ZEbet

Bookmaker ZEbet is sinds begin 2022 in het bezit van een Nederlandse licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen op ZEbet.nl. Maar hoe betrouwbaar is deze bookmaker eigenlijk? En wat zijn de mogelijkheden voor wedden op voetbal? Je leest en ontdek het allemaal in onze uitgebreide ZEbet review!

Momenteel niet beschikbaar
ZEbet Logo
Aanbieder ZEbet
Actief sinds 2022
BetalingBanktransfer LogoiDEAL Logo
Betaalsnelheid Binnen 2-4 werkdagen
Min. uitbetaling €20,00
Min. inzet €0,50
Min. storting €15,00
Helpdesk Telefoon, E-mail, Live Chat
Onze waardering6/10
Cash-out functie afbeelding

Cash-out functie

Met één muisklik een lopende weddenschap snel en handig uitbetalen.

ZEpoints afbeelding

ZEpoints

Je spaart automatisch met wedden op ZEbet punten, in te ruilen voor leuke items!

Voor recreatieve spelers afbeelding

Voor recreatieve spelers

ZEbet hanteert dagelijkse limieten en is met name geschikt voor de recreatieve spelers.

Welkomstbonus afbeelding

Welkomstbonus

Claim als nieuwe speler via bonuscode 'VG' een exclusieve welkomstbonus!

Belangrijke update

We willen graag een update delen over ZEbet, een bookmaker die voorheen beschikbaar was op onze website. ZEbet is niet langer beschikbaar op VoetbalGokken.nl en maakt geen deel meer uit van onze selectie van beste bookmakers. Aangezien ZEbet niet meer beschikbaar is, is de ZEbet review ook niet langer toegankelijk. Wij adviseren je om ons overzicht van betrouwbare bookmakers voor Nederland te raadplegen met alternatieve opties.

Kies een alternatieve bookmaker met Nederlandse licentie:

1
Logo BetMGM

BetMGM

betmgm.nl

2
Logo LeoVegas

LeoVegas

leovegas.nl

3
Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

ZEbet Review

Sinds de Nederlandse online gokmarkt in 2021 openging, hebben we de ene na de andere bookmaker zien komen. Op sommige bookmakers zitten veel voetbalgokkers al maanden of zelfs jaren te wachten. Andere wedkantoren bewijzen zichzelf als ze eenmaal online staan. Dan is er nog een derde groep met bookmakers die eigenlijk weinig toevoegt wanneer ze de gokmarkt betreden. ZEbet is zo’n bookmaker. Het wedaanbod is prima, maar verschilt amper van dat op andere gokplatforms. De odds zijn redelijk, maar liggen vaak net iets lager dan bij de concurrentie. En de klantenservice is behulpzaam, maar de openingstijden en contactmogelijkheden zijn niet optimaal. Kortom, ZEbet is voor veel voetbalgokkers niet de allerbeste optie.


Veel ZEbet en een vleugje Runnerz

Emmanuel de Rohan Chabot is de grote man achter ZEbet. In thuisland Frankrijk timmert de bookmaker al sinds 2010 aan de weg. In Nederland kunnen gokkers sinds maart 2022 bij ZEbet terecht. Toch dook de naam ZEbet al veel eerder op in de (online) nieuwsberichten. In 2018 kwam namelijk naar buiten dat de bookmaker paardentotalisator Runnerz ging overnemen. Een logische zet, want paardenraces zijn een belangrijk onderdeel voor moederbedrijf ZEbetting & Gaming. Al is er op zebet.nl vooral heel veel plek voor voetbalweddenschappen.

ZEbet heeft een wat compact sportaanbod

Heb je zin in een potje roulette of een spelletje Starburst? Sla ZEbet dan maar over, want dit gokbedrijf richt zich volledig op online sportweddenschappen. Nu je weet dat er een sterke connectie is tussen ZEbet en het voormalige Runnerz, verwacht je waarschijnlijk een groot aanbod met paardenraces. Maar ook die kom je nergens tegen. Alleen dat ene woord vertelt je subtiel dat er nóg een gokplatform is. Via het woord ‘ZEturf’ (in de lijst links bovenin je scherm) opent zich namelijk een heel nieuw platform dat zich volledig richt op al die paardenraces die je misschien al van Runnerz kent. Hiermee houdt de bookmaker een heel duidelijke scheiding aan.

Claim met onze promocode ' VG ' jouw exclusieve ZEbet bonus!

Dat ZEbet zijn paardenweddenschappen gescheiden houdt van de rest van het sportaanbod, is maar goed ook. Zo kun jij je namelijk volledig focussen op de lijst met ongeveer twintig verschillende sporten. De lijst is wat compacter dan die van de meeste online bookmakers, maar dat merk je vooral als je wilt wedden op een kleinere sport als tafeltennis of surfen. Want dan grijp je bij ZEbet mis. Wil je het wedden op voetbal hooguit eens afwisselen met de Formule 1, het tennis of het NBA-basketbal? In dat geval kun je prima bij ZEbet terecht.

Een redelijk standaard aanbod voor de voetbalfan…

Liefhebbers van voetbalweddenschappen hebben bij ZEbet keuze tussen competities uit ruim zestig verschillende landen. Er is niet per se een reden om voor het wedaanbod naar ZEbet te gaan, maar het voetbalaanbod geeft ook geen reden om deze bookmaker te ontwijken. Oftewel: het aanbod voor de voetbalwedder is redelijk standaard en toch vrij compleet. Zo kun je wedden op grote competities en toernooien als de Champions League, het WK voetbal, de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga. Deze populairdere keuzes vult de bookmaker aan met kleinere competities uit onder ander Kosovo en Zuid-Korea. Hou je het liever bij Nederlandse voetbal, dan kun je je vermaken met de Eredivisie, Eerste Divisie en de KNVB Beker.

…maar de statistieken doen hun werk

Zodra je een voetbalwedstrijd op het oog hebt, ontvouwt zich bij ZEbet een mooie lijst met weddenschappen. Wederom is de bookmaker weinig onderscheidend, en toch grijp je maar zelden mis. Dubbele kans, het aantal doelpunten voor de thuisploeg, de eerste doelpuntenmaker, de winstmarge, Both Teams to Score in de tweede helft, periodeweddenschappen, handicapweddenschappen… ZEbet biedt variatie genoeg. Laat je bij de keuze voor je weddenschap vooral leiden door de uitgebreide statistieken die op het platform staan. Bij de grotere competities zie je precies in hoeveel procent van de matches een club minstens één keer heeft gescoord of wat het percentage is van wedstrijden met meer/minder dan 1.5, 2.5 of 3.5 doelpunten. Dat is natuurlijk enorm handig.

ZEbet heeft niet de beste odds

Met zijn uitgebreide statistieken geeft ZEbet je houvast als je gaat wedden op voetbal. Maar je hebt weinig aan houvast alleen. Je wilt ook hoge odds zodat die winnende voorspelling een goede beloning oplevert.

Laten we meteen duidelijk zijn: zoek je een bookmaker met hoge odds, sla zebet.nl dan maar over. Kijk bijvoorbeeld naar de odds bij het Premier League-duel Manchester City – Liverpool (seizoen 2021/22). Voor een 1x2 weddenschap zet ZEbet de odds op 2.05 (1), 3.65 (x) en 3.45 (2). Concurrent BetCity heeft de quoteringen voor diezelfde weddenschap op 2.05 (1), 3.70 (x) en 3.50 (2) staan. Zo’n zelfde verschil zien we bij veel andere voetbalwedstrijden, waaronder die in de Eredivisie. Wedden op de wedstrijd Heerenveen – Groningen levert bij ZEbet odds op van 2.35 (1), 3.30 (x) en 3.05 (2). Holland Casino zit daar net iets boven met quoteringen van 2.45 (1), 3.30 (x) en 3.10 (2). Je loopt dus geld mis als ZEbet jouw bookmaker is.

Cruciale elementen ontbreken bij de live voetbalweddenschappen

Net als alle andere online bookmaker combineert ZEbet zijn pre-match weddenschappen met live bets. Terwijl de actie op het veld in volle gang is, kun jij op zoek naar het perfecte moment om in te zetten.

Omdat de juiste timing bij live weddenschappen cruciaal is, is het zaak dat je de voetbalmatch zo goed mogelijk kunt volgen. Helaas is er geen livestream aanwezig op het platform van ZEbet. Je bent volledig aangewezen op de live wedstrijdstatistieken en eventueel een computersimulatie. Een ander minpunt is het ontbreken van een overzichtelijke live kalender. Je kunt zien welke voetbalmatches bezig zijn, maar je hebt geen idee wat er over 6 of 12 uur gebeurt. Er zijn echt betere bookmakers als je graag live wedt op voetbalwedstrijden.

Een overzichtelijk platform waar je snel de weg vindt

Vanuit thuisland Frankrijk probeert ZEbet steeds meer voet aan de grond te krijgen in de rest van Europa. Met de livegang van zebet.nl heeft ook Nederland zijn eigen ZEbet-platform.

Zebet.nl is een overzichtelijk gokplatform met een traditionele indeling. Met links de lijst met sporten, een middenstuk met actuele wedstrijden en op rechts ruimte voor je wedbriefje, kun je bij ZEBet bijna blind je weg vinden. De duidelijke kopjes begeleiden je snel naar de juiste locatie op het platform. Je ziet direct waar je moet zijn als je meer wilt weten over de app, de welkomstbonus, de cash-out optie en meer. Dat geldt zowel voor de gewone website als voor de ZEbet app.

Het opvallende aan het ZEbet sportsbook is dat alles goed de ruimte krijgt. De letters zijn relatief groot waardoor je niet naar het scherm hoeft te turen om alle informatie tot je door te laten dringen. Ook de wedstrijden en weddenschappen zelf krijgen goed de ruimte. Geen op elkaar gepropte lijsten dus met alle Eredivisie-, Premier League- en Bundesligawedstrijden, en dat werkt erg goed. Je bent helaas wel verplicht om de lijsten met wedstrijden zelf door te spitten, want een zoekfunctie ontbreekt.

De cash-out is de meest in het oog springende functie

Op het sportbook van ZEbet is een prominente plek ingericht voor de cash-out functie. Met één muisklik kom je terecht bij alle weddenschappen waarvoor deze optie geldig is. Daarnaast kun je ook niet om het cash-out logo heen als je door de lijst met voetbalmatches scrolt.

Dat deze bookmaker de cash-out optie zo groots aankondigt, zegt wel wat. En dat is niet per se goed nieuws. Het lijkt erop dat ZEbet erg trots is dat het een cash-out aanbiedt, terwijl deze optie voor de meeste bookmakers gewoon een vanzelfsprekendheid is. Wanneer je op zoek gaat naar andere extra functie, begrijp je meteen waarom ZEbet de cash-out zo enorm promoot. Want die Bet Builder, live alerts en andere handige functies waarmee een bookmaker zich kan onderscheiden, ontbreken in dit sportsbook.

Win je vaak en veel? Dat wordt een ritje naar Rijswijk…

De online gokwereld maakt het voor highrollers makkelijk om de ene na de andere weddenschap aan te gaan. Met inzetten die rustig richting de honderden of zelfs duizenden euro’s per keer gaan, loopt de winst bij dit soort spelers snel op. Juist dat is problematisch bij ZEbet. Iedere speler die een bedrag van boven de 7.500 euro wil laten uitkeren, moet zich persoonlijk melden op het Nederlandse hoofdkantoor. Win je vaak en veel, dan kun je dus met enige regelmaat in de auto springen richting het ZEbet hoofdkantoor in Rijswijk.

De focus ligt bij ZEbet op de recreatieve (voetbal)gokker

Bij de meeste online bookmakers hoef je echt geen enorme geluksvogel te zijn om dat bedrag van 7.500 euro een keer aan te tikken. Met voldoende kennis van zaken, een goede voorbereiding en een beetje lef kun je een heel eind komen. Behalve als je bij ZEbet speelt. Deze bookmaker werkt met maximale stortingslimieten die opvallend laag liggen.

Gokkers van 24 jaar of ouder lopen tegen een stortingslimiet van 100 euro per dag en 1.000 euro per week/maand aan. Via de klantenservice kun je dit bedrag iets opkrikken, maar nog steeds mag je niet boven de 3.000 euro per maand uitkomen. Voor spelers onder de 24 jaar gelden stortingslimieten die weer een stukje lager liggen.

ZEbet richt zich met dit soort maximale limieten overduidelijk op de recreatieve (voetbal)gokker. Hierdoor verwacht je bijna een extreem lage minimale storting, maar dat valt weer tegen. ZEbet accepteert stortingen vanaf 15 euro en je kunt gebruikmaken van iDEAL of een creditcard. Voor uitbetalingen geldt diezelfde minimale limiet van 15 euro.

ZEbet klantenservice: geen live chat en geen 24-uurs bereikbaarheid

Je hoeft niet meteen naar het hoofdkantoor in Rijswijk af te reizen voor elk probleem waar je tijdens het voetbalgokken tegenaan loopt. Want natuurlijk heeft bookmaker ZEbet gewoon een klantenservice voor je geopend. Verwacht geen 24-uurs bereikbaarheid, maar de praktijk leert dat de klantenservicemedewerkers echt hun best doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Toch is er nog een ander groot nadeel. Er is namelijk geen directe chatfunctie aan het platform gekoppeld. Als alternatief kun je contact opnemen via WhatsApp, bellen of een bericht sturen via het online contactformulier. En ja, dat geldt ook voor algemene vragen. Een goede FAQ-pagina ontbreekt namelijk bij bookmaker ZEbet.

Je kunt veilig wedden bij deze online bookmaker

ZEbet is geen bookmaker die meteen overtuigt. Vooral de tegenvallende odds, het gebrek aan een goede chatfunctie en het feit dat je voor hoge uitbetalingen toch echt moet afreizen naar ZEbet’s hoofdkantoor, zijn veelgehoorde redenen om deze bookmaker links te laten liggen.

Ondanks dat ZEbet niet de beste bookmaker uit het Nederlandse goklandschap is, kun je er wel volledig veilig een gokje wagen. Het platform voldoet aan alle eisen qua beveiliging en privacy. Daarnaast neemt ZEbet duidelijk zijn verantwoordelijkheid als het gaat om gokverslaving en -problemen. Zoals de Kansspelautoriteit eist, moet je bij deze bookmaker je eigen spelerslimieten instellen. Daarnaast controleert ZEbet of je oud genoeg bent om te mogen gokken én wordt je naam met het Cruks-systeem vergeleken. Op zebet.nl staat er echt veilige gokomgeving voor je klaar.

Ben je toch overtuigd van ZEbet, dan zijn er deze bonusacties

Bookmaker ZEbet is misschien geen enorme toevoeging aan de al bestaande gokmarkt, maar je profiteert nog altijd van een prima wedaanbod, een veilig platform en mobiel wedden met de een handige ZEbet app. Is dat voor jou genoeg om toch een account aan te maken? Dan ligt er meteen een welkomstbonus voor je klaar. ZEbet werkt met een 100% stortingsbonus ter waarde van maximaal 50 euro. Er zijn bookmakers die een meer lucratieve welkomstbonus uitdelen. Maar het voordeel van zo’n lagere bonus is dat er weinig obstakels zijn om dat welkomstgeschenk te kunnen claimen.

Naast een 100% welkomstbonus heeft ZEbet ook tijdelijke acties. Denk bijvoorbeeld aan een free bet als je geld inzet op de Premier League-kraker Manchester City – Liverpool. Daarnaast spaar je bij elke weddenschap van 1 euro of meer voor ZEpoints. Zodra je via dit loyaliteitsprogramma 2.000 punten bij elkaar hebt gespaard, kun je ze inwisselen voor een free bet van 10 euro. Dat is mooi meegenomen!

Een extra tip: wil je niets missen van de promotieacties en andere nieuwtjes? Meld je dan aan bij de ZEbet Arena, zoals de bookmaker zijn socialmediakanalen zelf noemt. Zo blijf je continu op de hoogte van alles wat er op zebet.nl speelt.

Vergelijk bookmakers zoals Unibet

Kies uit de beste bookmakers zoals Unibet op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo BetMGM

BetMGM

betmgm.nl

Check

Nieuw in Nederland!

Check

Spectaculaire promo's

Check

Claim €50 Free Bets

Logo LeoVegas

LeoVegas

leovegas.nl

Check

Bekende naam

Check

Competitieve odds

Check

Tot wel €50 bonus

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Check

Uitstekende reputatie!

Check

Aantrekkelijke odds

Check

24/7 klantenservice

Logo Jacks.nl

Jacks.nl

jacks.nl

Check

Enorm aanbod voetbal

Check

Live voetbalwedden

Check

Jack's Specials

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.