Eredivisie
07/12/2023 10 wedtips

Scoor hoge Eredivisie odds bij Fortuna Sittard – RKC Waalwjjk

Scoor hoge Eredivisie odds bij Fortuna Sittard – RKC Waalwjjk
Fortuna Sittard
RKC Waalwijk

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Fortuna Sittard ontvangt aanstaande zondag RKC Waalwijk in speelronde vijftien van de Eredivisie. De Limburgers staan vier plaatsen hoger dan de Brabanders en willen niets liever dan voor eigen publiek winnen in de laatste thuiswedstrijd van het jaar. RKC Waalwijk staat net boven de degradatiestreep en hoopt daar te kunnen blijven met een klinkende overwinning op Fortuna. Wie gaat er zegevieren? Vergelijk de bookmakers en hun odds voor Fortuna – RKC via VoetbalGokken.nl!

Danny Buijs (trainer Fortuna Sittard): “We kijken uit naar wedstrijd tegen RKC”

Aanstaande zondag kan Fortuna Sittard zich gaan opmaken voor de laatste thuiswedstrijd van 2023. De ploeg van trainer Danny Buijs ontvangt RKC Waalwijk in Sittard. De coach van de Limburgse ploeg wil dat zijn team dan goed voor de dag komt. “We kijken met z’n allen uit naar de wedstrijd tegen RKC. Als we een resultaat willen behalen zullen we een goede dag moeten hebben”, zegt trainer Buijs.

"Hoog niveau halen om wedstrijd te winnen”

Dat RKC een paar plaatsen lager staat dan Fortuna zegt trainer Buijs niet veel. “Het wordt ook interessant om te kijken hoe we zelf voor de dag komen. We kennen onze kracht, maar ook onze zwaktes. De vraag is of wij ons niveau kunnen halen dat nodig is om de wedstrijd te winnen”, aldus Buijs.

Henk Fraser (trainer RKC Waalwijk): “Geloof hebben in onszelf bij Fortuna Sittard”

RKC Waalwijk speelde afgelopen woensdag de restant van de wedstrijd tegen Ajax Amsterdam. De ploeg van trainer Henk Fraser verloor dat duel (2-3), maar kijkt snel weer vooruit naar de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard. “We moeten geloof hebben in onze kwaliteiten en die is er zeker. We trainen keihard voor de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard”, zegt trainer Fraser.

“Feit is dat we een overwinning hard nodig hebben”

RKC Waalwijk won slechts één duel in de laatste vijf wedstrijden en speelde eenmaal gelijk. Om buiten de degradatiezone te winnen blijven moet RKC Waalwijk aanstaande zondag winnen in Sittard. “Feit is dat we een overwinning nodig hebben om te tonen dat we uitstekend aan het werk zijn”, besluit trainer Fraser.

Statistieken

Na veertien wedstrijden in de Eredivisie staat PSV Eindhoven met 42 punten nog altijd ongeslagen op de eerste plaats. Fortuna Sittard staat op de elfde plaats en heeft zestien punten weten te veroveren. Op de vijftiende plaats staat RKC Waalwijk met dertien punten. De Brabanders hebben evenveel punten dan de nummer zestien Almere City en vijf punten meer dan hekkensluiter Vitesse.

Head 2 Head

Fortuna Sittard en RKC Waalwijk speelden op 15 oktober vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De teams hielden elkaar die dag in evenwicht en kwamen niet verder dan een gelijkspel: 0-0. In 2020 wist Fortuna voor de laatste keer te winnen van RKC (2-1) en in 2016 won RKC voor de laatste keer bij Fortuna (0-1) al vond deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie plaats en niet in de Eredivisie.

Huidige vorm Fortuna Sittard

Fortuna Sittard speelde haar laatste wedstrijd tegen hekkensluiter Vitesse. De Limburgse formatie versloeg de Arnhemmers die laatste staan in de Eredivisie met 3-1. In een speelronde eerder gingen de punten verloren bij sc Heerenveen. De Friese ploeg was met een 3-0 zege een maatje te groot voor Fortuna Sittard.

Huidige vorm RKC Waalwijk

RKC Waalwijk kwam afgelopen woensdag uit tegen Ajax Amsterdam. Er moesten nog een paar speelminuten gespeeld worden uit een eerder duel dat werd afgelast door een zware blessure van doelman Etienne Vaessen. RKC Waalwijk verloor de wedstrijd met 2-3 van de Amsterdammers. Afgelopen weekend wist het team van trainer Fraser nog een punt te pakken tegen Excelsior Rotterdam: 2-2.

Lappenmand

Bij Fortuna Sittard zijn geen spelers geblesseerd of door een schorsing niet inzetbaar tegen RKC Waalwijk.

Bij de Brabantse ploeg zijn op het moment van schrijven ook geen spelers geblesseerd of door gezondheidsproblemen de wedstrijd in Sittard moeten missen.

Prognose Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

De VoetbalGokken.nl prognose luidt een gelijkspel in Fortuna Sittard. Wij verwachten twee even sterke teams te gaan zien in het Fortuna Sittard Stadion. Onze voorspelling is 1-1 in Limburg.

Welke weddenschap ga jij maken bij de Nederlandse bookmakers? Ontdek de hoogste odds in het 1x2 speelsysteem, over/under en correct score speltypen via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen voor Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

De bookmakers schroeven de quoteringen bij de wedstrijd Fortuna – RKC het hoogst op bij een zege van de Brabanders. Als RKC wint in het Fortuna Sittard Stadion stijgen de uitkeringen tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel gaan de bookmakers niet veel minder uitkeren. De maximale beloningen bij een puntendeling in Sittard staat op maximaal 3.70 keer het speelbedrag ingedeeld.

Dan de pre-odds bij een overwinning van Fortuna Sittard. Als de Limburgers hun laatste thuiswedstrijd winnen, keren de bookmakers tot 1.88 keer het speelbedrag uit. Vergelijk de meest actuele odds in het 1x2 spelsysteem via VoetbalGokken.nl!

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën