Bundesliga
24/05/2020

Hoge odds bij titanenstrijd Borussia Dortmund - Bayern München

Hoge odds bij titanenstrijd Borussia Dortmund - Bayern München
De komende week kan beslissend zijn voor de titelstrijd in de Bundesliga. De huidige koploper Bayern München speelt dinsdag tegen haar eerste achtervolger: Borussia Dortmund. Bij Koning TOTO betekent dat er hoge quoteringen klaarstaan, want wie wil er nou niet meespelen met deze Duitse topper? VoetbalGokken.nl blikt vooruit op de kraker tussen Dortmund en Bayern München!

Lucien Favre: “We moeten perfect zijn”

Het is dindag D-Day in de Duitse kampioensrace. Voor Borussia Dortmund is de komst van Bayern München een unieke kans om de vier punten achterstand te verkleinen tot één. Daarvoor moet er wel gewonnen worden en volgens Dortmund-trainer Lucien Favre wordt dat geen gemakkelijk karwei. “Wij moeten dinsdag perfect zijn om Bayern München te verslaan”, aldus de trainer van Dortmund in zijn voorbeschouwing.

“Er wordt dinsdag nog niets beslist”

De trainer weet dat als er gewonnen wordt het gat met één punt maar heel klein is, maar een nederlaag maakt de achterstand haast onoverbrugbaar. Er volgen na deze topper nog zes wedstrijden om de titel te pakken, maar Favre wil daar nog niet aan denken. “Ik denk dat als we winnen van Bayern, er nog niets besloten is. Als we dinsdag winnen dan volgt er een spannend slot. Maar als Bayern wint, dan wordt het voor ons wel heel moeilijk.”

Hans-Dieter Flick: “Goed voorbereid naar Dortmund”

Ook Bayern München-trainer Hans-Dieter Flick weet wat er dinsdag op het spel staat, maar de trainer gaat het niet anders aanpakken dan tegen andere teams die minder gevaarlijk zijn voor het kampioenschap. “We bereiden ons op dezelfde manier voor als elke wedstrijd”, was de nieuwe coach van Bayern duidelijk.

“Dortmund wil dinsdag van ons winnen”

Flick wil niets weten van een vorentscheidung. Eerst maar eens dinsdag overleven: “Natuurlijk hebben we een nauwkeurige analyse gemaakt omdat Dortmund een team is dat ook dit seizoen weer heel goed is. Ik heb verschillende wedstrijden bekeken en ik vond ze telkens erg goed. We hebben ons voorbereid zonder aandacht te besteden aan hun laatste resultaten. We verwachten dinsdag een team dat de weg naar de overwinning wil vinden, ze spelen heel agressief en georganiseerd. We moeten ervoor zorgen dat we deze wedstrijd zo goed mogelijk voorbereiden om Dortmund van ons af te kunnen schudden.”

Head 2 Head

De wedstrijden tussen Borussia Dortmund en Bayern München trekt altijd veel voetballiefhebbers aan. De wedstrijden staan garant voor sensatie en soms hele verrassende resultaten. Borussia Dortmund weet in eigen huis vaak wel stand te houden tegen het grote Bayern. Vorig seizoen nog stapte Dortmund als winnaar van het veld door Bayern met 3-2 te verslaan.Ook won Dortmund vorig seizoen de finale van de DFL Supercup tegen de ploeg uit München. Tijdens die met 2-0 gewonnen finale had Bayern weinig in te brengen. Eind 2017 waren het wel de gasten uit Beieren die met 1-3 wisten te winnen. Dat gebeurde de ontmoeting daarvoor - in 2015 - ook al. Met 0-1 wist Bayern ook toen de drie punten mee naar huis te nemen.

Huidige vorm Borussia Dortmund

Borussia Dortmund boekte afgelopen weekend haar tweede zege na de hervatting van de Bundesliga. De uitwedstrijd bij VfL Wolfsburg werd met 0-2 keurig afgerond. Schalke’04 moest er vorige week ook al aan geloven met vier tegendoelpunten (4-0) op Signal Iduna Park. Die Borussen hebben hun topvorm direct sinds de hervatting dus goed te pakken!

Huidige vorm Bayern München

Ook Bayern München heeft twee zeges geboekt nadat bondskanselier Angela Merkel de hervatting van de Bundesliga op groen licht heeft gezet. Bij Union Berlin werd de eerste overwinning geboekt (0-2) en afgelopen zaterdag sloeg de Rekordmeister opnieuw toe. Eintracht Frankfurt was op bezoek in München en kreeg er met 5-2 goed van langs. Anders dan bij Dortmund heeft Bayern wel twee tegendoelpunten moeten slikken in de laatste twee wedstrijden en moest een eigen doelpunt van Frankfurt uiteindelijk het definitieve gat slaan. Onze landgenoot Joshua Zirkzee viel vijf minuten voor tijd nog in bij Bayern, maar toen stond de eindstand reeds op het scorebord.

Lappenmand

De lappenmand van Borussia Dortmund is nog lang niet tot op de bodem leeggelopen. De belangrijkste spelers die tegen Bayern niet inzetbaar zijn, zijn de Belg Axel Wistel (spierblessere), Dan-Axel Zagadou (ingescheurde buitenmand knie) en Marco Reus (trainingsachterstand). Centrale middenvelder Thomas Delaney heeft vier gele kaarten achter zijn naam en moet dus oppassen er tijdens deze topper niet nog één bij te krijgen.Bayern München kan dinsdag niet rekenen op de inzet van Corentin Tolisso (enkel operatie), Philippe Couthinho (spronggewricht problemen) en Niklas Süle die een trainingsachterstand heeft. De Poolse topspits Robert Lewandowski heeft al vier gele kaarten verzameld en moet zondag dus oppassen voor een vijfde prent.

Prognose

In een kraker als deze staat er veel op het spel en kunnen de uitslagen heel verrassend uitpakken. Zowel voor Bayern als Dortmund is deze midweekse wedstrijd van groot belang. Wij verwachten dat de ploegen met 2-2 gelijk gaan spelen in het Signal Iduna Park. Heb jij hier een andere mening over of ben je benieuwd naar de bijbehorende odds? Houdt de bookmakerspagina dan goed in de gaten voor de meest actuele odd bij TOTO.nl en check hieronder de gemiddelde uitkering..

Quoteringen Borussia Dortmund – Bayern München

Op de kraker tussen Borussia Dortmund en Bayern München wordt bij Koning TOTO traditioneel veel gespeeld, maar nu de andere competities nog stilliggen in Europa is de interesse extra groot! Dat gegeven laat de quoteringen flink oplopen! De hoogste odd voor dit duel staat genoteerd bij een gelijkspel x 3.85. Mocht Dortmund dinsdag aan het langste eind trekken, dan wordt jouw inleg hierop x 3.25 keer meer waard. Een overwinning van Bayern, die zichzelf daarmee een vrije baan naar het kampioenschap creëert, is met x 1.95 keer je speelbedrag zeker een gokje waard!
De superkraker in de Bundesliga Borussia Dortmund – Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 26 mei en begint om 18:30 uurin het Signal Iduna Park te Dortmund. Pakt Bayern München haar kans om Borussia Dortmund van zich af te schudden of maken Die Borussen de titelstrijd nog heel spannend? Mis niets van deze Duitse voetbalkraker: speel veilig en verantwoord mee via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers