WK 2022
10/10/2021 0 reacties

WK kwalificatie wint Nederland van Gibraltar?

WK kwalificatie wint Nederland van Gibraltar?

Na de overwinning op Letland afgelopen vrijdag kan het Nederlands elftal zich gereed maken voor de volgende WK kwalificatie wedstrijd. Aanstaande maandag speelt Oranje in de Kuip te Rotterdam tegen Gibraltar. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal staat eerste in Groep G en neemt het op tegen de nummer laatst in het rijtje. Wordt dat een gemakkelijke wedstrijd of stoot Oranje de neus tegen Gibraltar? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.nl en scoor hoge odds!

Louis van Gaal: “Gibraltar gaat 1-6-3-1 systeem spelen”

Van Letland werd maar met 0-1 gewonnen door het Nederlands elftal in Riga, maar het leverde wel drie punten op in de poule. Bondscoach Louis van Gaal zag dat zijn ploeg moeite had om door te breken en te scoren tegen de Letten. Dat wordt volgens de bondscoach tegen Gibraltar maandag in Rotterdam niet gemakkelijker. “We moeten ons ook weer goed voorbereiden op Gibraltar, want die gaan heel verdedigend met een 1-6-3-1 systeem spelen. Dat wordt ook niet makkelijk”, blikte de bondscoach na de wedstrijd in Riga alvast vooruit.

“Tegen Gibraltar meer creativiteit nodig”

De vorige thuiswedstrijd werd tegen Turkije gespeeld en Oranje won toen met 6-1 van de Turken. De bondscoach verwacht niet direct weer zo’n resultaat tegen Gibraltar. “Of we die wedstrijd minimaal 5-0 moet worden? Nee! Het ligt eraan hoe de bal valt. Ook maandag zullen de ruimtes weer klein zijn en zal er creativiteit nodig zijn om Gibraltar uit elkaar te spelen en te kunnen scoren”, legt bondscoach Van Gaal uit.

Julio Cesar Ribas: “Geweldige ervaring tegen en in Nederland”

Tot nu toe leed Gibraltar de grootste nederlaag in Groep G in eigen land tegen Oranje. In maart dit jaar versloeg het Nederlands elftal de kleine staat in Spanje met 0-7. De bondscoach van Gibraltar Julio Cesar Ribas is er klaar voor om naar Rotterdam af te reizen om met zijn team opnieuw Oranje te ontmoeten. “Het wordt natuurlijk een geweldige ervaring om in de Kuip tegen Nederland te spelen.  We hebben nog een appeltje met ze te schillen nadat ze ons thuis met 0-7 hebben verslagen”, legt de bondscoach van Gibraltar de lat hoog.

“Gefocust op duel Nederland”

Gibraltar heeft nog geen punt gepakt in de poule en kwalificeren voor het WK zit er niet meer in voor de ploeg van bondscoach Ribas, maar de keuzeheer wil dat zijn team geniet van de wedstrijden die zij spelen. “Het gaat langzaamaan beter met ons, maar we hebben nog een hele lange weg te gaan. Ik moet mezelf misschien knijpen, maar echt het trainingskamp en de manier waarop we ons hebben voorbereid voor de tweekoppige wedstrijden (Montenegro en Nederland red.) betekent dat we allemaal volledig gefocust zullen zijn”, aldus de bondscoach van Gibraltar.

Statistieken

Met zestien punten staat Nederland op de eerste plek van de WK kwalificatie Groep G. Oranje wordt gevolgd door Noorwegen dat met veertien punten op de tweede plek staat. Turkije is de nummer drie met twaalf punten. Montenegro vinden we terug op de vierde plaats met elf punten. Letland is vijfde met vijf punten en Gibraltar staat met lege handen op de zesde plaats.

Head 2 Head

Het Nederlands elftal heeft nog maar één keer eerder tegen Gibraltar gespeeld en dat was in maart dit jaar. Onder leiding van Frank de Boer won Oranje met 0-7 van Gibraltar in het Victoria Stadion. Eerdere ontmoetingen met Gibraltar zijn ons niet bekend. Volgende maand worden er nog twee speelronden afgewerkt en wordt bekend welke landenteams zich plaatsen voor het WK 2022 in Qatar.

Huidige vorm Nederland

In Groep G verloor Nederland de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Turkije met 4-2 in Istanbul. Daarna wist Oranje te winnen van vijf wedstrijden te winnen. Alleen de uitwedstrijd tegen Noorwegen werd een gelijkspel 1-1 in Oslo. Dit was dan de eerste wedstrijd dat Louis van Gaal als bondscoach van Oranje optrad nadat Frank de Boer werd ontslagen. In november speelt het Nederlands elftal nog uit tegen Montenegro en thuis tegen Noorwegen.

Huidige vorm Gibraltar

Gibraltar heeft nog geen punt gepakt in de poule. Afgelopen vrijdag werd er thuis met 0-3 verloren van Montenegro. De ploeg van bondscoach Ribas speelt in november nog uit tegen Turkije en thuis tegen Letland.

Prognose

En dan de prognose voor Nederland - Gibraltar. Onze wedtip is een overwinning van Oranje: 5-0. Wat is jouw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor je gereed hebben staan.

Quoteringen Nederland – Gibraltar

De bookmakers keren torenhoge pre-odds uit als Gibraltar weet te stunten in de Kuip te Rotterdam. Wint de ploeg uit Gibraltar dan kunt je een beloning van x 30.00 keer je speelbedrag terugverwachten van de online bookmakers.

Ook een gelijkspel levert je een zeer hoge beloning op. Deelt Oranje de punten met de bezoekers uit Gibraltar dan wordt jouw inleg x 19.50 keer meer waard. Een overwinning van Nederland wordt het meest voorspeld en levert dus in het 1X2 spelsysteem x 1.01 keer je inleg op. 

De WK kwalificatie wedstrijd Nederland – Gibraltar wordt gespeeld op maandag 11 oktober om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Denk jij dat Oranje flink gaat scoren of blijkt Gibraltar toch een taaie tegenstander te zijn? Voorspel en win hoge bonussen bij de bookmakers via VoetbalGokken.nl!

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!