Bundesliga
11/06/2020

TOTO los op Duitse topper: Bayern München - Borussia Mönchengladbach

TOTO los op Duitse topper: Bayern München - Borussia Mönchengladbach
Dit weekend staat er in de Bundesliga een echte kraker gepland. Bayern München moet het thuis zonder scherpschutter Robert Lewandowski opnemen tegen Borussia Mönchengladbach dat vierde in de Duitse competitie staat. Koning TOTO heeft voor deze wedstrijd weer lekkere odds gereedstaan. Check de beste deals via voetbalgokken.nl!

Hans-Dieter Flick: “Eerst Mönchengladbach en dan de rest”

Bayern München dendert door naar kampioenschap en heeft een enorme voorsprong op de nummer twee Borussia Dortmund. Bayern-trainer Hans-Dieter Flick hoeft zich dan ook niet al te zenuwachtig te maken voor de komst van Borussia Mönchengladbach. “Ik houd het altijd heel simpel: de volgende wedstrijd is altijd de moeilijkste en dat is nu Borussia Mönchengladbach. De rest komt later wel, je moet nooit denken dat je er al bent”, aldus Flick.

“We zijn hongerig”

“Ik heb het gevoel dat de ploeg weet wat er moet gebeuren. We blijven losjes, dat is belangrijk. Zeker op de trainingen, maar als de wedstrijd daar is, staan we er voor de volle honderd procent. We zijn hongerig naar de doelen die we hebben. Ik merk dat dit team echt wedstrijden wil winnen. Met die mentaliteit willen we de wedstrijd tegen Mönchengladbach ook aanpakken”, zo zegt Hansi Flick in de Duitse media.

Marco Rose: “Rug rechten voor Bayern München”

Borussia Mönchengladbach weet zich goed een weg te banen in de top zes, maar de uitwedstrijd van afgelopen week tegen FC Freiburg beloofde niet veel goeds nu Mönchengladbach-trainer Marco Rose met zijn team zaterdag naar München vertrekt. “Het viel ons erg zwaar dat we niet konden winnen bij Freiburg. We moeten de rug snel rechten nu we naar Bayern München gaan”, aldus Rose.

“Vertrouwen in de ploeg”

De trainer verwacht niet dat zijn team de knop niet snel om kan zetten voordat de ploeg het veld van de Allianz Arena betreedt. “Nee, we hebben vertrouwen in de ploeg die we hebben en we vertrouwen erop dat alle jongens hun werk doen. Helaas kregen we bij Freiburg niet voldoende grip op de wedstrijd, maar zaterdag gaan we weer negentig minuten alles geven”, zo zegt Rose.

Statistieken

Bayern München loopt met steeds verder uit op de nummer twee Borussia Dortmund. Met zeventig punten en nog vier wedstrijden te gaan, kan het kampioenschap bijna niet meer misgelopen worden. De ploeg uit Dortmund heeft 63 punten en is geen directe concurrent voor de troepen van trainer Flick. Borussia Mönchengladbach staat met 56 punten keurig op de vierde plek. Bayern 04 Leverkusen heeft ook 56 punten, maar door een lager doelsaldo staat de ploeg van trainer Peter Bosz vijfde. RB Leipzig staat net een plaatsje hoger dan Mönchengladbach met 59 punten.

Head 2 Head

Bayern München kreeg vorig seizoen flinke klappen te verduren toen Borussia Mönchengladbach op bezoek kwam in de Allianz Arena. Met een 0-3 zege wist de ploeg uit de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen af te rekenen met Die Rekordmeister. Dit weekend is de eerste ontmoeting na die beruchte wedstrijd die bij de Bayern- en Mönchengladbach-fans nog altijd vers in het geheugen gegrift zal staan!

Huidige vorm Bayern München

Met de huidige vorm van Bayern München is niets mis. Er is in de Bundesliga na de herstart van de competitie nog geen ploeg geweest die de koploper met lege handen achter liet. Afgelopen weekend werd het bezoek bij Bayer 04 Leverkusen met een 2-4 zege afgerond. Eind mei werd Fortuna Düsseldorf met een 5-0 overwinning in München aan de zegekar geregen.

Huidige vorm Borussia Mönchengladbach

De ploeg van trainer Rose trok afgelopen weekend de lastige uitwedstrijd bij FC Freiburg niet over de streep. Mönchengladbach verloor met 1-0 van de ploeg uit Freiburg dat in de tabellen terug te vinden is op de achtste plek. Een week eerder werd er nog gewonnen van Union Berlin: 4-1.

Lappenmand

Bayern München moet het zaterdag zonder Robert Lewandowski en Thomas Müller doen. Beide clubiconen zijn geschorst voor het duel tegen Mönchengladbach. Corentin Tolisso en Lars Lukas Mai kunnen ook niet meespelen. Dit heeft te maken met blessures aan de enkel. Ook Borussia Mönchengladbach heeft zaterdag niet alle spelers tot haar beschikking. Denis Zakaria (knieblessure), Fabian Johnson (spierblessure), Breel Embolo (kneuzing voetgewricht), Tobias Strobl en Raffael blijven door blessuren achter in Mönchengladbach.

Prognose

Onze voorspelling is dat Bayern München dit keer niet gaat winnen. We voorspellen een 1-1 gelijkspel bij de TOTO. Waarom? Er worden nu toch wel wat belangrijke spelers gemist en Mönchengladbach heeft dit seizoen wel vaker voor verrassingen gezorgd. Benieuwd welke odd de TOTO hanteert voor een gelijkspel of wil je weten wat de overige quoteringen en speeltechnieken zijn? Op de bookmakerspagina is alles overzichtelijk door te nemen.

Quoteringen Bayern München – Borussia Mönchengladbach

De hoogste odd die er voor dit duel te vinden is in het 1X2 spelsysteem wordt gehanteerd als Mönchengladbach winst: x 8.12 keer uw inleg. Een gelijkspel krijgt bij TOTO.nl met een quotering van x 5.60 keer je speelbedrag ook een prima odd mee om mee te spelen via VoetbalGokken.nl op deze kraker in de Bundesliga. Wint Bayer München van de nummer vier in de competitie dan wordt jouw inleg hierop met x 1.36 beloond.
De Bundesliga match Bayern München – Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld op zaterdag 13 juni om 18:30 uur in de Allianz Arena te München. Walst Bayern ook over de ploeg uit Mönchengladbach heen of heeft de ploeg van trainer Marco Rose dit weekend een eind aan de lange ongeslagen reeks van Die Bayern? Laat de TOTO weten wat jij verwacht van deze wedstrijd en zet vandaag alvast in op jouw favoriet.

De beste Online Bookmakers