WK 2022
23/03/2022

Wedden op oefeninterland Engeland – Zwitserland

Wedden op oefeninterland Engeland – Zwitserland
Engeland
Zwitserland

Deze week staan er heel wat interlands op het programma. Terwijl het Nederlands elftal het op gaat nemen tegen Denemarken speelt Engeland een oefenwedstrijd tegen Zwitserland. De Nederlandse bookmakers hebben dit duel niet over het hoofd gezien en schalen de pre-odds hoog in. Voorspel jij deze wedstrijd die zaterdag gespeeld wordt in het Wembley Stadion goed, dan kun je weleens gaan scoren bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Gareth Southgate: “Zwitserland is sterk en lastig te bespelen”

Bondscoach Gareth Southgate gaat al heel wat jaartjes mee als bondscoach van Engeland. De keuzeheer van The Three Lions weet dan ook waartoe Zwitserland in staat kan zijn en dat maakt dit oefenduel volgens de bondscoach dan ook perfect voor zijn elftal. “Zwitserland heeft een goede voetbalstructuur. Vanaf de jeugd spelen ze in een vast systeem. Hierdoor zijn alle spelers gewend om volgens de regels van het nationale elftal te spelen. Dat maakt de ploeg extra sterk en lastig te bespelen”, legt de bondscoach van Engeland uit in zijn persconferentie.

“Goede test”

In het Wembley Stadion te Londen ontvangt Engeland naast Zwitserland volgende week ook Ivoorkust. Bondscoach Southgate verwacht met de bezoekers uit Zwitserland al een sterke tegenstander te treffen. “Zij hebben als klein (voetbal)land misschien minder voetballers, maar dat maakt ze creatiever. Daarom ben ik ook blij dat we tegen Zwitserland oefenen, want dit is een goede test voor onze jongens”, aldus Southgate.

Murat Yakin: “We gaan proberen te winnen”

Zwitserland heeft met Murat Yakin een nieuwe bondscoach aangesteld. De bondscoach van het Zwitserse team wil met zijn team ver komen in de UEFA Nations League en op het WK2022 in Qatar. Yakin is dan ook blij met de oefenduel tegen Engeland. “We beginnen weer van voren af aan met deze eerste duels van 2022. Southgate is al jaren coach van Engeland, terwijl ik nog niet zo lang bondscoach van Zwitserland ben. Er is totaal geen druk, maar we gaan natuurlijk wel proberen te winnen. We hebben dit jaar hoge doelen gesteld voor zowel de Nations League als het WK”, zegt de  Zwitserse bondscoach.

”Maken goede kans”

Velen verwachten dat de Engelse formatie te sterk is voor de Zwitserse, maar daardoor is de bondscoach juist extra gedreven. “Met de juiste timing en het op juiste momenten druk zetten kunnen we een goede kans maken. Wij zijn de underdogs tegen de Engelsen, maar vanuit die positie hebben wij al vaker mooie dingen bereikt. Het is fijn om ons te meten met topploegen uit Europa”, besluit de keuzeheer van het Zwitserse elftal.

Statistieken

De oefenwedstrijden worden gespeeld in voorbereiding op de UEFA Nations League en WK2022 in Qatar. Engeland speelt volgende week nog een oefenduel in eigen land tegen Ivoorkust. Zwitserland neemt het dan ook thuis op tegen Kosovo. De Nations League start deze zomer. Het WK zal pas in november dit jaar van start gaan in Qatar.

Head 2 Head

In het Nations League toernooi van 2019 troffen Engeland en Zwitserland elkaar voor de laatste keer aan. Beide landenteams misten de finale en dus werd er gespeeld om de derde plaats. Die ging uiteindelijk naar Engeland dat pas na een penaltyreeks won van Zwitserland. In 2018 speelden de teams een oefenduel. Het Engelse team was ook toen iets te sterk voor de Zwitserse ploeg. Het werd toen 0-1 dankzij een goal van de huidige Manchester United-speler Marcus Rashford.

Huidige vorm Engeland

De ploeg van bondscoach Southgate sloot de WK-kwalificatiecampagne succesvol af met een duel tegen San Marino dat met 0-10 gewonnen werd. Ook Albanië werd verslagen met 5-0 in de WK-kwalificatiepoule. In oktober afgelopen jaar had de Engelse ploeg nog de grootste moeite om van Hongarije te winnen.  In het Wembley Stadion werd het 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Zwitserland

Zwitserland heeft nog altijd niet verloren onder leiding van bondscoach Yakin. Sinds de komst van 47-jarige keuzekeer in augustus 2021, heeft het Zwitserse team vier keer gewonnen en drie keer gelijk gespeeld in zeven wedstrijden. Zes van deze zeven duels waren officiële wedstrijden. Daarvan was de laatste tegen Bulgarije. De Zwitserse ploeg versloeg de Bulgaren met 4-0 werd in Luzern.

Prognose

En dan onze prognose. De bookmakers voorspellen een zege van Engeland. Wij voorspellen ook een overwinning van de Engelse ploeg en vullen een 3-2 zege in bij de Nederlandse bookmakers. Wat is jouw voorspelling voor dit WK kwalificatieduel van Engeland - Zwitserland?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan voor deze WK-play-off.

Quoteringen Engeland - Zwitserland

De bookmakers hoge verwachtingen van Engeland en schalen de pre-odds bij een zege van het Zwitserse team dan ook extra op. Mocht de Zwitserse ploeg winnen in Londen, dan keren de bookmakers maximaal x 4.75 keer het ingelegde geldbedrag uit.

Een gelijkspel krijgt ook een fraaie pre-odd mee voor deze oefenwedstrijd. Zijn de teams zaterdag aan elkaar gewaagd dan kan jij maximaal x 3.50 keer je speelbedrag scoren als je wedt bij de bookmakers op VoetbalGokken.nl!

Een zege van het Engelse team is in het 1X2 spelsysteem nog altijd goed voor een gemiddelde odd van x 1.80 keer je inleg en dat is bijna een verdubbeling van je speelbedrag.
 

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën