Bet365

Bet365 behoort wereldwijd tot de grootste in het aanbieden van sportweddenschappen. Met een bijzondere focus op voetbalwedden met tal van diverse voetbalweddenschappen, lijkt de voetbalvoorspeller hier zijn hart op te kunnen halen. Maar is Bet365.nl een juiste keuze als Nederlandse gokker? Je leest onze bevindingen hier en ontdekt of Bet365 als goksite geschikt is voor jou!

Ga naar bet365.nl
Bet365 Logo
Websitebet365.nl
Actief sinds 2021
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit
BetalingVisa LogoMastercard LogoBanktransfer LogoiDEAL LogoPayPal Logo
Betaalsnelheid Binnen 1-3 werkdagen
Min. uitbetaling €10,00
Min. inzet €0,10
Min. storting €5,00
Helpdesk 24/7 bereikbaar (Telefoon, E-mail, Live Chat)
Onze waardering7.7/10
Grootste wereldwijd afbeelding

Grootste wereldwijd

Bet365 is de grootste bookmaker ter wereld met 63 miljoen klanten!

Extra wedopties afbeelding

Extra wedopties

Onwijs veel extra wedopties met o.a. Cash Out, Edit Bet, My Alerts, Match Live en de Bet Builder!

Hoge bonus afbeelding

Hoge bonus

Bet365 heeft een hoge bonus tot €50 beschikbaar voor nieuwe spelers

Live streaming afbeelding

Live streaming

Bij Bet365 kijk je naar de beste sportwedstrijden via live streaming

Voetbalgokken offer

€50 Bonus

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Bonus claimen

Bet365 Review

We hebben er even op moeten wachten. Maar sinds oktober 2021 heeft ’s werelds grootste en bekendste bookmaker zich dan eindelijk in het Nederlandse goklandschap genesteld. Met Bet365 als bookmaker kun je 365 dagen per jaar gaan wedden op voetbal, tennis, Formule 1, wielrennen en meer. Je bent ook niet de enige die voor zijn sportweddenschappen naar dit van oorsprong Engelse wedkantoor gaat. Nog voordat Bet365 überhaupt de Nederlandse gokmarkt betrad, waren zo’n 63 miljoen mensen al bij deze bookmaker aan het wedden. Dat zegt wel wat! Bet365 staat bekend als een betrouwbare bookmaker met een ruim wedaanbod, mooie bonusacties, een goede livestream, en snelwerkende app en volop mogelijkheden om de standaard odds te verhogen. Dat klinkt alvast aantrekkelijk als je geld wilt verdienen met jouw voetbalkennis. Lees onze Bet365 review waarin de bookmaker uitgebreid is getest en beoordeeld. Zo kom je alles te weten over het wedden bij deze bookmaker.


Bet365: bookmaker met wereldwijde faam!

Bet365-oprichtster Denise Coates is een van de rijkste vrouwen van Groot-Brittannië. De basis van haar rijkdom werd al gelegd door haar vader Peter Coates. Maar dit is geen typisch verhaal van een vrouw die haar grote succes te danken heeft aan haar familie. Want waar Peter Coates klein begon, lukte het dochter Denise om het gokimperium naar grote hoogte te tillen.

Het verhaal van Bet365 begint in de jaren 80 van de vorige eeuw, als Peter Coates Provincial Racing opricht. Het wordt niet het grote succes waarop hij had gehoopt. Midden jaren 90 beleeft Provincial Racing zware tijden, maar toch besluit de dan net-afgestudeerde Denise Coates om deel uit te gaan maken van het familiebedrijf. Onder haar leiding keert het tij en het kleine gokimperium begint steeds groter te groeien. Toch is Coates zo verstandig om niet alleen van haar succes te genieten, maar ook naar de toekomst te kijken. Ze heeft al snel door dat ze uit moet wijken naar de online gokwereld als ze de toekomst van het familie-imperium veilig wil stellen.

Bet365 is 's werelds grootste online bookmaker

Hoewel er rond de eeuwwisseling al een paar online gokplatforms circuleren, staat alles nog erg in de kinderschoenen. Denise Coates laat zich hier niet door tegenhouden. Ze laat zich leiden door haar zakelijke instinct en gaat enthousiast maar doelgericht mee in de voorhoede. In 2001 is het dan zover. Het nieuwe online gokplatform komt online en krijgt de naam Bet365 mee. Vanaf dat moment gaat het hard. In twintig jaar tijd is Bet365 uitgegroeid tot één van de bekendste en meest gebruikte gokplatforms van over de hele wereld. Dit enorme succes heeft Denise Coates behoorlijk rijk gemaakt. De vele miljoenen die zij op haar rekening heeft staan, zijn misschien wat te hoog gegrepen. Maar als je het goed aanpakt, kun je toch flink cashen door bij Bet365 te gaan wedden op voetbalwedstrijden.

Bet365 geeft zijn eigen draai aan online gokken

Lang voordat veel van zijn concurrenten het levenslicht zagen, kwam het gokplatform van Bet365 al online. Je hebt dus echt te maken met een bookmaker die soms lef toont en het aandurft om nieuwe wegen te verkennen. Ondanks dat lef kleurt Bet365 wel keurig binnen de lijntjes. Gelukkig maar, want deze instelling heeft ze in oktober 2021 als een van de eersten een licentie voor Nederland opgeleverd.

Op het moment dat de Nederlandse gokmarkt in 2021 openging, konden slechts tien online wedkantoren meteen beginnen. De overige geïnteresseerde gokbedrijven moesten nog wat langer wachten omdat ze niet helemaal aan de strenge regels van de KSA voldeden. Het feit dat Bet365 bij die selecte groep hoort, geeft wel aan dat deze bookmaker zaken als veiligheid, transparantie en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt. Originaliteit overigens ook! Zo geeft Bet365 graag zijn eigen draai aan de eisen die de Kansspelautoriteit stelt.

Met ingang van oktober 2021 moeten bookmakers hun gokkers verplicht limieten laten instellen. Het gaat om limieten zoals de speelduur en de maximale storting. De meeste online gokkantoren vragen spelers om simpelweg een kort lijstje met limieten in te vullen. Bet365 kiest voor een heuse budgetcalculator én een gepersonaliseerde time-out. Originaliteit gecombineerd met een focus op veilig wedden: dat is alvast een goed begin als je je gaan inschrijven bij Bet365.

Bet365 Nederland

Met toetreding van het gokbedrijf Bet365 in Nederland, waar de goksite sindsdien als legale bookmaker sportweddenschappen mag aanbieden, lijkt het bedrijf volop te willen inzetten om de Nederlandse gokker voor zich te winnen. Bet365 gaat in Nederland volop inzetten om de sportgokken fanaten voor zich te winnen. Met een dure reclamecampagne – waarin wedden op voetbal overigens de hoofdrol speelt – wist Bet365 al snel naam te maken en behoort het direct tot de populairste keuze voor gokken bij een Nederlandse bookmaker.

Bet365 Nederland een ervaren speler en goksite

Als ervaren bookmaker en grootste goksite wereldwijd heeft Bet365 Nederland enorm veel ervaring in het aanbieden van sportweddenschappen. Bet365’s reputatie als vetaraan onder de bookmakers kunnen we als ‘zeer betrouwbaar’ omschrijven. De goksite is misschien niet de mooiste uit het beschikbare bookmaker aanbod voor Nederlandse gokkers. Overzichtelijk, gestructureerd en gebruikersvriendelijk is Bet365.nl voor de Nederland wél! Binnen no time heb je bij de online bookmaker een account geregistreerd (met welkomstbonus!) en staat er geld op je rekening, waarna het wedden op voetbal en andere sporten kan beginnen. Of je neemt een uitstapje en stapt aan de pokertafel met online poker of speelt live casino in een goedwerkende en beveiligde online gokomgeving.

Redenen om voor Bet365.nl te kiezen:

 • Geweldige combinatie van voetbal- en sportweddenschappen
 • Betrouwbare bookmaker met langdurig opgebouwde reputatie
 • Interessante Bet365 Nederlandse welkomstbonus beschikbaar bij aanmelding
 • Een grote selectie aan voetbalweddenschappen (en tig andere sportweddenschappen en paardenraces)
 • Volledige in-play gaming met live streaming beschikbaar
 • Tal van geweldige manieren om te wedden en een volledige selectie van populaire binnenlandse en internationale sporten
 • De site beschikt over een combinatie van geweldige gokfuncties waardoor deze in Nederland echt opvalt. Het ontwerp van de Bet365.nl site is even wennen voor de meeste Nederlanders misschien, maar blijft ondanks de overvloed aan informatie zeker gebruiksvriendelijk.
 • Overgang naar de Bet365 bookmaker verloopt probleemloos en soepel. Het is simpel schakelen tussen de verschillende secties en selecteert eenvoudig een weddenschap op de goksite.

Veilig geld storten in je Bet365 spelersaccount

Dankzij de licentie van de KSA weet je zeker dat de financiële zaken bij Bet365 goed en veilig geregeld zijn. Helemaal niemand van het wedkantoor kan bij de gegevens die nodig zijn voor een storting. Alles verloopt keurig via een beveiligde verbinding. Het maakt daarbij niet uit of je iDEAL of je creditcard gebruikt als betaalmethode.

Zodra je geld wilt storten, merk je meteen dat Bet365 een laagdrempelige bookmaker is. De minimale storting van slechts 5 euro biedt ruimte aan al die voetbalgokkers die graag voor de lol wat tijd doorbrengen bij een bookmaker. Ga je meteen voor het grote geld (en laten jouw financiën dat ook toe)? In dat geval kun je die 5 euro een heel stuk omhoog schroeven. Stortingen via iDEAL of creditcard worden altijd direct verwerkt. Je loopt dus geen vertraging op als je eerst je speelsaldo moet aanvullen voordat je kunt gaan gokken. Uitbetalingen laten meestal wel een paar werkdagen op zich wachten voordat het geld op je bankrekening staat. Maar dat is bij andere online wedkantoren niet anders.

Eerste storting op Bet365 levert tot €50 bonus op!

Je hoeft geen highroller te zijn om bij Bet365 te profiteren van een mooie welkomstbonus. Ben je 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Bet365? Een eerste storting van 5 of 10 euro is al genoeg om je te kwalificeren voor de bonus en levert je als nieuwe speler tot €50 totaal aan wedkredieten als welkomstbonus op. Er geldt hierbij een maximum bonusbedrag bij Bet365 tot 50 euro. De Bet365 bonus zit gebonden aan bonusvoorwaarden. Hieronder stapgewijs hoe het claimen van de bonus bij Bet365 werkt:

 • Meld je als nieuwe speler aan op Bet365.nl en claim met de minimale leeftijd van 24 jaar de beschikbare welkomstbonus.
 • Stort op je nieuwe Bet365 account een bedrag van €5 tot €10 en ontvang vervolgens hierop een vervijfvoudiging. Je krijgt bij een eerste storting van €5 dus totaal €25 aan wedkrediet dat je kan vrijspelen. Is jou eerste storting €10? In dit geval krijg je €50 toegekend aan wedkredieten op jouw spelersaccount.
 • Je dient eerst met jouw eigen gestorte bedrag te spelen, alvorens je de welkomstbonus kunt gebruiken. De vrijgespeelde wedkredieten zijn te claimen middels ‘wedkrediet gebruiken’ in het wedformulier bij het plaatsen van weddenschappen.

Zo claim jij die €50 welkomstbonus

Het is nogal een verschil of je welkomstbonus 5 euro of 50 euro bedraagt. Daarom is het altijd slim om eerst de voorwaarden door te nemen voordat je definitief een eerste storting doet. Belangrijk is dat je je welkomstbonus op Bet365 binnen 30 dagen na die eerste storting activeert. Daarnaast tellen alleen weddenschappen met een quotering van minimaal 1.20 mee voor deze welkomstactie. Dit minimum ligt overigens een stuk lager dan bij veel andere bookmakers. Zoals eerder genoemd is deze Bet365 bonus alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Al met al maken de goede voorwaarden deze welkomstbonus voor Bet365 Nederland zeker interessant.


Bet365 bonus nieuwe spelers

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. Storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.
 


Bet365 heeft meer acties voor je klaarliggen

De 100% welkomstbonus zorgt voor een prettige eerste kennismaking. Toch wed je het liefst bij een bookmaker die je niet vergeet als je eenmaal die registratie voltooid hebt. Bet365 is wat dat betreft precies wat je zoekt voor een online goksite. Deze bookmaker heeft veel extra acties op het platform staan, dus ook als trouwe speler kun je regelmatig profiteren.

Met zijn promotieacties richt Bet365 zich op allerlei sporten en soorten spelers. Maar als echte voetballiefhebber ben je vooral geïnteresseerd in de extra’s die je ontvangt als je gaat wedden op de Eredivisie, Premier League of Champions League. Misschien krijg je je inzet wel terugbetaald als de match niet verder komt dan een saai 0-0. Of claim een vroegtijdige uitbetaling als de ploeg die jij als winnaar hebt aangewezen, een voorsprong heeft van 2 doelpunten. Deze weddenschap wordt al vóór het eindsignaal behandeld als een gewonnen bet. Het gaat hier niet om enorm grote bonussen, maar ze kunnen toch net het verschil maken als je gaat wedden op voetbal.

Bet365 volgt het voetbal van over de hele wereld

Voordat je je verheugt op die 100% welkomstbonussen en de andere acties die Bet365 heeft klaarstaan, wil je wel weten of er genoeg te wedden valt. Want zeker als je graag voor de minder standaard wedopties en competities gaat, moet je kritisch zijn.

Bet365 is natuurlijk niet voor niets een van de grootste online bookmakers ter wereld. Als je het wedaanbod bekijkt, begrijp je direct waarom voetbalgokkers uit alle windstreken op dit gokplatform terechtkomen. Grote Europese competities zoals de Serie A en Ligue 1 worden afgewisseld met minder bekende voetbalcompetities uit bijvoorbeeld Thailand of Angola. Bet365 heeft dus een heel breed spectrum om uit te kiezen. Ook toernooien zoals de Champions League, Copa Libertadores en de CAF Confederations Cup ontbreken hier niet.

Gigantisch aanbod verschillende soorten weddenschappen

Qua variatie hoort Bet365 absoluut bij de top van de online gokwereld. Bovendien staat er per wedstrijd een uitgebreide lijst met voetbal-bets voor je klaar. Bij de grotere competities komt het aantal weddenschappen gemakkelijk boven de 100 uit. Er zijn wedkantoren dit aantal oprekken tot 150+ of zelfs 200+ verschillende inzetmogelijkheden, maar laat je hier niet door afleiden als je Bet365 een interessante optie vindt. Onze Engelse bookmaker laat namelijk genoeg te kiezen over. Ga bijvoorbeeld voor een van de volgende wedopties:

 • Het aantal goals in de eerste helft
 • De speler die het eerste/laatste doelpunt van de wedstrijd scoort
 • Het resultaat na 10 minuten (middels een 1x2 weddenschap)
 • Wedden met de Asian Handicap
 • Beide teams gaan scoren
 • Enzovoorts…

Deze mooie lijst met weddenschappen kun je heel goed gebruiken als je graag het Nederlandse competitievoetbal volgt. Want natuurlijk heeft Bet365 ook aandacht voor de Eredivisie en Eerste Divisie. En pak ondertussen meteen even de wedstrijden van Oranje mee. Kun je maar moeilijk kiezen uit de verschillende wedopties? Met zijn Bet Builder geeft Bet365 je de kans om weddenschappen binnen één voetbalmatch te combineren. Zo kun je jouw online wedbriefje gemakkelijk personaliseren.

Live voetbalwedden is een serieuze zaak bij Bet365

Zodra de eerste tekenen kwamen dat online sportwedden weleens heel groot kon worden, bedacht Denise Coates zich geen moment. Ze zorgde ervoor dat er binnen no time een online gokplatform kwam. Diezelfde voortvarendheid is ingezet voor in-play betting. Terwijl veel bookmakers van nu nog niet eens bestonden, was Bet365 al bezig met live wedden. Aan ervaring dus geen gebrek.

Bij Bet365 weten ze als geen ander hoe belangrijk live wedden is. Dat is wel te merken als je van de pre-match weddenschappen overschakelt op het gedeelte met live bets. Eigenlijk alles wat je zoekt, is aanwezig. In het overzicht met alle live voetbalwedstrijden zie je bijvoorbeeld meteen hoe de zaken ervoor staan. De huidige stand, de verlopen speeltijd en de quoteringen van de meest gespeelde weddenschappen: je ziet het allemaal in één oogopslag staan. Toch zoek je stiekem ook naar die andere belangrijke aanwijzing. Want op welke manier kun je de wedstrijd eigenlijk volgen?


Bet365 live streaming

Bet365 live streaming

Bij Bet365 springt het kunnen live streamen van live sportwedstrijden en direct uit. Met een enorme keuze aan sportevenementen om live te streamen, heeft Bet365 als goksite echt iets unieks te bieden. Live streamen op Bet365.nl is beschikbaar voor spelers met een actief account waar geld op staat of waar in de afgelopen 24 uur een weddenschap op is geplaatst. Voor bepaalde sportwedstrijden, zoals paardenraces geldt overigens wel een tarief van minimaal €0,50 inzet.

Het kijken naar live voetbalwedstrijden kent niet dit soort beperkingen en is met een actief account dus eenvoudig op de website te volgen. In een handig wedstrijd schema vind je welke sportevenementen en live wedstrijden worden aangeboden via live streaming en tijdstippen van aanvang. Wil je on the go geniet van live voetbal en wellicht ook direct live wedden op een bepaalde voetbalwedstrijd? Bet365 live streaming is zowel voor desktop als voor de mobiele telefoon beschikbaar.

In de lijst met live voetbalmatches doen twee icoontjes het belangrijkste werk. Het icoontje van een voetbalveld vertelt je dat je afhankelijk bent van de live statistieken en de grafische weergave van de wedstrijd. Kom je het play-icoon tegen, dan weet je dat jouw voetbalmatch van begin tot eind te volgen is via de Bet365-livestream. Doordat deze bookmaker in het algemene overzicht al een duidelijk onderscheid maakt, kun je extra snel bij de wedstrijden uitkomen die voor jou het interessantst zijn. Misschien leveren de live beelden in combinatie met de statistieken (die bij Bet365 onder andere inzicht geven het aantal schoten op doel, het aantal corners en de doelpuntenmakers) vrij snel inspiratie op voor een weddenschap. Als je de weddenschap eenmaal hebt staan, hoef je bij Bet365 niet voor de livestream te blijven hangen. Via de alert-functie houdt de bookmaker je goed op de hoogte van eventuele doelpunten. Handig, want zo kun je verder zoeken naar andere weddenschappen en tegelijkertijd in de gaten houden of je misschien de cash-out functie moet activeren.

Bet365 heeft gemiddelde odds, maar Combi Boosts doen wonderen

Soms is het helemaal geen gek idee om mee te gaan met de massa. Als 63 miljoen mensen kiezen voor Bet365, dan kun je erop vertrouwen dat de odds voor voetbalwedden niet heel slecht zijn. Anders zouden al die gokkers echt wel op zoek gaan naar een alternatief. Wil je toch wat vergelijkingsmateriaal? Laten we dan kijken naar het Spaanse competitieduel tussen Athletic Bilbao en Villarreal uit seizoen 2021/22. Voor een 1x2 weddenschap zet Bet365 de odds op 2.50 (1), 3.10 (x) en 3.00. Concurrent BetCity zet in op 2.45 (1), 3.15 (x) en 3.00 (2). Behoorlijk vergelijkbaar dus. Zelfs bij het Nederlandse voetbal kun je soms geluk hebben, ook al is Bet365 een buitenlandse bookmaker. De wedstrijd FC Utrecht – Heerenveen uit 2021/22 laat dat wel zien. Bet365 noteert odds van 1.40 (1), 4,75 (x) en 7.00 (2). Concurrent TOTO zet in op quoteringen van 1.44 (1), 4.90 (x) en 6.60 (2). Als je hier geloofde in een Friese zege, dan was Bet365 dus een heel slimme keuze geweest.

Boost je odds met de Bet365 Combi Boosts

Met de reguliere quoteringen ontlopen de bookmakers elkaar niet zo heel veel. Des te interessanter is het om te kijken naar de opties om quoteringen te verhogen. Het helpt al als je die single bet inwisselt voor een combi bet. Maar daar blijft het bij Bet365 niet bij. De bookmaker stelt voor bepaalde competities de Combi Boosts beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld gaan wedden op de Ligue 1 of de Premier League en durf je wel wat risico te nemen? Met een meervoudige weddenschap kun je tussen de 5% en 70% extra verdienen. Dit percentage komt bovenop het geldbedrag dat je normaal gesproken met deze combinatieweddenschappen zou winnen. Wees wel voorzichtig, want de kans op verlies is relatief groot. Vind je winnen juist belangrijker dan zoveel mogelijk geld verdienen, dan heeft Bet365 nog een interessante lijst voor je klaarstaan. De bookmaker zet alle weddenschappen met odds van maximaal 2.00 voor je op een rij. Erg handig voor als je je bankroll voorzichtig maar doelgericht wilt opbouwen.

Voetbalwedden op een prijswinnend gokplatform

Je moet er vaak snel bij zijn als je gaat wedden op voetbal. Inspelen op de steeds veranderende quoteringen… wedden op die ene wedstrijd die begint op het moment dat je nét even buiten de deur bent… voetbalmatches kijken via de livestream… dankzij de Bet365-app kan het allemaal. De gebruiksvriendelijke en goedwerkende app heeft diezelfde overzichtelijke indeling als het gewone gokplatform. Bij Bet365 navigeer je moeiteloos van de pre-matchweddenschappen naar de vele live bets, en van je wedbriefje klik je snel door naar de pagina met veelgestelde vragen.

Goedgevulde prijzenkast

Visueel gezien heeft Bet365 niet het meest aantrekkelijke sportsbook neergezet. Er zijn bookmakers die dat echt een stuk beter hebben gedaan. Toch laat de goedgevulde prijzenkast je meteen weten dat je verder moet kijken dan naar het uiterlijk alleen. In 2021 won Bet365 nog de Online Sports Betting Operator-award tijdens de Global Gaming Awards in Londen. En dat was zeker niet de eerste prijs. Je hebt hier te maken met een bookmaker die alles goed op orde heeft. Een makkelijk bereikbare klantenservice mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Is Bet365 betrouwbaar en veilig voor wedden op voetbal?

Als we kijken naar de cijfers zien we dat Bet365 als het op uitbetalen van haar spelers aankomt, betrouwbaar is en uitbetaald. Uiteraard is de bookmaker hiertoe verplicht en is dit niet meer dan normaal, maar wel een lekker gegeven. Het bedrag van uitbetaling door Bet365 was in 2014 bij de bookmaker goed voor 1 miljard pond dat aan winsten werd uitgekeerd.  Meewegend onze eigen ervaring bij Bet365, waar wij zelf al jaren weddenschappen plaatsen en geregeld in het casino deelnemen, verloopt altijd vlot en professioneel verloopt, kunnen wij voor onszelf met een gerust hart en vertrouwd gokken op Bet365.nl. 

Internetgeruchten en Bet365 klachten

De veel voorkomende klachten zoals die gelden bij iedere online onderneming nemen we even voor lief. Er zijn op internet namelijk ook een aantal serieuze klachten te lezen over Bet365 als goksite. Hierbij wordt geclaimed dat het bedrijf doelbewust de nummeriek en willekeur zou bepalen doormiddel van manipulatie. Echter is over deze fraude claim geen enkel bewijs terug te vinden en wordt hiervoor ook geen bewijs of ondersteunende documenten aangeleverd. Het is dan ook eerder waarschijnlijk dat een speler deze claims uit wrok richting de bookmaker heeft gedaan. Dit zien we vaker bij telleurgestelde spelers – die op deze wijze de goksite in kwestie  - in discrediet willen brengen.

Vrijwel nooit bijzonderheden vanuit controle toezichthouders

Als grootste bookmaker ter wereld kan Bet365 het zich strict genomen eigenlijk niet veroorloven dit soort misstappen te begaan. Het risico is immers te groot en de pers zou bij het vernemen van dit soort grootschalige fraude per direct aan de bel trekken.

Het wereldwijd operende bedrijf Bet365 staat daarnaast ook nog eens onder zeer streng toezicht van toonaangevende kansspelautoriteiten. Deze toezichthouders zien toe op stricte naleving van regels en controles die constant worden uitgevoerd. Middels Random Number Generator wordt gezorgd voor eerlijk spel en de toezichthouders handhaven o.a. door deze nummeriek methodes goed te controleren op transparantie en eerlijkheid van het spel. En zo zijn er nog tal van checks die Kansspelautoriteit Nederland, maar ook andere toonaangevende waakhonden wereldwijd bij de bookmaker uitvoeren. Hierboven kunnen we daarom eerder genoemde claims als vrijwel niet geloofwaardig en ongegrond kunnen bestempelen. De bookmaker was naar alle waarschijnlijkheid tegen de lamp gelopen, waarbij de licentie(s) ingetrokken zouden zijn. En dat is nooit het geval geweest bij Bet365!

Professioneel en snel geholpen bij de Bet365-klantenservice

Een groot, internationaal wedkantoor met ruim 63 miljoen klanten: dat maakt nieuwsgierig. Grote kans dus dat je Bet365 snel met een bezoekje vereert om te kijken of dit dé bookmaker voor jou is. Maar voordat je een spelersaccount overweegt, wil je wel weten hoe het zit met de klantenservice. Je wilt op elk moment van de dag contact op kunnen nemen zodat je weinig hinder ondervindt van eventuele technische problemen en andere zaken. De Bet365-klantenservice is het makkelijkst te bereiken via de live chat. Stel je vragen eenvoudig en snel in het chatvenster en voor je het weet, kun je je weer volledig focussen op al je voetbalweddenschappen. Je kan de Nederlandse Bet365 klantenservice ook bereiken via e-mailadres [email protected] of bellen op het telefoonnummer +44 1782 684 648. 

Bereikbaar in twaalf verschillende talen

Een groot pluspunt van Bet365 als bookmaker is dat ze in twaalf verschillende talen 24/7 bereikbaar zijn voor vragen en het verhelpen van eventueel voorkomende problemen tijdens het gokken op de site. Het maakt dus niet uit op welk moment van de dag je besluit een gokje te wagen, want bij Bet365 staat op ieder moment een werknemer voor je klaar. In onze test hebben we meermaals contact opgenomen met de Bet365 helpdesk en werden iedere keer netjes, geduldig en professioneel te woord gestaan. Bij taalbarrières biedt de brede eerder besproken 12 opties aan talen uitkomst. Wel zo prettig en het voorkomt simpelweg gedoe in communicatie.

Veelgestelde vragen vind je in Bet365's FAQ

De uitgebreide FAQ pagina met veelgestelde vragen biedt ook uitkomst wanneer je vragen hebt over het spelen op Bet365.nl. Veel vragen zijn door Bet365 namelijk op deze FAQ pagina al beantwoord, waardoor je mogelijk binnen mum van tijd antwoord hebt op een vraag waarmee je zit. De FAQ pagina’s zijn netjes en overzichtelijk ingedeeld en je merkt ook al snel op dat Bet365 het correct en transparant delen van informatie richting hun spelers hoog in het vaandel heeft staan.

Onze Bet365 beoordeling

Bet365 is één van de beste bookmakers in ons land. Dat is niet alleen nu het geval, maar is eigenlijk de afgelopen jaren wereldwijd te zien. Bet365 is dan ook niet voor niets wereldwijd de grootste bookmaker en aanbieder van online sportweddenschappen. Jarenlang hebben wij daar als Nederlanders niet van kunnen profiteren, aangezien Bet365 voorheen nog niet in Nederland actief was. Sinds 1 oktober 2021 is dit gelukkig wel het geval en kunnen Nederlandse liefhebbers van het voorspellen van voetbal en andere sporten hun hart bij deze grote bookmaker ophalen.

En daar zijn wij van VoetbalGokken.nl ook erg blij mee. Wat ons betreft geniet je bij deze bookmaker van heel veel voordelen. Het spelaanbod, de duidelijke website, betrouwbare reputatie en de welkomstbonussen + promoties, zoals in deze Bet365 review aangehaald, hier enkele voorbeelden van zijn. Wacht dus niet langer wanneer je wilt wedden op voetbal en maak direct een account aan op Bet365.nl en vergaap je aan het indrukwekkende aanbod in vele voetbal weddenschappen!

Vergelijk bookmakers zoals Bet365

Kies uit de beste bookmakers zoals Bet365 op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo BetMGM

BetMGM

betmgm.nl

Check

Nieuw in Nederland!

Check

Spectaculaire promo's

Check

Claim €50 Free Bets

Logo LeoVegas

LeoVegas

leovegas.nl

Check

Bekende naam

Check

Competitieve odds

Check

Tot wel €50 bonus

Logo Jacks.nl

Jacks.nl

jacks.nl

Check

Enorm aanbod voetbal

Check

Live voetbalwedden

Check

Jack's Specials

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Check

Uitstekende reputatie!

Check

Aantrekkelijke odds

Check

24/7 klantenservice

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.