Eredivisie
03/06/2023 9 wedtips

Wedden op play-offs tussen FC Emmen – NAC Breda

Wedden op play-offs tussen FC Emmen – NAC Breda
FC Emmen
NAC Breda

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

In de promotie/degradatie play-offs speelt FC Emmen aanstaande zaterdag tegen NAC Breda. De return van de halve finale wordt gehouden Aan de Oude Meerdijk. De heenwedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de Drentse ploeg en dus gaat FC Emmen met een lichte voorsprong aan de terugwedstrijd beginnen. Welke ploeg gaat naar de finale? Vergelijk de Nederlandse bookmakers op VoetbalGokken.nl en speel mee voor de hoogst mogelijke pre-odds.

Dick Lukkien: “Het positieve gevoel heerst”

FC Emmen wist de heenwedstrijd met 1-2 te winnen bij NAC Breda. De Drentse formatie begint met een voorsprong aan de return voor eigen publiek en trainer Dick Lukkien kijkt er met een goed gevoel naar uit. “Zestig minuten lang waren we beter dan NAC. Dan vliegt er een bal binnen die van richting verandert. Maar bij mij overheerst toch het positieve gevoel”, zo vertelt trainer Lukkien.

“We moeten geen angst hebben”

De trainer van de ploeg in Emmen neemt na de nacompetitie afscheid van de Drentse club, maar wil nog alles uit de kast halen in de laatste wedstrijden die FC Emmen met de trainer speelt. “Ik wil FC Emmen graag goed achterlaten. Deze club moet erin blijven geloven. We moeten geen angst hebben”, verklaart de afzwaaiende trainer.

Peter Hyballa: “We zijn topfit en kunnen tot het laatste door”

NAC Breda-trainer Peter Hyballa is er klaar voor om de achterstand op FC Emmen Aan de Oude Meerdijk weg te poetsen. De trainer gelooft erin dat zijn team nog door kan stoten naar de finale. “We hebben afgelopen weekend in heel Europa gezien dat er gekke dingen kunnen gebeuren in het voetbal. Kijk maar naar Heidenheim en Borussia Dortmund. We zijn topfit en kunnen tot het laatste door”, zegt trainer Hyballa.

“Wij zijn nog niet dood”

In de heenwedstrijd die in het Rat Verlegh Stadion werd gehouden, zag trainer Hyballa zijn ploeg op een 0-2 achterstand komen na een fout van doelman Pepijn van de Merbel. De Duitse coach rekent het Van de Merbel niet zwaar aan. “Het is een fout, ja. Dat gebeurt. Hij moet daar niet komen, maar hij weet ook dat het niet alleen zijn schuld is. We moeten daar verdedigend ook beter staan. Ik geloof er nog in, we geloven in dit team. Wij zijn nog niet dood”, besluit trainer Hyballa.

Statistieken

De ploeg die het over twee wedstrijden het beste deed, mag zich gaan opmaken voor de finale van de promotie/degradatie play-offs. In de finale kan FC Emmen of NAC Breda het Almere City FC of VVV Venlo treffen. De winnaar van de finale speelt komend seizoen in de Eredivisie.

Head 2 Head

De heenwedstrijd werd afgelopen woensdag gehouden. In het Rat Verlegh Stadion won FC Emmen met 2-1. Nog voor de thee slaagde FC Emmen-spelers  Lorenzo Burnet en Ole Romeny erin om de Drentse ploeg op voorsprong te krijgen. Pas in de blessuretijd van de tweede helft maakte NAC Breda-speler Aime Omgba nog een doelpunt voor de Brabantse formatie.

Huidige vorm FC Emmen

In de Eredivisie heeft FC Emmen op 22 april voor het laatste gewonnen. De ploeg van trainer Lukkien versloeg toen sc Heerenveen met 2-3. De laatste vier duel in de competitie gingen verloren. De zege bij NAC Breda is de eerste overwinning in de maand mei voor de Drentse formatie.

Huidige vorm NAC Breda

NAC Breda heeft er al een speelronde opzitten in de promotie/degradatie play-offs. De ploeg van trainer Hyballa versloeg MVV Maastricht. In Breda wist NAC al met 1-0 te winnen. In Maastricht werd het nog eens 1-4 voor de ploeg uit Breda.

Lappenmand

FC Emmen-speler Rui-Jorge Monteiro Mendes kan door een blessure niet meespelen tegen NAC Breda.

Bij NAC Breda zijn Boris van Schuppen, Jarchino Antonia en Kaj de Rooij niet inzetbaar door knieblessure.

Prognose

En dan onze prognose voor de wedstrijd FC Emmen – NAC Breda. De bookmakers wijzen de Drentse ploeg aan als favoriet voor de terugwedstrijd van de nacompetitie. Wij verwachten ook dat de ploeg van trainer Lukkien wint en zetten bij de online bookmakers in op een 2-0 overwinning van FC Emmen Aan de Oude Meerdijk. Wat is jouw voorspelling?

Quoteringen FC Emmen – NAC Breda

De pre-odds bij de wedstrijd FC Emmen – NAC Breda zijn het hoogst ingedeeld bij een overwinning NAC Breda. Mocht de Brabantse formatie winnen in Emmen, dan keren de bookmakers tot 4.35 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel lopen de odds in het 1X2 spelsysteem ook hoog op. De wedkantoren op VoetbalGokken.nl hebben de pre-odds bij een gelijkspel in Emmen op maximaal 3.75 keer de inleg ingecalculeerd.

Gaat FC Emmen winnen en door naar de laatste ronde van de nacompetitie? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.80 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspeling op winst van FC Emmen. 

De return van de promotie/degradatie play-offs FC Emmen – NAC Breda wordt gespeeld op zaterdag 3 juni om 20:00 uur Aan de Oude Meerdijk te Emmen. De ploeg die in de tweeluik de beste resultaten boekten, gaat door naar de finale van de promotie/degradatie play-offs. Vergelijk, zet in en win de hoogste pre-odds bij de Nederlandse bookmakers via VoetbalGokken.nl!

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën