Betway

Betway heeft een aanvraag gedaan bij de Kansspelautoriteit en wordt momenteel beoordeeld door de toezichthouder. Op het moment dat bookmaker Betway beschikbaar is in Nederland zullen wij hier direct over berichten en de bookmaker uitvoerig uittesten!

Betway is op dit moment niet beschikbaar in Nederland

Bekijk bookmakers met licentie
Betway Logo
WebsiteNiet beschikbaar
Actief sinds 2022
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit
BetalingVisa LogoMastercard LogoBanktransfer LogoiDEAL Logo
Betaalsnelheid -
Min. uitbetaling €0,00
Min. inzet €0,00
Min. storting €0,00
Helpdesk -
Onze waardering6.5/10

Betway is op dit moment niet beschikbaar in Nederland

Bekijk bookmakers met licentie

Betway Review

→ Betway is momenteel nog niet beschikbaar voor Nederlandse spelers.

Betway is een bookmaker waar je online sportweddenschappen kunt afsluiten. Betway werd opgericht in 2006 en heeft als goksite een betrouwbare reputatie sindsdien opgebouwd. Betway heeft voor Nederland nog geen vergunning vanuit de Kansspelautoriteit Nederland om sportweddenschappen of online casino spellen te mogen aanbieden en is daardoor nog niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Houd VoetbalGokken.nl komende periode goed in de gaten voor de laatste updates omtrent wedden op Betway.nl. Zodra Betway Nederland mag betreden en een vergunning heeft voor het aanbieden van sportweddenschappen, hoor je het bij ons!


Binnenkort wedden bij Betway Nederland

Mogelijk kunnen Nederlandse gokkers binnenkort wel weddenschappen plaatsen op Betway.nl. Bookmaker Betway heeft namelijk een aanvraag voor een vergunning bij de Nederlandse Kansspelautoriteit lopen. Het bedrijf hoopt binnenkort een licentie te verkrijgen en zich daarmee ook in Nederland legaal op de gokmarkt te mogen begeven.

Is Betway.nl nog niet beschikbaar?

Het is momenteel niet mogelijk om Betway in Nederland te bezoeken, aangezien het gokbedrijf spelers uit Nederland niet mag toelaten. Als je Betway.nl bezoekt krijg je de melding ‘access denied’ (toegang geweigerd). Zodra Betway.nl beschikbaar is hoor je het op VoetbalGokken.nl. Wij houden de Nederlandse gokmarkt en het beschikbare aanbod van bookmakers voor wedden op voetbal dagelijks scherp in de gaten. Dus houd VoetbalGokken.nl goed in de gaten en wees altijd op de hoogte van het betrouwbare en legale aanbod van bookmakers.

Speel bij bookmakers met officiële licentie

Door te spelen bij een bookmaker met licentie van de Kansspelautoriteit speel je als speler onder toezicht en ben je beschermt door strenge wet- en regelgeving. Je speelt via het vergelijkingsoverzicht op onze website altijd bij een Nederlandse aanbieder die toegestaan is voor Nederland. Wedden op voetbal is daarmee via onze selectie van bookmakers veilig en altijd bij officiele vergunninghouders. Een weddenschap plaatsen op het internet is bij de Nederlandse bookmakers legaal en strict gereguleerd onder streng toezicht.

Vergelijk bookmakers zoals Unibet

Kies uit de beste bookmakers zoals Unibet op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo BetMGM

BetMGM

betmgm.nl

Check

Nieuw in Nederland!

Check

Spectaculaire promo's

Check

Claim €50 Free Bets

Logo LeoVegas

LeoVegas

leovegas.nl

Check

Bekende naam

Check

Competitieve odds

Check

Tot wel €50 bonus

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Check

Uitstekende reputatie!

Check

Aantrekkelijke odds

Check

24/7 klantenservice

Logo Jacks.nl

Jacks.nl

jacks.nl

Check

Enorm aanbod voetbal

Check

Live voetbalwedden

Check

Jack's Specials

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.