Adverteren

VoetbalGokken.nl begeeft zich al sinds 2012 op de wereld van het gokken op voetbalwedstrijden. Onze website is ingericht en bedoelt om te voorzien in informatie over gokken op voetbal. VoetbalGokken.nl is een zeer dynamische website waarbij bezoekers dagelijks worden voorzien van relevante informatie omtrent actuele voetbalwedstrijden en het hierop voorspellen en gokken. Onze website spreekt een grote en zeer specifieke doelgroep aan, wat adverteren op VoetbalGokken.nl mogelijk interessant maakt voor uw bedrijf! Onze website richt zich uitsluitend op de Nederlandse markt en toont alleen beschikbare aanbieders (wedkantoren) met de daarvoor juiste officiële vergunningen uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. 

VoetbalGokken.nl richt zich met name op bezoekers uit Nederland. Onze bezoekers hebben als hoofddoel onze website als hulpmiddel te gebruiken om een weloverwogen voetbalweddenschap aan te gaan. Het overgrote gedeelte van onze bezoekers is tussen de 18 en 45 jaar oud, met een brede interesse in voetbal en het bij gelegenheid inzetten op voetbalwedstrijden.

Specificatie, ontwerp en inhoud:

  • Advertenties moeten een van de volgende bestandstypen bevatten: jpeg, gif of png.
  • Advertenties mogen geen pornografische beelden bevatten, noch links naar aanstootgevende websites of niet besproken verwijzingen.
  • De inhoud van een advertentie wordt vooraf besproken en zal aan de eisen moeten voldoen die door beide groepen zijn goedgekeurd.
  • Het bestand moet niet onnodig groot zijn. We willen de bestandsgrootte van de advertenties zo veel mogelijk gereduceerd aangeleverd krijgen.
  • De inhoud van advertenties zal eerder geaccepteerd worden als deze voetbal-gerelateerde informatie bevat. Natuurlijk accepteren wij ook andere advertenties.

Prijzen en afmetingen:

Wij hanteren enkel vooraf besproken prijzen, volledig afgesteld op de positie die u als adverteerder wilt reserveren. Posities kunnen verschillen en (bij voorkeur) op maat worden gemaakt. Prijzen gelden voor de volledige duur van de advertentie.

De beste Online Bookmakers