Nations League
20/09/2022

Hoge odds duel Duitsland tegen koploper Hongarije in Nations League

Hoge odds duel Duitsland tegen koploper Hongarije in Nations League
Duitsland
Hungary

Aanstaande vrijdag krijgt Duitsland de kans eerste te worden in Groep 3 van de UEFA Nations League. De ploeg van bondscoach Hans Dieter Flick moet dan wel in eigen land winnen van Hongarije. De Hongaren zijn koploper in de poule, maar het puntenaantal met de Duitsers is slechts één. Er kan dus van alles gebeuren in de Red Bull Arena te Leipzig. Vergelijk bookmakers beschikbaar voor Nederland, zet in en win via VoetbalGokken.nl de hoogste odds!

Hans Dieter Flick: “Drie punten pakken tegen Hongarije”

Duitsland speelt vrijdag thuis tegen Hongarije en volgende week volgt de uitwedstrijd tegen Engeland. Bondscoach Hans Dieter Flick wil punten pakken tegen Hongarije. “We willen drie punten pakken. We willen onszelf in de komende twee wedstrijden belonen voor de moeite die we hebben gedaan. Het is belangrijk dat we de wedstrijden serieus en geconcentreerd benaderen”, zegt de oefenmeester van Die Mannschaft.

“Goede resultaten behalen richting het WK”

Het Duitse elftal kwam moeizaam op stoom in Groep 3 van de Nations League A, maar de laatste wedstrijd werd gewonnen met 5-2 van Engeland en dat duel ziet bondscoach Flick graag als voorbeeld. “Tegen Engeland was het een grote stap voorwaarts, dat moet bevestigd worden. Het is goed als we met goede resultaten het WK ingaan. Maar we willen ook andere spelers de kans geven. De focus ligt echter altijd op het resultaat”, aldus bondscoach Flick.

Marco Rossi: “Goede wedstrijd spelen tegen Duitsland”

Hongarije heeft zich niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar, maar bondscoach Marco Rossi wil het beste uit de twee komende duels zien. “Ik wil graag dat we een goede wedstrijd spelen tegen zowel de Duitsers als de Italianen. Het eindresultaat is altijd belangrijk, ik heb nog nooit gehoord van een ploeg die niet naar de grasmat ging zonder te willen winnen, maar als iemand nu voor me zou staan met een gelijkspel in Leipzig en dan ook nog in de Puskás Arena, zou ik hem zeker in de palm van zijn hand slaan”, zegt bondscoach Rossi.

“Niet denken dat we het gouden team zijn”

Hongarije verdedigd de komende week de eerste positie in de poule. Bondscoach Marco Rossi weet dat er met Duitsland uit en Italië thuis nog heel wat werk te doen is. “We zijn op de goede weg, daar is geen discussie over, maar we moeten blijven werken om beter te worden. Het is een enorme prestatie om zeven punten te hebben in vier wedstrijden, maar we zijn er nog niet. We moeten niet al denken dat we het gouden team zijn”, besluit de bondscoach van Hongarije.

Statistieken

In Groep 3 heeft Hongarije zeven punten en staat op de eerste plaats. Duitsland is de nummer twee met zes punten. Italië staat derde met vijf punten en Engeland sluit het rijtje van vier met twee punten. Hongarije en Italië doen beide niet mee aan het WK 2022.

Head 2 Head

Hongarije en Duitsland speelden op 11 juni afgelopen zomer nog tegen elkaar. Het duel werd in de Hongaarse Puskás Aréna gespeeld. De ploegen waren toen aan elkaar gewaagd. Het werd 1-1 in Boedapest.

Huidige vorm Duitsland

De eerste drie wedstrijd van Duitsland in de poulefase van de Nations League werden een puntendeling. De uitwedstrijd tegen Italië, thuis tegen Engeland en uit tegen Hongarije werden alle drie een 1-1 puntendeling. De laatste wedstrijd was tegen Italië en werd met 5-2 gewonnen.

Huidige vorm Hongarije

Hongarije begon de poulefase met 1-0 winst tegen Engeland. De uitwedstrijd tegen de Italianen ging met 2-1 verloren. Tegen Duitsland werd het een 1-1 gelijkspel in Boedapest. De laatste wedstrijd werd met 0-4 gewonnen van het Engelse team.

Prognose

En dan de voorspelling voor de wedstrijd Duitsland - Hongarije. De bookmakers wijzen Duitsland aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van Die Mannschaft en zetten in op een 3-1 zege van het Duitse elftal bij de online bookmakers.

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan voor Duitsland - Hongarije! Wat voorspel jij?

Quoteringen Duitsland – Hongarije

De quoteringen bij het duel Duitsland – Hongarije zijn het hoogst ingedeeld bij een zege van het Hongaarse teams. Als bondscoach Rossi en zijn mannen komen winnen in Leipzig keren de bookmakers met momenteel bij BetCity.nl de hoogste odds, maximaal x 13.50 je speelbedrag uit.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem een pre-odd van maximaal x 6.00 de inleg waard. Deze quotering kun je vinden bij bookmaker Unibet.

Een overwinning van de Duitsers wordt het meest voorspeld. De bookmakers zijn dan ook bereid tot maximaal x 1.25 het speelbedrag uit te keren bij een zege van Die Mannschaft.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën