wedstrijd op Woudetstein werd op 18 mei 2022 gespeeld. De ploeg van Dijkhuizen won dat duel met 3-0 van de Heraclieten. Dit seizoen speelden de ploegen op 2 september tegen elkaar en won Heracles voor eigen publiek met 3-1 van de Kralingens.

Huidige vorm Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam speelde afgelopen weekend thuis tegen NEC Nijmegen. De formatie van Dijkhuizen verloor met 0-3 van NEC. De wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam werd een week eerder nog knap een gelijkspel 2-2. De enige wedstrijd die de ploeg uit Rotterdam de laatste twee maanden won, was de wedstrijd tegen FC Volendam. Op Woudestein werd de degradatiekandidaat met 4-0 verslagen.

Huidige vorm Heracles Almelo

 Heracles Almelo was goed op weg, maar kreeg de laatste drie wedstrijden flink wat klappen te verduren. Zo wist sc Heerenveen met 0-2 te winnen in Almelo en werd er verloren bij PEC in Zwolle (3-1). Afgelopen weekend kwam RKC Waalwijk op bezoek op Woudestein en werd met 0-5 verslagen door de Brabanders.

Lappenmand

Excelsior-verdediger Kik Pierrie kan door een voetblessure niet spelen tegen Heracles Almelo. Ook voor de geblesseerde Serano Seymor en Couhaib Driouech komt de wedstrijd tegen Heracles te vroeg.

Heracles Almelo mist het drietal geblesseerde verdedigers Sava-Arangel Cestic, Stijn Bultman en Sven Sonneberg door blessuren. Middenvelder Emil Hansson kan door blessuren ook niet meespelen tegen Excelsior. Er zijn geen spelers geblesseerd bij beide teams.

Prognose Excelsior - Heracles Almelo

De VoetbalGokken.nl prognose is in het leven geroepen om voetbalgokkers te helpen bij het maken van de juiste voorspellingen. Wij verwachten dat Heracles Almelo wint op Woudestein en zetten in op een 1-2 overwinning van de Heraclieten.

In het 1x2 spelsysteem levert deze weddenschap tot bijna vier keer het speelbedrag op als de Almeloërs zondag ook echt zullen winnen. In het correct score combinatie speelsysteem staan de quoteringen mogelijke nog wat hoger. Ontdek jouw deal via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen voor Excelsior - Heracles Almelo

De pre-odds bij het duel tussen Excelsior en Heracles staan het hoogst ingeschaald bij een zege van Heracles. Als de Almeloërs winnen op Woudestein keren de Nederlandse bookmakers tot 3.65 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van Excelsior lopen de odds in het 1x2 spelsysteem niet hoger op dan 1.87 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers achterlaten bij de wedkantoren op VoetbalGokken.nl!

Wordt het een gelijkspel in de Rotterdamse wijk Kralingen? Dan keren de bookmakers weer wat hogere beloningen uit. In het 1x2 spelsysteem staan de pre-odds bij een puntendeling op Woudestein tot 3.96 keer het speelbedrag ingeschaald. Dit is dan ook de hoogste quotering in dit speltype die de bookmakers hanteren bij Excelsior - Heracles.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën