Eredivisie
14/05/2024 27 wedtips

Neemt FC Volendam afscheid van Eredivisie met thuiszege op Go Ahead Eagles?

Neemt FC Volendam afscheid van Eredivisie met thuiszege op Go Ahead Eagles?
FC Volendam
Go Ahead Eagles

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Dit weekend worden de laatste Eredivisie wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Voor FC Volendam staat er een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De gedegradeerde ploeg kan bij een zege in eer afscheid nemen van de Eredivisie, maar ook Go Ahead Eagles wil het seizoen graag goed afsluiten. Na een mindere periode hoopt de ploeg uit Overijssel op een driepunter in het Kras Stadion te Volendam. Voorspel de wedstrijd uit speelronde 34 via VoetbalGokken.nl en scoor bij Nederlandse bookmakers!

Regillio Simons (trainer FC Volendam): “We zullen het moeilijk krijgen tegen Go Ahead Eagles”

FC Volendam-trainer Regillio Simons maakte bekend na dit seizoen te stoppen als trainer van de club in Volendam. Voor de afzwaaiende trainer staat er nog één wedstrijd op het programma en dat is het duel tegen Go Ahead Eagles. “Het is niet de minste tegenstander dus we zullen het moeilijk krijgen”, zegt de trainer van de Palingboeren.

“Intentie blijft hetzelfde”

FC Volendam is al gedegradeerd en speelt de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles alleen nog voor eigen publiek. Simons wil dat duel ingaan zoals het de vorige wedstrijden ook is ingegaan. “De intentie en speelwijze is hetzelfde, maar hoe dat uitpakt hangt ook van je tegenstander af. Voor een aantrekkelijke wedstrijd heb je twee elftallen nodig”, aldus Simons.

René Hake (trainer Go Ahead Eagles): “Laatste wedstrijd van seizoen willen we winnen”

Het gaat Go Ahead Eagles de laatste wedstrijden niet gemakkelijk af. De ploeg van trainer René Hake verovert weinig punten in de laatste duels. Hake hoopt dat het de laatste uitwedstrijd van het seizoen met drie punten terug kan keren in Deventer. “Het zou mooi zijn als we de laatste wedstrijd van het seizoen bekronen met een zege in Volendam”, zegt de trainer van Kowet.

”Maximaal resultaat"

Dat de punten geraapt kunnen worden bij een ploeg die gedegradeerd is, maakt volgens de trainer de kansen dat zijn team wint niet groter. “We moeten naar onszelf blijven kijken. Wij willen gewoon een goede wedstrijd spelen. Het liefst met een maximaal resultaat”, besluit Hake.

Statistieken

Na 33 speelronden staat Go Ahead Eagles op de negende plaats van de Eredivisie. De ploeg in Deventer kan niet meer zakken op de ranglijst. Wel kan de ploeg van Hake nog achtste worden als het wint van FC Volendam en op een hoger doelsaldo uitkomt dan Sparta Rotterdam. Voor FC Volendam is er geen redden meer aan. De ploeg van Simons is al gedegradeerd en staat al tien punten achter op Excelsior en RKC Waalwijk.

Head 2 Head

Go Ahead Eagles en FC Volendam speelden op 19 augustus 2023 hun laatste wedstrijd tegen elkaar. Toen werd de wedstrijd in de Adelaarshorst te Deventer gespeeld en won Kowet met 4-1 van de Palingboeren. De laatste ontmoeting aan De Dijk in Volendam vond op 9 september 2022 plaats. Ook op die dag won Go Ahead Eagles met 2-3 van de Volendamse ploeg. De laatste keer dat FC Volendam in eigen huis won van Go Ahead Eagles was op 28 januari 2018. In de Keuken Kampioen Divisie werd toen met 4-3 gewonnen door de Palingboeren.

Huidige vorm FC Volendam

FC Volendam heeft vier wedstrijden op rij verloren. Afgelopen weekend werd er zelfs met 7-2 verloren bij FC Twente. Ook Ajax Amsterdam wist punten weg te graaien in Volendam (1-4). Bij Sparta Rotterdam verloor de ploeg van Simons met 1-0. De laatste drie punten werden verovert in het thuisduel tegen RKC Waalwijk. Op 7 april werd het 3-2 voor eigen publiek in Volendam.

Huidige vorm Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles won haar laatste wedstrijd op 30 maart tegen Excelsior Rotterdam. In de zes wedstrijden die volgden, werden slechts drie punten geboekt. Dat was tegen Fortuna Sittard (0-0), Almere City (1-1) en Ajax Amsterdam (1-1). Afgelopen zondag werd er thuis verloren van AZ Alkmaar (0-3).

Lappenmand

Bij FC Volendam zijn er geen geblesseerde spelers te melden. Trainer Simons kan over een fitte basiskern beschikken in deze laatste Eredivisiewedstrijd van dit seizoen.

Ook bij Go Ahead Eagles is de lappenmand leeg en dus kan ook trainer Hake al zijn spelers inzetten in speelronde 34 van de Eredivisie.

Prognose FC Volendam - Go Ahead Eagles

Bij elke voorbeschouwing heeft VoetbalGokken.nl een prognose. Ook bij het duel FC Volendam - Go Ahead Eagles laten wij graag onze weddenschap achter bij de beste Nederlandse bookmakers. Wij verwachten een gelijkspel aan De Dijk.

Onze weddenschap luidt een 1-1 puntendeling in Volendam. Vergelijk de diverse speltypen en quoteringen om te ontdekken wat er uit deze weddenschap te halen valt, of ontdek de odds die passen bij je eigen voorspellingen op VoetbalGokken.nl!

Quoteringen voor FC Volendam - Go Ahead Eagles

De Nederlandse bookmakers schroeven de odds bij FC Volendam en Go Ahead Eagles het hoogst op bij een zege van FC Volendam. Als de Palingboeren in eigen huis weten te winnen van de gasten uit Deventer, dan keren de bookmakers tot 5.03 keer het speelbedrag uit dat werd gestort op winst van FC Volendam.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen in het 1x2 speelsysteem op tot maximaal 4.67 keer het speelbedrag en dat is een hoge beloning die er te scoren is bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Wie wil wedden op winst van Go Ahead Eagles, kan bij een succesvolle weddenschap rekenen op een beloning van maximaal 1.53 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op winst van Kowet.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën