Adverteren

VoetbalGokken.nl richt zich sinds 2012 op de wereld van het “succesvol” en “winstgevend” gokken op voetbal wedstrijden. Onze website spreekt een grote en zeer specifieke doelgroep aan, wat adverteren op VoetbalGokken.nl erg interessant maakt. Door dagelijkse nieuwsberichten, nuttige weddenschap tips, uitgebreide recensies, strategieën en een breed arsenaal extra functionaliteiten, als bijvoorbeeld ons forum, spreekt dit een groot gedeelte aan om VoetbalGokken.nl blijvend te bezoeken.

Wij richten ons met name op bezoekers uit de Benelux en dus automatisch op Nederlands sprekende voetballiefhebbers. Deze bezoekers hebben als hoofddoel onze website te gebruiken om een weloverwogen voetbal weddenschap aan te gaan. Het grootste gedeelte van onze bezoekers is tussen de 18 en 35 jaar oud, met een brede interesse in voetbal en het succesvol en winstgevend inzetten op deze voetbalwedstrijden.

Specificatie, ontwerp en inhoud:

  •  Advertenties moeten een van de volgende bestandstypen bevatten: jpeg, gif, png of swf. 
  •  Advertenties mogen geen pornografische beelden bevatten, noch links naar aanstootgevende websites of niet besproken verwijzingen. 
  •  De inhoud van een advertentie wordt vooraf besproken en zal aan de eisen moeten voldoen die door beide groepen zijn goedgekeurd. 
  •  Het bestand moet niet onnodig groot zijn. We willen de bestandsgrootte van de advertenties zo veel mogelijk gereduceerd aangeleverd krijgen. 
  •  De inhoud van advertenties zal eerder geaccepteerd worden als deze voetbal-gerelateerde informatie bevat. Natuurlijk accepteren wij ook andere advertenties.

Prijzen en afmetingen:

Wij hanteren enkel vooraf besproken prijzen, volledig afgesteld op de positie die u als adverteerder wilt reserveren. Posities kunnen verschillen en (bij voorkeur) op maat worden gemaakt. Prijzen gelden voor de volledige duur van de advertentie.


adverteren_vg
Heeft u interesse in adverteren op VoetbalGokken.nl?
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Neem contact op via: info[at]voetbalgokken.nl.