Eredivisie
05/04/2024 7 wedtips

Krijgt RKC Waalwijk schaapjes op droge bij hekkensluiter FC Volendam?

Krijgt RKC Waalwijk schaapjes op droge bij hekkensluiter FC Volendam?
FC Volendam
RKC Waalwijk

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

In dit Eredivisie staan nog zes speelronden op het programma en voor veel clubs is het erop of eronder. Ook FC Volendam en RKC Waalwijk zijn punten van groot belang. FC Volendam staat laatste en moet snel punten pakken om degradatie te voorkomen. RKC Waalwijk staat net boven de degradatiezone en wil daar maar wat graag buiten blijven. De twee teams ontmoeten elkaar aanstaande zondag in het Kras Stadion te Volendam. Pakken de Palingboeren drie cruciale punten of krijgt RKC de schaapjes op het droge met een overwinning op de hekkensluiter? Vergelijk, zet in en win de hoogst mogelijke odds voor RKC Waalwijk - FC Volendam via VoetbalGokken.nl!

Regillio Simons (trainer FC Volendam): “Onze speelwijze wordt beter”

FC Volendam is de hekkensluiter van de Eredivisie, maar afgelopen donderdag werd er wel een punt verovert tegen Feyenoord (1-1). De ploeg van trainer Regillio Simons tankt daarmee vertrouwen voor de wedstijd van zondag tegen RKC Waalwijk. “Onze speelwijze wordt beter en dan zie je de goals vanzelf komen. Het is belangrijk dat de jongens fit blijven. We worden vaster en de uitvoering wordt beter. Wie weet levert dat een resultaat op tegen RKC Waalwijk”, zegt trainer Simons.

“Punt tegen Feyenoord geeft vertrouwen voor duel RKC”

De punt die verovert werd van de Rotterdammers geeft de ploeg van trainer Simons weer energie. “Elke stap is het begin van een grote reis. De wedstrijd tegen Feyenoord geeft vertrouwen voor de wedstrijd tegen RKC. Maar ik kijk nu naar alle wedstrijden, je moet iedere wedstrijd punten halen”, aldus trainer Simons.

Henk Fraser (trainer RKC Waalwijk): “Wij laten ons niet gek maken"

RKC Waalwijk bevindt zich net boven de gevarenzone, maar moet punten blijven pakken om niet alsnog te gaan degraderen. De ploeg van trainer Henk Fraser is er klaar voor om naar FC Volendam af te reizen. De trainer is hoopvol. “De kracht van de ploeg is dat wij ons niet gek laten maken. We moeten het vol blijven houden tot het einde van het seizoen. De kracht van de ploeg is dat wij ons niet gek laten maken.

“Van onderschatting kan geen sprake zijn”

De trainer gaat niet afwachten van wat de directe concurrentie doet. “We hebben geen invloed op de resultaten van andere teams. We moeten gewoon wedstrijd voor wedstrijd blijven spelen. Het gaat er zondag weer om een resultaat te halen. Van onderschatting is geen sprake. We nemen deze uitwedstrijd tegen FC Volendam heel serieus”, besluit trainer Fraser.

Statistieken

De Eredivisie is 28 speelronden op weg. RKC Waalwijk staat op de vijftiende plaats. De ploeg van trainer Fraser heeft 24 punten en houdt Excelsior Rotterdam dat 22 punten heeft net achter zich. De zestiende plaats betekent nacompetitie spelen en met de vijftiende plaats zal RKC net buiten schot blijven. FC Volendam staat op de achttiende plaats. De ploeg van trainer Simons heeft zestien punten. Op de zeventiende plek staat Vitesse Arnhem met zeventien punten.

Head 2 Head

FC Volendam en RKC Waalwijk speelden dit seizoen op 21 oktober vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel vond toen plaats in het Mandemakers Stadion te Waalwijk waar RKC met 2-1 won van FC Volendam. De laatste wedstrijd in het Kras Stadion te Volendam vond plaats op 14 januari vorig jaar. De Palingboeren zegevierden toen met 2-1 van RKC.

Huidige vorm FC Volendam

FC Volendam heeft het zwaar in de Eredivisie, maar de hekkensluiter wist in de laatste twee duels wel een punt te pakken. Afgelopen donderdag slaagde de ploeg van trainer Simons erin een punt te veroveren van Feyenoord. De Rotterdammers waren te gast, maar gingen met een punt terug naar de havenstad (0-0). Afgelopen weekend pakte FC Volendam een punt bij Almere City. De ploeg van trainer Simons speelde gelijk (1-1) in Almere.

Huidige vorm RKC Waalwijk

RKC Waalwijk speelde afgelopen donderdag een thuiswedstrijd tegen Almere City. De ploeg van trainer Fraser kwam in eigen Mandemakers Stadion niet verder dan een gelijkspel (0-0) tegen de bezoekers uit Almere. Een duel eerder werd er voor eigen publiek een punt gepakt tegen sc Heerenveen. Het werd 1-1 in Waalwijk tegen de Friese ploeg.

Lappenmand

FC Volendam mist verdeidger Xavier Mbuyamba door een blessure. Ook de twee middenvelders Joey Antonioli en Diego Gustavo doen niet mee tegen RKC door blessureleed.

RKC-trainer Fraser kan geen beroep doen op de geblesseerde Belgische verdediger Shawn Adewoye, maar verder beschikt de coach over een fitte basiskern.

Prognose FC Volendam - RKC Waalwijk

De VoetbalGokken.nl prognose luidt een zege van RKC Waalwijk. Wij verwachten dat de ploeg van trainer Fraser komt winnen in het vissersdorp. Onze weddenschap luidt een 0-1 overwinning van de Brabanders.

Deze weddenschap levert in het 1x2 spelsysteem een mooie beloning op, maar vergelijk ook de quoteringen in speltypen als correct score combinatie en over/under eens. Ga voor de hoogst mogelijke pre-odds of speel live mee via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen voor FC Volendam - RKC Waalwijk

De Nederlandse bookmakers hanteren opvallend hoge pre-wedstrijdquoteringen voor de ontmoeting tussen FC Volendam en RKC, vooral bij de mogelijkheid van een gelijkspel. Indien deze twee clubs uit het rechterrijtje van de Eredivisie elkaar in het Kras Stadion evenaren, kunnen wedders tot wel 3.81 keer hun inzet terugverdienen.

Bovendien bieden de odds in het 1x2 spelsysteem interessante mogelijkheden, waarbij de quoteringen voor een overwinning van FC Volendam hoger zijn dan die voor winst van RKC. Als de hekkensluiter van de competitie erin slaagt de Brabanders te verslaan, kunnen wedders tot 3.65 keer hun inzet verdienen.

Als RKC daarentegen met drie punten terugkeert naar Waalwijk, kunnen bij de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl tot 1.94 keer het speelbedrag worden gewonnen. Het loont dus zeker de moeite om de verschillende weddenschapsopties te overwegen en te profiteren van deze interessante quoteringen.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën