Nations League
23/09/2022

Hoge odds UEFA Nations League voor Spanje – Zwitserland

Hoge odds UEFA Nations League voor Spanje – Zwitserland
Spanje
Zwitserland

Deze week staat het programma van de UEFA Nations League bol met mooie wedstrijden. De wedstrijd Spanje – Zwitserland in Groep 2 is er daar één van. De Nederlandse bookmakers keren torenhoge pre-odds uit aan voetbalgokkers die de uitslag van deze wedstrijd juist weten in te vullen op het wedformulier. Vergelijk de quoteringen, zet in en win hoge odds via VoetbalGokken.nl bij het duel Spanje – Zwitserland.

Luis Enrique: “Voorbereiden op lastige avond tegen Zwitserland”

Spanje gaat aan kop in Groep 2 van de League-A en treft met Zwitserland de nummer laatst in de poule. Bondscoach Luis Enrique waakt echter voor onderschatting. “We bereiden ons voor op een zeer lastige avond tegen een zeer goede, stugge Zwitserse ploeg. In wedstrijd zoals tegen Zwitserland sta ik erop: je moet een persoonlijkheid hebben om te spelen, anders wordt het een lastige opgave”, zo stelt de bondscoach van Spanje.

“Onze identiteit is om met de bal te spelen”

De oefenmeester van La Selección weet precies waar de knelpunten zitten. “Vooral als ze ons onder druk zetten. Dan brengen ze ons naar één kant van het veld en we hebben daar vaak geen oplossing voor. Alleen als je het heel goed doet, dan kun je een bal naar voren spelen en zo de druk verleggen. Wij zijn daar ook heel goed in, maar het is niet onze spelopvatting. Onze identiteit is om met de bal te spelen”, aldus bondscoach Enrique.

Murat Yakin: “Spanje speelt op hoog niveau”

Net als voor Spanje is voor Zwitserland de Nations League de laatste voorbereiding op het WK2022 in Qatar. Bondscoach Murat Yakin wil dan ook alles uit de kast halen voor de twee komende duels. “We willen de komende dagen gebruiken om nog dichter bij elkaar te komen om als team naar het WK te reizen. Spanje en Tsjechië zijn teams die op een heel hoog niveau spelen. Daarom zijn het twee belangrijke wedstrijden met het oog op het komende WK”, aldus de bondscoach van het Zwitserse elftal.

“Elke speler weet waar het om draait”

Zwitserland heeft in de Nations League de zes nog te halen punten hard nodig om in de League-A te mogen blijven. Bondscoach Yakin weet dat de komende dagen belangrijk zijn. “We willen absoluut in de hoogste klasse in de Nations League blijven. Elke speler weet waar het om draait. Iedereen die tot de kring van de nationale ploeg behoort, wil ook naar het WK. Gemotiveerd en gefocust zullen we deze twee wedstrijden aanpakken”, aldus Yakin.

Statistieken

Groep 2 van de League-A bestaat uit de landenteams Spanje, Portugal, Tsjechië en Zwitserland. De Spanjaarden staan eerste met acht punten. Portugal volgt met zeven punten. Op plek drie staat Tsjechië en Zwitserland is de nummer vier met drie punten.

Head 2 Head

Zwitserland en Spanje speelde op 9 juni afgelopen zomer ook tegen elkaar. Toen in Geneve. De ploeg van bondscoach Enrique won nipt met 0-1 dankzij een treffer van Pablo Sarabia in de dertiende minuut.

Huidige vorm Spanje

Spanje speelde op 12 juni dit jaar haar laatste duel in de Nations League. Het team van bondscoach Enrique trof toen Tsjechië. Op eigen bodem versloeg de Spaanse ploeg de Tsjechen met 2-0. De laatste wedstrijd in de poulefase van dit toernooi is tegen Portugal. Het landenderby wordt dinsdag in Lissabon gehouden.

Huidige vorm Zwitserland

Ook Zwitserland kwam voor het laatst in actie op 12 juni dit jaar. De ploeg van bondscoach Yakin speelde tegen Portugal en won dat duel met 1-0. De Zwitserse speler Haris Seferović scoorde al in de eerste minuut van de wedstrijd voor Schweizer Nati.

Prognose

En dan onze prognose voor de wedstrijd Spanje - Zwitserland. De bookmakers wijzen Spanje aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van het Spaanse elftal en zetten in op een 2-1 zege van de Spanjaarden bij de online bookmakers. Wat voorspel jij?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan voor Spanje - Zwitserland!

Quoteringen Spanje – Zwitserland

De quoteringen staan hoog ingedeeld bij het duel Spanje – Zwitserland. De hoogste pre-odd in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij winst van Zwitserland. Als de ploeg van bondscoach Yakin komt winnen stadion La Romareda keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal x 8.00 het speelbedrag uit.

Nog een hoge quotering wordt uitbetaald als het een gelijkspel wordt in de Spaanse plaats Zaragoza. De bookmakers gaan tot maximaal x 4.35 de inleg uitkeren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Een overwinning van Spanje levert met een gemiddelde quotering van x 1.50 de inleg nog een aardig zakcentje op.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën