Nations League
12/06/2022

Hoge bookmakers-odds Nations League duel Engeland – Hongarije

Hoge bookmakers-odds Nations League duel Engeland – Hongarije
Engeland
Hongarije

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Voor aanstaande dinsdag staan de laatste wedstrijden voor de zomervakantie in de UEFA Nations League gepland. In Groep 3 treffen Engeland en Hongarije elkaar. De ploegen ontmoeten elkaar in het Molineux Stadion te Wolverhampton. Ontdek de hoogste odds die passen bij jouw voorspellingen bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl en speel mee.

Gareth Southgate: “Presteren en punten pakken tegen Hongarije”

Het gaat Engeland nog niet gemakkelijk af in Groep 3 van de UEFA Nations League. Bondscoach Gareth Southgate wil snel verandering zien in de wedstrijd tegen Hongarije. “We moeten ervoor zorgen dat we consequenter zijn in onze overtuigingen en de positie die we als team innemen. Tegen Hongarije gaan we proberen een goede prestatie neer te zetten en de drie punten te pakken”, zegt de bondscoach van Engeland.

“Spelers blijven geconcentreerd”

De bondscoach maakt zich echter geen zorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen de Hongaren en vertrouwt op zijn team. “Ik denk dat iedereen leert van elke ervaring die ze hebben meegemaakt. Ik weet dat onze spelers zich gewoon op het voetbal willen concentreren”, aldus bondscoach Southgate in zijn persconferentie.

Marco Rosse: “Wij zijn niet bang voor Engeland”

Hongarije werd als underdog in poule 3 gezien, maar de ploeg van bondscoach Marco Rossi draait goed mee met de landen Italië, Duitsland en Engeland. “Mijn ploeg is niet meer bang om het op te nemen tegen sterkere tegenstanders. Dit team is nu een team, het is misschien niet het beste team, maar het is een team dat steeds beter wordt en steeds meer vertrouwen krijgt”, zegt de keuzeheer van Hongarije.

“We moeten een goede dag hebben”

Dat er zomaar even drie punten geboekt worden in het Engelse Wolverhampton verwacht bondscoach Rossi nou ook weer niet, maar zijn team heeft wel een kans. “We weten dat het weer een zware wedstrijd gaat worden. Het is heel moeilijk om tegen Engeland te spelen. We moeten een goede dag hebben om het Engelse team te kunnen verslaan”, besluit bondscoach Rossi.

Statistieken

In Groep 3 gaat Italië aan kop met vijf punten. De Italianen worden gevolgd door Hongarije dat vier punten heeft. Duitsland staat daar met drie punten weer net onder. Engeland is met twee punten de nummer vier in de poule.

Head 2 Head

Op 4 juni speelden Engeland en Hongarije in Boedapest tegen elkaar. De Hongaren wonnen het duel met 1-0. Vorig jaar speelden de landen tegen elkaar in de groepsfase van de WK-kwalificatie. In het Wembley Stadion wisten de Engelsen ook niet te winnen van Hongarije. Het werd toen 1-1 in Londen. De uitwedstrijd in Boedapest werd toen wel gewonnen: eindstand 0-4 voor The Three Lions.

Huidige vorm Engeland

Engeland heeft tot nu toe de minste resultaten behaald in poule 3. De ploeg van bondscoach Southgate verloor de eerste poulewedstrijd met 1-0 van Hongarije. Vervolgens werden de punten gedeeld met Duitsland. In München werd het 1-1 tegen de Duitsers. Afgelopen zaterdag werd het 0-0 tegen Italië in het Molineux Stadion.

Huidige vorm Hongarije

Na de thuisoverwinning op de Engelsen (1-0) wist Hongarije geen vuist te maken tegen Italië. In Stadion Dino Manuzzi te Cesena werd met 2-1 verloren door de ploeg van bondscoach Rossi. In thuisland werd het afgelopen zaterdag 1-1 tegen Duitsland.

Prognose

En dan onze prognose voor dit Nations League duel in Groep 3 van de A-divisie. Wij voorspellen een 1-0 overwinning voor de Engelse ploeg gebaseerd het thuisvoordeel en de quoteringen die de bookmakers aanhouden voor een zege van Engeland.

Quoteringen Engeland – Hongarije

De quoteringen voor de wedstrijd Engeland – Hongarije staan het hoogst ingeschaald bij een zege van de Hongaren. Als Hongarije komt winnen in Wolverhampton dan kun je tot maximaal x 11.00 keer de inleg scoren.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem ook een flinke duit waard. De bookmakers keren maximaal x 5.25 keer de inleg aan je uit als de landen de punten delen.

Een overwinning van Engeland is in de pre-fase een quotering van gemiddeld x 1.31 keer je speelbedrag waard.
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën