Eredivisie
29/02/2024 6 wedtips

Loopt Heracles in op voorganger Almere City in speelronde 24 van de Eredivisie?

Loopt Heracles in op voorganger Almere City in speelronde 24 van de Eredivisie?
Heracles Almelo
Almere City

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Heracles Almelo - Almere City FC was afgelopen seizoen nog een top affiche in de Keukenkampioen Divisie. Beide clubs promoveerde naar de Eredivisie en daarin treffen ze elkaar nu in Almelo. Het duel is onderdeel van de 24e speelronde in het Eredivisie seizoen 2023 - 2024. Speel mee met Heracles - Almere en zet in via VoetbalGokken.nl om tegen de hoogste odds een voorspelling te kunnen plaatsen!

Erwin van der Looi (trainer Heracles Almelo): "Dit zijn de wedstrijden waarin we er moeten staan"

Heracles zit dicht tegen de degradatiezone aan en dat levert hier en daar wel wat stress op. Heracles trainer Erwin van der Looi merkt dat die druk soms wat verlammend werkt: “Ik hoop dat we tegen Almere City vrijer zullen spelen. Want dit zijn de wedstrijden waarin we er moeten staan en punten moeten pakken."

"Ontspanning zien te vinden"

Volgens Van der Looi moet zin ploeg minder angstig zijn: "Gewoon voetballen. Het ergste wat er kan gebeuren, is dat je verliest. Dat zei Herbert Neumann altijd in mijn tijd bij Vitesse. Er zijn ergere dingen in de wereld. Als je iets meer ontspanning vindt, ga je niet alleen een keer een wedstrijd verliezen, maar je wint er ook veel meer. Met die instelling zullen we ook tegen Almere City het veld op moeten gaan.”

Alex Pastoor (trainer Almere City): “Bij Heracles lijn doortrekken die we tegen Feyenoord hebben ingezet”

Almere City verbaasd dit seizoen vriend en vijand door gaat mee te komen in haar allereerste Eredivisie seizoen. Topclubs als PSV, Ajax en Feyenoord hadden moeite om in Flevoland te winnen en daar is Almere City trainer Alex Pastoor best een beetje trots op.  Bovendien zorgt het voor vertrouwen richting Heracles en de rest van het seizoen: “Tegen Feyenoord zag ik dat we er verdedigend steeds beter op stonden. Ook het voetbal werd steeds beter. Wij hebben een speelstijl waarbij we de tegenstander direct bij de strot willen grijpen. Als dat lukt dan zijn we een lastige tegenstander voor elke ploeg. Uit bij Heracles hoop ik dat we de lijn die ik in de tweede helft tegen Feyenoord zag zullen doortrekken."

"Laten zien wat we waard zijn"

Pastoor put dus moed uit de resultaten van de afgelopen weken en kan ook redelijk relaxed dit duel ingaan, omdat Almere zich een prima plaatsje in de middenmoot heeft verschaft. Pastoor voelt dan ook geen druk richting het duel tegen mede promovendus Heracles: "Wat de uitslag wordt maakt eigenlijk niet zoveel uit, al verliezen we met 5-0 als we maar vasthouden aan onze manier van voetballen en daarmee laten zien wat we waard zijn.”

Statistieken

De stand op de ranglijst zegt eigenlijk alles, want zowel thuisclub Heracles als Almere City staan in de middenmoot. Almere is dertiende, Heracles veertiende. Toch gaan de ploegen beide andere dit duel in en dat komt omdat Almere maar liefst vijf punten meer heeft dan de club uit Almelo. 

Bovendien is het gat naar boven voor Almere heel klein. Nummer 9 Sparta staat slechts twee punten boven de Flevolanders. Heracles daarentegen moet vooral omlaag kijken. Degradatieplek zestien is slechts vier punten weg, want RKC staat daar met 18 punten. Heracles heeft er tot nu toe 22 behaald. 

Head to Head

Vorig seizoen was deze wedstrijd een absolute topper in de Keukenkampioen Divisie. Er werd voor elke meter gestreden en dat leverde boeiende duels op. In Almere eindigde het onderlinge duel vorig seizoen  in 3-2 voor de thuisclub. In Almelo werd het 1-1.

Dit seizoen kwamen beide clubs elkaar voor het eerst in de geschiedenis tegen in de Eredivisie. Heracles won in het Yanmar stadion te Almere met gemak. Er werd uiteindelijk afgefloten bij een 0-5 stand op het scorebord.

Huidige vorm Heracles Almelo

Dat Heracles niet in topvorm is wordt duidelijk als we de uitslagen van de laatste vijf gespeelde duels op een rij zetten. Daarin verloor het vier keer en boekte het één zege. Die overwinning was op de toenmalige hekkensluiter Vitesse (3-2). Daarna werd er achtereenvolgens verloren van PSV (2-0) en FC Utrecht (1-0). Geen bizar grote nederlagen dus, tegen clubs die het momenteel wel erg goed doen. 

Huidige vorm Almere City FC

Almere heeft iets betere vorm statistieken. De voetbalclub uit de Flevopolder won twee keer, speelde eenmaal gelijk en verloor twee competitiewedstrijden. De 2-0 nederlaag bij PSV was ingecalculeerd en de 0-2 nederlaag tegen Feyenoord viel ook te wachten. De 0-0 tegen AZ was bijzonder knap, net als de zeges op PEC Zwolle (0-1) en tegen Excelsior (2-1). 

Lappenmand 

Bij Heracles ontbreken er zondag naar verwachting drie spelers. Zij zitten met blessureleed in de lappenmand. Het betreft: Diego van Oorschot (gebroken been), Stijn Bultman (ziek) en Sava-Arangel Cestic (enkelblessure). Er zijn geen spelers geschorst, wel dreigt er een schorsing voor drie spelers die qua gele kaarten op scherp zullen staan als ze tegen Almere in actie komen. 

Bij Almere City zullen normaal gesproken alle selectiespelers inzetbaar zijn. Op het moment van schrijven zijn er namelijk geen blessuregevallen bekend. Ook is er niemand geschorst voor de wedstrijd tegen Heracles. Wel zal centrale verdediger Damian van Bruggen moeten oppassen in die wedstrijd. Een gele kaart tegen Heracles betekent voor hem een automatische schorsing van één duel. In dat geval zal hij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht moeten missen. 

Prognose Heracles Almelo - Almere City

In de VoetbalGokken.nl prognose geven wij onze persoonlijke mening over de wedstrijd Heracles Almelo - Almere City FC. Het duel in het Erve Asito stadion levert volgens onze verwachting geen winnaar op. 

Wij spelen via het 1X2 spelsysteem en kiezen voor een gelijkspel. Omdat we niet helemaal zeker zijn of het 0-0 dan wel 1-1 weet kiezen we bewust niet voor de correcte score speloptie. Bovendien zijn de odds voor een gelijkspel weddenschap via het 1X2 spelsysteem bijzonder aantrekkelijk. Lees hieronder hoe hoog ze maximaal zouden kunnen oplopen!

Quoteringen voor Heracles Almelo - Almere City

De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1X2 spelsysteem lopen bij deze competitiewedstrijd tussen Heracles en Almere al snel op naar een verdubbeling van het inlegbedrag. Bij winst van favoriet Heracles stijgen de odds momenteel naar een waarde van 2,45 keer het gekozen wedbedrag.

Wordt er met succes ingezet op een driepunter voor Almere City? Dan zorgt dat bij de betere online bookmakers in Nederland voor uitbetalingen richting Voetbalgokkers die via het 1X2 spelsysteem meespeelden van maximaal 2,85 keer de inleg! 

In onze prognose stelden wij dat onze verwachting is dat deze wedstrijd onbeslist eindigt. Mocht er zondagavond in Almelo inderdaad geen winnaar komen, dan volgt er vanuit de gokwebsites een uitbetaling richting punters die hierop gokte. Pre-wedstrijd voorspelling via het 1X2 speltype zorgen dan voor een maximale uitbetaling van 3,40 keer het ingelegde speelbedrag. 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën