Nations League
22/09/2022

UEFA Nations League wedden: Tsjechië – Portugal

UEFA Nations League wedden: Tsjechië – Portugal
Czech Republic
Portugal

In de UEFA Nations League spelen Tsjechië en Portugal aanstaande zaterdag tegen elkaar. De ploegen uit Groep 2 van de League A doen er alles aan om koploper Spanje bij te houden. Welke ploeg wint volgens jou dit duel dat gespeeld wordt in de Fortuna Arena te Praag. Bij VoetbalGokken.nl vind je de betrouwbaarste bookmakers met hoge quoteringen.

Jaroslav Silhavy: “Het wordt een grote wedstrijd tegen Portugal”

De Tsjechische bondscoach Jaroslav Silhavy is in zijn nopjes nu Portugal de volgende tegenstander is in de UEFA Nations League. “Natuurlijk voel ik de spanning al. Het wordt een grote wedstrijd met Portugal. Het is zo goed als uitverkocht! Ronaldo arriveert en dat is de kers op de taart”, vertelt bondscoach Silhavy over de wedstrijd van zaterdag in Praag.

“Portugal zal opnieuw favoriet zijn”

Afgelopen zomer wist Portugal in eigen land met 2-0 te winnen van Tsjechië. Ook voor het duel in Praag is Tsjechië volgens bondscoach Silhavy de underdog. “Ze zullen opnieuw een grote favoriet zijn, maar we zullen het proberen. In Portugal maakten de jongens het Ronaldo al ongemakkelijk, dus ik hoop dat we hem hier ook geen ruimte geven”, aldus de bondscoach van de Tsjechen.

Fernando Santos: “Tsjechië speelt niet zoals Spanje en Zwitserland”

De Portugese bondscoach Fernando Santos voorspelt een zware wedstrijd in Praag. “Het wordt een hele uitdaging. Tsjechië is niet zoals Spanje en Zwitserland, die in balbezit proberen te spelen. Zo'n kans om bijvoorbeeld van de diepte te profiteren, zal er niet zijn. Dit team houdt bijna altijd vier of vijf spelers achter zich en raakt niet uit balans”, vergelijkt bondscoach Santos de Tsjechen met de andere twee teams in de poule.

“Tsjechië kan heel snel toeslaan”

De bondscoach heeft nog meer lovende woorden voor het Tsjechische elftal. “Het is een heel goed georganiseerd team in verdedigend opzicht en speelt heel compact. Je moet geduld hebben om de ruimtes te vinden. Tsjechië kan heel snel toeslaan. Het is erg sterk in overgangen en snelle aanvallen. Ze zijn altijd op zoek naar diepgang van het spel, zoals ze deden met Spanje”, analyseert de bondscoach van Portugal.  

Statistieken

Momenteel staat Spanje eerste in Groep 2 van de League-A. De Spanjaarden hebben acht punten en spelen zaterdag tegen de nummer vier Zwitserland dat drie punten heeft.

Portugal heeft zeven punten en staat tweede. Tsjechië is de nummer drie met vier punten. Er zijn nog zes punten te halen in de poule.

Head 2 Head

Portugal en Tsjechië speelden op 9 juni afgelopen zomer in Lissabon tegen elkaar. De ploeg van bondscoach Santos won dat duel met 2-0 dankzij de goals van João Cancelo en Goncalo Guedes.

Huidige vorm Tsjechië

Op 12 juni dit jaar kwam het Tsjechische elftal voor het laatst bij elkaar voor de uitwedstrijd tegen Spanje. De Spaanse ploeg won met 2-0. Dit resultaat werd drie dagen eerder ook al behaald door Portugal dat van Tsjechië won in Lissabon. De laatste wedstrijd die de ploeg van bondscoach Silhavy won was de eerste wedstrijd in de poulefase. Van Zwitserland werd met 2-1 gewonnen.

 

Huidige vorm Portugal

Portugal verloor op 12 juni de wedstrijd tegen Zwitserland met 1-0. In eigen land wisten de Portugezen nog met 4-0 te winnen van het Zwitserse team. De derby tegen Spanje werd op 2 juni een 1-1 gelijkspel. Volgende week dinsdag wordt opnieuw de landenderby gehouden, maar dan in Portugal.

Prognose

Wat wordt Portugal – Tsjechië? De bookmakers wijzen Portugal aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van Portugal en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 zege voor de Portugezen bij bookmaker BetCity. Wat is jouw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan voor Portugal – Tsjechië.

Quoteringen Tsjechië - Portugal

De bookmakers schalen de quoteringen bij deze wedstrijd het hoogst in bij een zege van Tsjechië. De pre-odds in het 1X2 spelsysteem lopen op tot maximaal x 5.50 de inleg als de Tsjechen winnen in eigen huis.

Een gelijkspel is in de pre-fase goed voor een maximale bookmakersbeloning van x 3.60 je speelbedrag.

Wordt het een driepunter voor de Portugese ploeg? Dan keren zowel Unibet als BetCity een maximale quotering van x 1.75 het aantal ingelegde euro’s uit.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën