Oefenduel
20/03/2024 6 wedtips

Hongarije en Turkije bereiden zich tegen elkaar voor op EK 2024

Hongarije en Turkije bereiden zich tegen elkaar voor op EK 2024
Hongarije
Turkije

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Aanstaande vrijdag speelt Hongarije een oefenduel tegen Turkije. Beide landenteams gaan EK 2024 in Duitsland spelen. De Hongaren zijn bij de Duitsers in de poule ingedeeld. Turkije kan zich sowieso al opmaken voor de wedstrijden tegen Portugal en Tsjechië. Een goede voorbereiding is voor beide teams dus cruciaal. De Nederlandse bookmakers vinden dit en goede reden om de odds hoog in te schalen. Profiteer van de beste odds en deals via VoetbalGokken.nl!

Marco Rossi (bondscoach Hongarije): “Hopen fans tegen Turkije weer blij te maken”

Hongarije maakt zich op voor de oefenwedstrijden tegen Turkije en Kosovo. Bondscoach Marco Rossi blikt vooruit. “Ik moedig mijn spelers aan om te blijven ontwikkelen. Hongarije moet laten zien dat zij meekunnen met het Europees niveau. We werken er hard aan en hopen onze fans tegen Turkije weer blij te mogen maken”, zegt bondscoach Rossi.

“We willen het goed doen in Duitsland”

De bondscoach heeft vertrouwen in zijn spelers en denkt dat Hongarije het heel goed gaat doen op het EK. “Vroeger keek ik naar het EK op televisie, nu kijk ik hier zo verbaasd rond als een kind in een pretpark. Als we eenmaal in het pretpark zijn, willen we een spelletje spelen, we willen het goed doen. Straks gaan we naar Duitsland en proberen daar ons best te doen", voegde Marco Rossi eraan toe.

Vincenzo Montella (bondscoach Turkije): “Hechten belang aan vriendschappelijk duel tegen Hongarije”

Ook Turkije gaat deelnemen aan het EK dat deze zomer begint. Bondscoach Vincenzo Montella wil zijn team dan ook graag pijlen in de oefenwedstrijden tegen Hongarije en Oostenrijk. “We zijn erin geslaagd om een reis naar Duitsland te bemachtigen. We zijn erg blij. Nu hebben we een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hongarije voor de boeg, waar we belang aan hechten”, zegt de bondscoach van Turkije.

“Wie in goede fysieke conditie is, kunnen we uitnodigen”

De bondscoach wil zijn beste spelers zien spelen in de oefenwedstrijden. “We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op het EK van komende zomer. We hebben alleen de mogelijkheid om 20+3 spelers uit te nodigen. Wie in goede fysieke conditie is en een beetje een wedstrijd heeft gespeeld, die kunnen we uitnodigen. We moeten stap voor stap gaan. We hebben een belangrijk doel bereikt. Nu hebben we een tijd voor ons om ons voor te bereiden”, besluit bondscoach Montella.

Statistieken

Hongarije speelt de groepsfase van EURO2024 tegen Duitsland, Zwitserland en Schotland. De Hongaren staan op de 27ste plaats van de FIFA World Ranking en is daarmee als laagst geklasseerd van de landen in Groep A van EURO2024. Turkije staat op de 35ste plaats van de ranglijst van de FIFA. De Turken zijn ingedeeld in Groep F en spelen sowieso tegen Portugal en Tsjechië. Er komt aanstaande dinsdag nog een land bij in deze poule die zich via de promotie play-offs nog wist te plaatsen voor het EK.

Head 2 Head

Hongarije en Turkije speelden in de Nations League poulefase in 2020 nog tegen elkaar. De Hongaren wisten toen tweemaal te winnen van de Turken (0-1 en 2-0) en werden groepswinnaar in de poule. Turkije werd daarin vierde. Tijdens de WK2014 kwalificaties troffen Turkije en Hongarije elkaar ook. De Hongaren waren toen in eigen land een maatje te groot voor de Turken: 3-1. In Turkije werd het een puntendeling: 1-1.

Huidige vorm Hongarije

Hongarije speelde haar laatste wedstrijd tegen Montenegro. Die wedstrijd dateert op 19 november 2023. De ploeg van bondscoach Montella versloeg het elftal van Montenegro met 3-1. In dezelfde maand werd er ook tegen Bulgarije gespeeld, maar de Hongaren wisten niet te winnen van de Bulgaren en kwamen niet verder dan een gelijkspel: 2-2.

Huidige vorm Turkije

Turkije speelde op 21 november vorig jaar de laatste wedstrijd. Turkije speelde tegen Wales voor een EK ticket en wist die te bemachtigen door gelijk te spelen tegen het Welsh elftal. Het 1-1 gelijkspel tegen Wales was genoeg om eerste te worden in Groep D van de EK kwalificaties. In de maand november werd er ook gewonnen van Duitsland. In een oefenwedstrijd tegen de Duitsers werd het 2-3 voor Turkije.

Prognose Hongarije - Turkije

De VoetbalGokken.nl prognose luidt bij de oefenwedstrijd tussen Hongarije en Turkije een gelijkspel. Onze voorspelling is een 2-2 gelijkspel tussen beide landenteams. Deze weddenschap kan via het 1x2 spelsysteem al een mooie beloning opleveren.

Maar met een combideal kan er nog meer uit een correcte weddenschap bij de online bookmakers op VoetbalGokken.nl gehaald worden. Vergelijk de diverse pre-odds en speltypen met elkaar en scoor de beste EK-bookmakerdeals al voordat EURO2024 begonnen is.

Quoteringen voor Hongarije - Turkije

De quoteringen bij de oefenwedstrijd tussen Hongarije en Turkije staan het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Zijn de Hongaren en Turken even sterk in de Puskás Aréna? Dan keren de bookmakers tot 3.24 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van de Hongaren staan de odds op maximaal 3.20 keer het speelbedrag ingeschaald en daarmee zijn de odds niet veel lager dan bij een gelijkspel.

Winnen de Hongaren voor eigen publiek in Boedapest? Dan kunnen voetbalgokkers met een correcte voorspelling op winst van de Hongaren tot 2.25 keer het speelbedrag scoren.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën