Eredivisie
22/09/2023 5 wedtips

Kan PSV de kater van Arsenal wegspoelen in Flevopolder?

Kan PSV de kater van Arsenal wegspoelen in Flevopolder?
Almere City
PSV

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

PSV gaat komende zaterdag op bezoek bij Almere City FC. Op de bodem van de voormalige Zuiderzee lijken de Eindhovenaren de ideale ploeg te hebben gevonden om de kater van de dikke nederlaag bij Arsenal weg te spoelen. Verander water in wijn en scoor de winnende voorspelling bij Almere City - PSV Eindhoven via VoetbalGokken.nl! 

Alex Pastoor: “Er zijn altijd kansen, ook tegen PSV”

Het is Almere City FC nog niet gelukt te winnen in de Eredivisie. Met de wedstrijd tegen PSV voor de boeg lijkt dat een lastige zaak te worden. Almere -City trainer Alex Pastoor blijft echter hoop houden. “We gaan vol zelfvertrouwen de wedstrijd in. Ik heb PSV in haar laatste twee wedstrijden zien voetballen en dan denk ik dat we voor die ene reële kans moeten gaan, want kansen zijn er altijd”, aldus Pastoor.

“Initiatief tonen”

PSV zou volgens Pastoor aangeslagen kunnen zijn na de 4-0 nederlaag bij Arsenal. Al heeft Almere City het zelf ook niet gemakkelijk in de Eredivisie. “Als je succesvol wilt zijn, dan moet je initiatief tonen en met ballen spelen. Het zijn dure lessen, maar we hebben al een behoorlijke les geleerd en die les nemen we mee naar dit duel tegen PSV”, aldus Pastoor.

Peter Bosz: “Geen punten verspelen bij Almere City”

PSV Eindhoven speelde eerder deze week de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Arsenal. Aanstaande zaterdag gaat de ploeg van trainer Peter Bosz uit spelen bij Almere City FC en die wedstrijd neemt de coach van de Eindhovense ploeg heel serieus. “Iedereen die bij mij in de selectie zit, kan spelen en dat is een groot voordeel. We mogen geen punten verspelen in de Eredivisie”, zegt de trainer van PSV.

“Geen club benaderen als oefenduel”

PSV verloor dit seizoen nog geen enkel duel in de Eredivisie. De ploeg van trainer Bosz heeft de eerste plaats van de competitie te pakken en verdedigt die graag in Almere. “We kunnen geen club benaderen als een soort oefenwedstrijd. Dat kan niet. Waarom niet? Met die instelling word je geen kampioen”, zegt de trainer van de Eindhovense club.

Statistieken

PSV Eindhoven staat op de eerste plaats van de Eredivisie. De ploeg van trainer Bosz heeft net als AZ Alkmaar en FC Twente twaalf punten bij elkaar geraapt. Almere City staat zeventiende. De ploeg van trainer Pastoor wist één punt te pakken in dit competitieseizoen.

Head 2 Head

Almere City en PSV speelden nog maar eenmaal eerder tegen elkaar en dat was een bekerwedstrijd in 2014. Het betrof de zestiende finale van het toernooi en PSV won dat duel met 1-5. Een van de spelers die er toen ook al bij was, was Luuk de Jong. De toen 24-jarige De Jong scoorde ook nog voor de Eindhovense ploeg.

Huidige vorm Almere City FC

Almere City FC promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie, maar heeft het daar niet gemakkelijk in. Vorig weekend slaagde de Zwarte Schapen erin een punt te pakken bij Excelsior in Rotterdam. Er werd niet gescoord in dat duel (0-0) en dus keerden trainer Pastoor en zijn team met het eerste behaalde punt van dit seizoen terug naar Flevoland.

Huidige vorm PSV

PSV won tot nu toe al haar duels in dit Eredivisieseizoen. De ploeg van trainer Bosz wist ook de meeste doelpunten te maken en de minste goals tegen te krijgen. In totaal maakte PSV dertien doelpunten en kreeg er één tegen. Vorig weekend werd N.E.C. Nijmegen met 4-0 verslagen door de Eindhovense formatie.

Lappenmand

Trainer Pastoor hoeft voor de wedstrijd tegen PSV geen rekening te houden met geblesseerde spelers. De coach van de gepromoveerde ploeg kan zaterdag op al zijn spelers een beroep doen.

Ook PSV-trainer Bosz reist met een fitte basiskern af naar Almere. Ook zijn er geen spelers geschorst bij de Eindhovense ploeg.

Prognose Almere City - PSV

VoetbalGokken.nl verwacht dat PSV drie punten gaat pakken tegen Almere City en zetten in op een overwinning van de Eindhovense ploegDat er in de UEFA Champions League is verloren zal weinig effect hebben op het resultaat in Flevoland. 

De pre-odds bij winst van Almere City zijn in het 1x2 spelsysteem het hoogst ingedeeld bij deze wedstrijd in het Yanmar Stadion. Wij voorspellen dat de ploeg van trainer Bosz met 0-4 wint van de club in Flevoland. Check de bookmakerspagina en ontdek hoe hoog de odds bij jouw voorspellingen zijn.

Quoteringen voor Almere City - PSV

In het 1x2 spelsysteem staan de hoogste quoteringen bij dit duel ingedeeld bij een overwinning van Almere City. Mocht de ploeg van trainer Pastoor stunten tegen PSV door te winnen van de huidige koploper, dan keren de bookmakers tot 9.00 keer het speelbedrag uit.

Komt PSV in Almere niet verder dan een gelijkspel tegen Almere City? Dan staan er maximale quoteringen gereed die oplopen tot 6.50 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten op een puntendeling in Almere.

Dan de odds die worden gehanteerd bij een zege van PSV. De meesten voorspellen een overwinning van de Eindhovense ploeg. De bookmakers gaan dan ook niet verder dan 1.22 keer het speelbedrag uitkeren.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën