BoyleSports

BoyleSports is momenteel nog in afwachting van een licentie voor het betreden van de Nederlandse gokmarkt. Zodra BoyleSports beschikbaar is voor Nederland, lees je hier een uitgebreide BoyleSports review en beoordeling...

Ga direct naar boylesports.nl
BoyleSports Logo
Website boylesports.nl
Actief sinds 2022
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit
Betaling Banktransfer Logo
Betaalsnelheid -
Min. uitbetaling €0,00
Min. inzet €0,00
Min. storting €0,00
Helpdesk -
Onze waardering 7.5/10
Ruime keuze voetbal afbeelding

Ruime keuze voetbal

BoyleSports blinkt uit in vele opties voor voetbalwedden

Hoge odds afbeelding

Hoge odds

Gemiddeld een hogere odds waardering op BoyleSports

Unieke promoties afbeelding

Unieke promoties

BoyleSports komt regelmatig met unieke promoties en bonussen

Snelheid uitbetalen afbeelding

Snelheid uitbetalen

Positieve reputatie in snelheid van uitbetalen van geld op je account.

BoyleSports review

BoyleSports is momenteel nog niet beschikbaar voor Nederland en zit in de aanvraagprocedure voor het verkrijgen van een Nederlandse licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen in Nederland. BoyleSports is internationaal een grote speler in online gokken en richt zich voornamelijk op wedden op sport, waaronder voetbalweddenschappen het meest en met een gevarieerd aanbod uitblinkt! Al met al lijkt de komst van BoyleSports naar Nederland veel goeds te beloven en een aanvulling te worden op het reeds bestaande aanbod bookmakers.


Komt goksite BoyleSports naar Nederland?

Is BoyleSports een betrouwbare bookmaker voor het maken van een veilige transactie? Als we internationaal kijken naar BoyleSports, merken we op dat de ervaringen voornamelijk positief zijn en het gokbedrijf een breed gedragen en jarenlange betrouwbare reputatie als bookmaker heeft opgebouwd. Naast de betrouwbaarheid van BoyleSports, staat deze bookmaker ook goed aangeschreven om de keuze mogelijkheid en simpele manier van afhandeling en gebruiksvriendelijkheid voor het doen van betalingen.

BoyleSports heeft overweldigende keuze voor voetbalweddenschappen

BoyleSports zal deze positieve kenmerken voor de Nederlandse website met het verkrijgen van een Nederlandse licentie uiteraard ook willen bieden om de kwaliteit van BoyleSports.nl te kunnen garanderen. Een licentie voor online gokken heeft BoyleSports daarbij ook niet zomaar gekregen. BoyleSports wordt getest door de Kansspelautoriteit toezichthouder voor het voldoen aan voorwaarden en bijvoorbeeld verslavingspreventie. De bookmaker zal voor Nederland aan deze strenge toelatingseisen moeten voldoen en strict naleven. BoyleSports zal bij toetreding tot de online gokmarkt in Nederland dus een betrouwbare bookmaker en veilige keuze zijn voor het plaatsen van een weddenschap.

Veel sporten en weddenschappen bij BoyleSports

BoyleSports doet zijn naam op het gebied van diversiteit en keuze aanbod in sportweddenschappen wel echt eer aan. Je hebt bij BoyleSports namelijk – en vooral  met wedden op voetbal - een overweldigend aanbod in keuze voor het plaasten van weddenschappen. Met een groot aantal sporten valt BoyleSports website zeker positief op. Een kleine greep waar BoyleSports uitblinkt met zijn aanbod zijn naast voetbalwedden ook Golf, Tennis, Cricket en Darts. Maar ook minder populaire sporten zoals Futsal, Handbal, Badminton en Aussie Rules (en nog veel meer) krijgen op de goksite ruim aandacht en breed aantal wedopties. Je hebt daarbij eveneens een bijzonder grote keuze in markten en gevarieerde wedopties. Bij BoyleSports kan het zomaar gebeuren dat je boven honderd markten hebt bij het wedden op een populaire voetbalwedstrijd.

BoyleSports weet waar het als gokbedrijf  goed in is. Door duidelijk te richten op het aanbieden van een zo compleet mogelijk aanboden van voorspellingen, weet de BoyleSports toch internationaal vaak op te vallen tussen andere grote lang gevestigde namen. 

Vergelijk bookmakers zoals BoyleSports

Kies uit de beste bookmakers zoals BoyleSports op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Check

Nederlands #1 keuze

Check

Aantrekkelijke odds

Check

Krijg €40 Free Bets

Logo BetCity

BetCity

betcity.nl

Check

Nederlandse roots

Check

€50 Free Bet

Check

24/7 helpdesk

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Check

Enorm populair!

Check

€50 Free Bet

Check

Jack's Specials

Logo Bet365

Bet365

bet365.nl

Check

63 miljoen klanten wereldwijd

Check

Top welkomstbonus

Check

Veel wedopties

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!