Bundesliga
01/04/20212 reacties

Bookmakers deals bij Bundesliga kraker: RB Leipzig vs. Bayern München

Bookmakers deals bij Bundesliga kraker: RB Leipzig vs. Bayern München
Aanstaande zaterdag staat er een kraker van een wedstrijd gepland in de Duitse Bundesliga. Koploper Bayern München neemt het op tegen de nummer twee RB Leipzig in de Red Bull Arena. Gebruikt de ploeg uit München dit duel om Leipzig van zich af te schudden op is de ploeg van Red Bull met Justin Kluivert in de aanval in eigen huis sterk genoeg om Die Rekordmeister over de knie te tillen? Wat jouw voorspelling ook is bij VoetbalGokken.nl vind je de hoogste odds voor de Bundesliga.

Julian Nagelsmann: “Duidelijk dat duel tegen Bayern belangrijk is”

RB Leipzig trainer Julian Nagelsmann weet dat het van groot belang kan zijn in de titelstrijd als zaterdag Bayern München naar Leipzig komt. “Het is een belangrijke wedstrijd, dat moge duidelijk zijn. Of het voor ons de wedstrijd van het seizoen is, is pas achteraf te beantwoorden. Voor mij hoort daar ook een goede prestatie bij”, zegt Nagelsmann.

“We kijken wat die wedstrijd ons gaat brengen”

De trainer van Leipzig rekent zich vooraf niet rijk. “We zullen kijken wat die wedstrijd ons gaat brengen, maar ik weet zeker dat het ons kan lukken”, aldus de trainer van Leipzig, die volgend seizoen aan de slag gaat als coach van Bayern München. Ajax-speler Brain Brobbey tekende onlangs voor komend seizoen een contract bij de ploeg waar ook Justin Kluivert speelt.

Hans-Dieter Flick: “We hebben veel zelfvertrouwen”

Bayern München-trainer Hans-Dieter Flick is met zijn ploeg alweer een stevige ongeslagen reeks aan het opbouwen en werkt met vertrouwen toe naar de uitwedstrijd tegen RB Leipzig: “Deze zes overwinningen op rij geven ons veel zelfvertrouwen. Als we ons eigen spel blijven spelen, zal het heel moeilijk zijn om ons te stoppen”, zegt de Duitse coach.

“Wij zijn de favoriet tegen Leipzig”

Trainer Flick moet voor zaterdag een vervanger zoeker voor sterspeler Robert Lewandowski. De centrumspits van Bayern raakte in de kwalificatiewedstrijd van Polen tegen Andorra geblesseerd aan zijn knie. Trainer Flick voorspelt toch een goed resultaat in Leipzig. “Wij zijn de favoriet tegen Leipzig en we willen ook dan op onze manier voetballen. Maar we hebben nog een lange weg te gaan richting prolongatie van de landstitel.”

Statistieken

De Bundesliga heeft dit seizoen 26 speelronden achter de rug. Bayern München wist daarin 61 punten bij elkaar te rapen. RB Leipzig heeft er vier minder, maar staat als concurrent van het dichtst bij Bayern. VfLWolfsburg staat op de derde plek met 51 punten.

Head 2 Head

De laatste keer dat Bayern München een bezoekje nam aan RB Leipzig was op 14 september 2019. In een overvol stadion wisten beide teams niet te winnen: 1-1. In mei van datzelfde jaar lukten het de teams ook al niet om de wedstrijd te bepalen: 0-0. Begin 2018 won Leipzig met 2-0 van de grootmacht uit München. Dat Bayern zelf nog een competitieduel won bij Leipzig was op 13 mei 2017. Het werd toen zelfs 4-5, maar wel in het voordeel van Die Rekordmeister.

Huidige vorm RB Leipzig

Voor de WK kwalificatiereeks won de ploeg van trainer Nagelsmann met 0-1 van Bielefeld. Het thuisduel tegen Frankfurt werd een week daarvoor met 1-1 gelijkgespeeld. In diezelfde week werd ook de Champions League wedstrijd tegen Liverpool met 2-0 verloren. In die wedstrijden was Justin Kluivert is geen vast basisspeler en scoorde 8 december vorig jaar in de Champions League wedstrijd tegen Manchester United voor het laatst.

Huidige vorm Bayern München

Bayern München verliest dit seizoen zelden een duel. De laatste keer dat de ploeg van trainer Flick punten morsten was op 20 februari toen Bayern uitspeelde bij Eintracht Frankfurt (2-1). De laatst gespeelde wedstrijd was op 20 maart tegen Stuttgart en de ploeg won met 4-0 in de Allianz Arena. In die week werd ook de Champions League wedstrijd tegen Lazio met 2-1 gewonnen.

Lappenmand

RB Leipzig treedt zaterdag zonder Konrad Laimer (bot oedeem), oud PSV’er Angeliño (spierblessure), Dominik Szoboszlai (adductoren klachten) en Marcel Halstenberg (gezondheidsproblemen) aan tegen Bayern München.De kans is klein dat de goalgetter Robert Lewandowski (knieblessure) mee kan reizen met zijn ploeg. Ook Corentin Tolisso (peesblessure), Douglas Costa (microscheurtje in de voet) en Ron-Thorben Hoffmann (knieblessure) zullen er door kwetsuren niet bij zijn. Verdediger Alphonso Davies is een duel geschorst en mag pas elf april weer een wedstrijd spelen.

Prognose

Voor beide partijen zal dit geen gemakkelijke wedstrijd worden. Wij verwachten dan ook een gelijkspel in de Red Bull Arena waar een klein publiek aanwezig mag zijn. Onze wedtip bij de bookmakers is een 2-2 voor deze kraker in de Duitse competitie. Onderstaand odd-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde pre-odds.

Quoteringen RB Leipzig – Bayern München

De hoogste odd van deze wedstrijd x 3.60 keer je inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Leipzig. In het 1X2 spelsysteem levert een overwinning van één van de twee clubs ook een leuke beloning op.Zo wordt er bij de TOTO een quotering van x 2.30 keer je inleg uitgekeerd als Bayern München zaterdag wint van zijn grootste titelconcurrent. Wint RB Leipzig volgens jou? De pre-odd voor winst van de ploeg van trainer Nagelsmann staar op x 2.75 keer het speelbedrag ingedeeld.
De Bundesliga wedstrijd RB Leipzig – Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 3 april om 18:30 uur in de Red Bull Arena te Leipzig. Voorspel deze Duitse kraker van een duel via VoetbalGokken.nl en speel bewust en verantwoord mee met deze Duitse voetbaltopper!

De beste Online Bookmakers