Eredivisie
02/03/2023 4 wedtips

Wedden op Feyenoord tegen FC Groningen in Eredivisie

Wedden op Feyenoord tegen FC Groningen in Eredivisie
Feyenoord
FC Groningen

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

In de Eredivisie treffen Feyenoord en FC Groningen elkaar aanstaande zaterdag in de Kuip te Rotterdam. Feyenoord moet winnen om koploper te blijven. FC Groningen heeft de punten hard nodig om uit de ‘rode zone’ te komen. Welke ploeg pakt dit weekend de drie punten in de Rotterdamse Kuip? Vergelijk onze betrouwbare bookmakers, zet in op Feyenoord tegen FC Groningen en win via VoetbalGokken.nl!

Arne Slot: “Wedstrijden nooit met elkaar vergelijken”

Feyenoord speelde afgelopen woensdag al tegen een ploeg uit het noorden van ons land. Sc Heerenveen werd in de kwartfinale van de KNVB beker verslagen met 0-1 in het Abe Lenstra Stadion. Zaterdag ontmoet Feyenoord met FC Groningen weer een ploeg uit het noorden. Volgens trainer Slot wordt dat weer een andere wedstrijd. “Je kunt wedstrijden nooit met elkaar vergelijken. Zaterdag tegen FC Groningen wordt een totaal ander duel”, vertelt trainer Slot.

“FC Groningen kan heel agressief spelen”

De trainer van Feyenoord is zelfs op zijn hoede voor de bezoekers uit Groningen. “FC Groningen kan heel agressief spelen”, zegt de trainer van Feyenoord die deze week goed bericht uit de ziekenboeg kreeg. “Zaterdag verwachten we Sebastian Szymanski weer bij de selectie. Als hij daarbij zit, dan lijkt hij tegen FC Groningen speelminuten te kunnen krijgen”, aldus trainer Slot.

Dennis van der Ree: “Goede gevoel niet later weg ebben”

Na lange tijd wist FC Groningen vorig weekend weer een duel te winnen. De ploeg van trainer Dennis van der Ree slaagde erin Excelsior Rotterdam met 3-0 te verslaan in de Euroborg. Dat gaf de Noordelingen een goed gevoel. “Deze zege was echt cruciaal. Dit werd echt tijd. Dit goede gevoel mogen we niet meer weg laten ebben”, zegt de trainer van FC Groningen.

“Kijken wat we tegen Feyenoord bij elkaar sprokkelen”

De trainer is dan ook hoopvol voor de komende duels. “Ik weet hoe hard de spelers er elke week voor werken. Dat ziet lang niet iedereen, maar er wordt echt hard getraind. Dan is het fijn als er ook eens een beloning volgt. We staan er weer een beetje bij. Nu eens kijken wat we de komende weken tegen Feyenoord en AZ bij elkaar kunnen sprokkelen. Vervolgens gaan we de strijd aan met de tegenstanders die rondom ons staan. We geven niet op”, besluit trainer Van der Ree.

Statistieken

Met 52 punten staat Feyenoord op de eerste plaats van de Eredivisie. De Rotterdammers worden op de hielen gezeten door Ajax dat 49 punten heeft en tweede staat. FC Groningen is de nummer zeventien in het rijtje. De ploeg heeft zeventien punten en dat zijn er vier meer dan hekkensluiter SC Cambuur.

Head 2 Head

FC Groningen en Feyenoord speelden op 15 januari tegen elkaar in de Euroborg. Toen slaagde de Rotterdammers erin te winnen met 0-3 bij de ploeg in het noorden. De laatste keer dat de teams elkaar troffen in de Kuip was op 5 maart vorig jaar. Toen werd het 1-1 in de Kuip.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord kwam deze week uit in de kwartfinales van de KNVB beker. Sc Heerenveen werd verslagen met 0-1 door een treffer van Santiago Tomas Gimenez. De Rotterdamse ploeg is sinds 27 oktober vorig jaar niet meer verslagen.

Huidige vorm FC Groningen

FC Groningen boekte vorig weekend een driepunter in eigen Euroborg. De ploeg van trainer Van der Ree versloeg Excelsior Rotterdam met 3-0. Een week eerder speelde de ploeg uit Groningen gelijk tegen FC Emmen (1-1).

Lappenmand

Bij Feyenoord is het afwachten wanneer de geblesseerde doelman Justin Bijlow weer kan aansluiten. Ook Quinten Timber en Patrik Walemark zijn er zaterdag nog niet bij als FC Groningen op bezoek komt.

FC Groningen-spelers Mads Bech Sorensen, Nordin Musampa, Paulos Abraham en Oliver Antman zijn er door kwetsuren ook niet bij in de Rotterdamse Kuip.

Prognose

En dan onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen. De bookmakers wijzen de Rotterdammers aan als favoriet in dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van Feyenoord en zetten bij de online bookmakers in op een 2-0 overwinning van de Rotterdamse ploeg. Wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd in de Kuip?

Quoteringen Feyenoord – FC Groningen

De Nederlandse wedkantoren hebben voor het duel van Feyenoord tegen FC Groningen de hoogste quoteringen ingedeeld wanneer er een zege van FC Groningen zal zijn. Als de ploeg uit het noorden komt en weet te winnen, kun je tot maximaal 14.00 keer het speelbedrag scoren bij Unibet.nl! Een behoorlijke quotering kunnen we stellen.

De quoteringen bij een gelijkspel staan op maximaal 7.00 keer het wedbedrag ingeschaald. Deze pre-odd wordt eveneens op dit moment het hoogst uitgekeerd door Unibet.nl!

Mocht Feyenoord de drie punten in de eigen Kuip houden, dan kun je bij de Nederlandse bookmakers relatief lage quoteringen verwachten en scoor je gemiddeld 1.23 keer de inleg. Check de meest actuele odds in het 1X2 spelsysteem op VoetbalGokken.nl en speel mee met Feyenoord – FC Groningen aanstaande zaterdag.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën