Bookmaker
22/11/2022

Bookmaker en andere nieuwtjes over het WK Qatar

Bookmaker en andere nieuwtjes over het WK Qatar

Nog een paar dagen en dan is het zover: het WK voetbal in Qatar gaat van start. Niet alleen de voetbalfans, maar ook de bookmakers kunnen bijna niet wachten. Wordt dit het WK van Oranje onder Louis van Gaal?  De bondscoach is weer duidelijk als altijd: hij ziet wel een kans voor het huidige Nederlands elftal. De realiteit is dat er ook grotere favorieten zijn. Brazilië lijkt er goed voor te staan en ook Argentinië zou kunnen vlammen als Messi het team bij de hand neemt. In Europa zijn Frankrijk en Spanje sterke troeven. Of zou de (ervaren) gouden generatie bij België de andere teams een kunstje kunnen flikken. Indien je wel van een gokje houdt, wijzen we je op de volgende nieuwtjes.

WK pool € 100.000 van BetCity

Met het WK Qatar in zicht hebben ongetwijfeld een paar miljoen Nederlanders weer een pool ingevuld voor het toernooi dat op 20 november begint. Op bedrijven, in het verenigingsleven of in de familie is er altijd wel iemand die een voetbalpool organiseert voor een evenement waar ook Nederland aan meedoet. Maar dit keer is er ook een andere optie. Bookmaker BetCity organiseert een pool met in totaal € 100.00 aan geldprijzen. Meedoen is gratis voor alle leden van de vergunninghouder.  Het systeem is bekend. Wie mee moet doen moet eerst voorspellen welke teams de poule-fase zullen overleven. Voor wie dat het beste doen, liggen er al prijzen te wachten. De hoofdprijzen zijn bestemd voor de spelers die de uitslagen in de knock-out fase en de wereldkampioen het beste weten te voorspellen. Wil je meedoen, kijk dan even op de site van BetCity voor de het reglement.

Jack’s Free Bets op Oranje

Ook bookmaker Jack’s heeft een promotie voor nieuwe accounts op poten gezet. Deze nieuwe leden kunnen zich namelijk aanmelden voor free bets op de wedstrijden van het Nederlands elftal. Voor free bets geldt dat de bookmaker de inleg betaalt en de gokker bij een juiste keuze de winst krijgt uitbetaald zonder risico’s te hebben gelopen. Er zijn altijd een aantal voorwaarden verbonden aan een free bet. In dit geval geldt onder andere een maximale inzet van € 5. Deze actie is alleen bestemd voor nieuwe leden van 24 of ouder. Wil je meer weten, kijk dan op de site van Jack’s.

Denk jij de topscorer op het WK te kunnen voorspellen?

Dit zijn de favorieten als topscorer op het komende WK

  1. Harry Kane Engeland quotering 8
  2. Kylian Mwappé Frankrijk 9
  3. Karim Benzema, Frankrijk 13

‘Onze’ Memphis staat overigens op de negende plaats met een quotering van 26. Als jij denkt de topscorer te kunnen voorspellen zijn de odds natuurlijk erg interessant. Wil je dat het liefst met een free bet doen, is dat mogelijk bij BetCity met een maximum van € 50. Daarvoor moet je wel een nieuwe speler zijn en aan andere voorwaarden voldoen. Heb je interesse kijk dan op de site van BetCity.

Jasper Cillessen verrassing bij selectie Nederland

Het was geen speler die werd opgeroepen, maar iemand die niet mee gaat naar Qatar die de grootste verrassing vormde op het moment dat Louis van Gaal de selectie van 26 spelers voor Qatar bekend maakte. Algemeen werd verwacht dat Jasper Cillessen mee zou gaan en wellicht als nummer 1 voor de positie als keeper. Cillessen  had speciaal gekozen voor een transfer naar NEC om in beeld te blijven bij de staf van het Nederlands elftal. Maar hij werd niet gekozen ondanks zijn ervaring in Oranje en grote clubs.

Louis van Gaal noemde het een moeilijke keuze, maar beargumenteerde het met de mindere vorm waarin Cillessen momenteel verkeert. Het betekent wel dat de geselecteerde 3 keepers samen  slechts 8 wedstrijden voor het nationale team hebben gespeeld. Al snel verschenen er dan ook berichten dat voor Van Gaal niet zozeer de vorm maar het feit dat de ervaren keeper van NEC slecht in de groep ligt de reden zou kunnen zijn geweest om hem thuis te laten.

Nederland op nummer 8 op wereldranglijst en nummer 7 bij bookmakers

Is de wereldranglijst een goed uitgangspunt om te gokken op de nieuwe wereldkampioen? Dat lijkt ten dele het geval. Brazilië dat België heeft verdrongen van de eerste plaats is ook duidelijk favoriet bij de bookmakers om de titel te halen. In de nummer twee België is er relatief weinig vertrouwen. De zuiderburen staan op nummer 9 wat betreft de kanshebbers volgens de bookmakers. Nederland, de nummer 8 op de ranglijst, doet het iets beter bij de bookmakers. Die hebben voor Oranje plaats 7 ingeruimd.

De beste Online Bookmakers