WK 2022
27/03/2022

Haalt Portugal of Noord-Macedonië het WK2022 in Qatar?

Haalt Portugal of Noord-Macedonië het WK2022 in Qatar?
Portugal
North Macedonia

Voorspellingen van VG Experts

Onze voorspellingen zijn bedoelt als hulpmiddel en bieden geen garanties voor toekomstige resultaten.

Deze week worden de laatste tickets voor het WK2022 in Qatar uitgedeeld. De Europese landen die nog kans maken zijn Portugal, Noord-Macedonië, Polen en Zweden. De Portugezen spelen aanstaande dinsdag in Estádio do Dragão te Porto tegen de Noord-Macedoniërs. Gaat Portugal met sterspeler Cristiano Ronaldo naar het WK in Qatar? Voorspel deze laatste WK-kwalificatiewedstrijd via VoetbalGokken.nl!

Fernando Santos: “Tegen Noord-Macedonië is de finale”

Portugal speelt dinsdag de finale van de WK play-offs om een ticket naar Qatar tegen Noord-Macedonië. Er wordt gestreden om één ticket voor het WK2022 en bondscoach Fernando Santos wil daar met zijn ploeg alles voor geven. “Dinsdag tegen Noord-Macedonië is voor ons opnieuw een finale waarin we het maximale moeten geven om te winnen”, zegt de Portugese bondscoach.

“Winnen voor elf miljoen Portugezen”

Er staat dinsdag dus heel wat op het spel als Noord-Macedonië op bezoek komt. “De druk is naar mijn idee dus een positieve en geen negatieve factor”, zegt Santos. “Als de druk mijn spelers überhaupt beïnvloedt, is het in positieve zin. We willen naar het WK in Qatar en dus moeten we dinsdag winnen voor elf miljoen Portugezen en dat gaat ook lukken”, belooft de bondscoach van Portugal.

Blagoja Milevski: “Volop focussen op Portugal”

Voor Noord-Macedonië is er nog een obstakel te doorstaan voordat het landenteam aan haar eerste deelname van een WK ooit mag deelnemen. Bondscoach Blagoja Milevski heeft vertrouwen dat zijn ploeg ook van Portugal kan winnen. “We weten waar onze kracht ligt. Nu moeten we ons volop gaan focussen op de wedstrijd tegen Portugal”, zegt de bondscoach van Noord-Macedonië na de gewonnen wedstrijd tegen Italië (0-1).

“Portugal is laatste horde”

Het feest barstte los na de gewonnen wedstrijd tegen Europees kampioen Italië, maar de focus gaat snel weer naar Portugal. “Dat we van Italië winnen is niet iets kleins, maar hier houdt het niet op. Portugal is voor ons de laatste horde om ons te plaatsen voor het WK en we kunnen nergens anders aan denken”, aldus bondscoach Milevski.

Statistieken

Voor Portugal en Noord-Macedonië is deze wedstrijd de laatste kans om deel te mogen nemen aan het WK in Qatar. Sinds 1998 heeft Portugal geen wereldkampioenschapstoernooi gemist. Voor de Noord-Macedoniërs zal dit zelfs de eerste keer zijn sinds het voetballand niet meer bij Joegoslavië. hoort.

Head 2 Head

Portugal en Noord-Macedonië speelden tweemaal eerder tegen elkaar. Beide keren waren het oefenduels. In 2012 was dat de laatste keer. Toen kwamen de Portugezen niet verder dan een gelijkspel 0-0 tegen de Noord-Macedoniërs. In 2003 speelden de teams ook tegen elkaar. Portugal won toen met 1-0.

Huidige vorm Portugal

Vorige week versloeg Portugal het Turkije met 3-1 en stroomde hierdoor naar de finale van de WK kwalificaties. Otavio, Diogo Jota en Matheus Nunes scoorden voor de Portugese ploeg. Bij de Turken scoorde Burak Yilmaz. Sterspeler Cristiano Ronaldo deed in deze wedstrijd mee, maar scoorde niet.

Huidige vorm Noord-Macedonië

Noord-Macedonië moest vorige week zien af te rekenen met Italië. De ploeg van bondscoach Milevski slaagde erin de regerende Europees kampioen met 0-1 te verslaan. In het Italiaanse Palermo werd de wedstrijd pas beslist in de blessuretijd. Pas in de 92ste minuut schoot de Noord-Macedoniër Aleksandar Trajkovski pas in het net van de Italianen waardoor zijn ploeg dinsdag mag uitkomen tegen Portugal.

Prognose

En dan onze prognose. De bookmakers voorspellen een zege van het Portugal. Wij voorspellen bij Circus ook een overwinning van de Portugese ploeg en vullen een 2-0 zege in bij de Nederlandse goksite. Wat is jouw voorspelling voor deze laatste WK kwalificatiewedstrijd van Portugal - Noord-Macedonië?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan. Check bij de bookmakers ook de odds- voor de andere WK-kwalificatiewedstrijd Polen - Zweden.

Quoteringen Portugal – Noord-Macedonië

De bookmakers hebben torenhoge pre-odds ingedeeld voor de WK-kwalificatiefinale van Portugal – Noord-Macedonië. De hoogste pre-odd in het 1X2 spelsysteem staat ingedeeld bij een zege van Noord-Macedonië. Je kunt maximaal x 17.00 keer je inleg scoren als de Noord-Macedoniërs na Italië ook Portugal uitschakelen.

Een gelijkspel betekent verlenging van de wedstrijd en een maximale bookmakersuitkering van x 6.50 keer de inleg aan de voetbalgokkers onder ons die een X hadden ingevuld bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl.

Een zege en WK-ticket voor Portugal is in de pre-wedstrijd fase gemiddeld x 1.18 keer je inleg waard bij de Nederlandse online voetbalbookmakers.   
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën