Algemeen
29/06/2015

Halve finales Copa America

Halve finales Copa America
In America zijn ze klaar voor de halve finales van de Copa America 2015. Voor het kampioenschap zijn Chili, Peru, Argentinië en Paraquay nog in de run. Brazilië heeft de koffers al moeten pakken na de wedstrijd 1-2 tegen Paraquay. Chili wist Uruguay achter zich te laten met 1-0 winst in de 81e minuut en speelt tegen Peru terwijl Argentinië de strijd tegen Paraquay aangaat. De twee winnaars treffen elkaar in de finale van de Copa America 2015.

Argentinië tegen Paraquay

Argentinië zal zich weer van de goede kant moeten laten zien tegen de Paraguayanen. Sterspeler Lionel Messi heeft nog niet veel doelpunten gemaakt in het Amerikaanse voetbaltoernooi. De Argentijn heeft wel vaker laten zien dat hij ineens de smaak te pakken krijgt. Messi heeft het afgelopen seizoen bij FC Barcelona de één na de andere doelpunten weten te maken. De aanvoerder van de Argentijnen scoorde pas één keer op de Copa América en wist tegen Colombia wederom niet tot scoren. "Het is onvoorstelbaar moeilijk scoren voor Argentinië", gaf Messi toe aan Argentijnse media. "We speelden tegen Colombia onze beste wedstrijd van het toernooi en we creëerden erg veel kansen. Uiteindelijk hadden we geluk dat we de penaltyserie wonnen", aldus de sterspeler. Paraquay heeft Brazilië naar huis gestuurd en zit vol zelfvertrouwen. Dit is vier jaar geleden ook al gebeurd in de zelfde rondes van de Copa America. Het elftal van bondscoach Ramón Diaz maakt zich geen zorgen voor de wedstrijd tegen Argentinië. Derlis Gonzalez aanvaller van FC Basel was de ster van de wedstrijd maar kreeg na de wedstrijd te horen dat zijn oom was overleden. Zal hij tegen Argentinië weer volop meespelen of krijgt Messi het spel nu eindelijk naar zijn hand?

Chili tegen Peru

Chili moet de wedstrijd tegen Peru zonder verdediger Gonzalo Jara doen na dat hij een handtastelijke uithaal heeft gemaakt in de match tegen Uruguay. Jara maakte een geruchtmakende prik tussen de billen van de Uruguayaanse spits Edinson Cavani. Cavani de spits van Paris Saint-Germain reageerde hier fel op en gaf Java er goed van langs wat hem een tweede gele kaart koste. De tuchtcommissie van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol heeft Jara zondag voor drie wedstrijden geschorst en daardoor zal hij niet meer spelen in de Copa America 2015.Peru heeft de afgelopen wedstrijd gespeeld tegen Bolivia en is door winst 3-1 doorgestoten naar de halve finales van de Copa America. Paolo Guerrero was de grote held die er voor zorgde dat Peru een ticket in handen kreeg voor de wedstrijd tegen Chili. Guerrero spits van Flamengo scoorde drie keer en maakte hiermee een loepzuivere hattrick. Daar kon Bolivia echter niet tegen op. “We worden alsmaar sterker”, zo verklaarde Guerrero die ook nog bij Bayern Munchen heeft gespeeld. Vier jaar geleden speelde Peru ook al de halve finale van de Copa America. De Peruanen zullen nu voorbij Chili moeten om de finale te halen. Het elftal van trainer Argentijn Ricardo Gareca moet zich nu klaar maken voor de volgende wedstrijd.

Bookmakers Chili en Argentinië favoriet

Voor zowel winst voor Argentinië als Chili staat een quotering van x 8.50 en maakt wel duidelijk dat deze twee landen de volgens de bookmakers tegenover elkaar komen te staan. Winst voor Peru en Paraquay levert een kleine beloning x 1.50. Gelijkspel voor beide partijen is natuurlijk ook goed mogelijk en de quotering hiervoor is dan ook hoger x 4.20 en maakt het leuk om een hierop een gokje te wagen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De halve finale van de Copa America Chili – Peru wordt gespeeld op dinsdag 30 juni 2015 om 01.30 uur(Nederlandse tijd). Argentinië - Paraquay wordt gespeeld op woensdag op woensdag 1 juli 2015op dezelfde tijd. Wie denk jij dat er gaat winnen en de grote finale weet te bereiken? Vertrouw je voetbalkennis en durf een gokje te wagen.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers